Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość jasne jasne

Gość pacynkowy
mężuś pamiętaj że one zawsze "wiedzą lepiej"

Gość męzuś
Jestem zadowololony ze żona była dziewicą czy to przejaw kompleksów. :D

Gość pacynkowy
zaraz się dowiesz że cię zdradza "z ciekawości"

Gość nie nie faktycznie
to "wy" zawsze "wiecie lepiej" hahahahaaaa zalosne malofiutkowe durnie

moment tak samo prawiczek będzie chciał się przekonac jak to jest z inną :P i co wtedy ???

Gość hufdhsufhsdfdsf
no tak samo prawiczek bedzie chcial, ja ogolnie nienawidze innego traktowania kobiet i facetow

Gość uswiadamniaczka
podwójna kur.wa moralność.... a ty mężu byłeś prawiczkiem, skoro ona była dziewicą? bo jak nie to takiego używanego ścierwa bym nie chciała, co to wkładał komu popadło

hufdhsufhsdfdsf .......... ja rozumiem że prawiczek chciałby miec dziewice , ale jak facet sobie rucha dowoli a potem chce miec dziewice to coś nie hallo

Gość pacynkowy
widzimy wiele rzeczy inaczej, przecież to nietrudno zrozumieć

Gość uswiadamniaczka
jak inaczej? usprawiedliwiacie siebie na każdym kroku, że to niby facet musi sobie poru.chać, bo ma większe potrzeby, no kur.wa myślicie że my potrzeb nie mamy? mamy, tylko nie jestesmy jak wy zwierzętami, żeby się rzucać na wszytko co na drzewo nie ucieka jak któryś nie jest prawiczkiem i szuka dziewicy to mówie, używane ścierwo co chce swojego zużytego pędzla umoczyć w świeżej farbie

Gość tyle że dla wiekszości
kobiet twoje prawictwo nie ma znaczenia a juz napewni nie takie jak dziewictwo dla mężczyzny więc po co się ograniczać jak w przyszłości to nie będzie atrybut przy znalezieniu fajnej żony.

Potrafiłem sobie w życiu znaleźć taką jaką chcialem i o to chodzi i nie interesowala się byłymi.

Gość hufdhsufhsdfdsf
jak nie ma znaczenia, tak samo jak dla was niby ma tak samo dla nas, dla mnie chore jest wymaganie dziewictwa przez faceta ktory nie jest prawiczkiem, to poprostu zalosne

Gość uswiadamniaczka
jak to nie ma znaczenia? jak uprawiasz seks z facetem który miał 10 kobiet, to jest tak że upraiwiasz seks z nimi wszystkimi, z ich bakteriami i bakteriami ich przeszlych partnerów itd. jak facet miał 10 kobiet, to bym na niego nie splunęła

Gość hahahaaaaaa
jestem narazie dziewica i nie wyobrazam sobie zeby jakis baran ktory nie jest prawiczkiem traktowal to jako jeden z powodow dla jakich chce ze mna byc, chyba bym go wysmiala odrazu

Gość dokladnie ja tak samo
nie chcialaby potem lizac tych wszystkich innych cip i czego tam jeszcze, ohyda

Gość uswiadamniaczka
zresztą komu to tłumacze, jak tu dyskutować na takim poziomie, chodzą na dzi.wki k.urwią się po kątach ku.rwiarze jedni, a na żonę szukają dziewicy, i że takie jeszcze znajdują, co chcą takie ścierwa? cud, panie, cud

Gość znajduja takie
ktore mowia ze sa dziewicami a wcale nie sa hahahaaaaa

ale myślę że w tych czasach lepiej się puszczac niestety taka prawda :O chyba że jest jeszcze opcja że ludzie się prezechwalają jakie to oni mają doświadczenia

Gość uswiadamniaczka
albo takie 'dziewice' co robią lody komu się da, ale szparkę 'trzymają dla męża' :P tak naprawdę dziewictwo to stan umysłu

Przecież to latwo sprawdzić wystarczy dobrze cipke obejrzeć i widać w którym miejscu jest błona dziewicza pęknieta. Po to ją Bóg stworzył aby sam wiedzial czy laska dawała dupy innym czy nie. On sam tez lubial dziewice.

Gość pacynkowy
uświadamiaczka: "tylko nie jestesmy jak wy zwierzętami" nie bo wy jesteście "księżniczkami" od góry do dołu i przez 365 dni w roku zejdź na ziemie

Gość uswiadamniaczka
ja spałam w życiu tylko z jednym chłopakiem i to był moj zyciowy błąd... następny będzie musiał wytrzymać w celibacie chyba z 2 lata zanim coś się wydarzy między nami jak tylko poszłam z nim do łóżka, od razu inny czlowiek, się poczuł jakbym była jego własnością, bo dziewicą właśnie byłam.... długo tego nie wytrzymałam i się pożegnaliśmy, bardzo był zdziwiony

Gość hahahaahaa
mezus ty analfabeto naucz sie pisac najpierw "lubial" co to za slowo...? jak juz to LUBIŁ, swoja droga niezle poryty musisz byc jak pizde zonie ogladales, i niezle niedouczony jak nie wiesz ze blona ma naturalne otwory, a czasami jest tylko pierscieniem, ktorego prawie nie widac

Gość taaaaakkkk
blene ma, ale anal i oral to dla niej codziennosc hahahaaa

Gość uswiadamniaczka
'pacynkowy' a wiesz co to ironia? ironicznie to napisałam, bo wy zawsze ten argument podajecie, że facet to się musi wyszumieć itp. a kobieta nie może się wyszumieć... no to na to wychodzi, że wy jak zwierzęta nie ożecie powstrzymać instynktu

Gość uswiadamniaczka
zaczynam podejrzewać że mężuś jest prawiczkiem.... nie każda ma błonę typową, niektóre mają takie, że nic nie widać

Bzdury większość kobiet ma normalnie zbudowaną błonę, tak jak nie jeden ginekolog powie że nigdy nie spotkal się z brakiem błony dziewiczej a w kobiecych pismach piszą że często tak sie zdarza że kobieta od urodzenia nie ma.