Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość irtit
oferma chyba pomyliles osoby bo to pisala dziewczyna o nicku " wyszlam wlasnie za takiego "

Gość Arabski Szejk
na żone tylko dziewica, w krajach arabskich to norma

Gość Arabski Szejk
dlatego my Arabowie tak lubimy jeżdzić do Europy na studia, co sie wyszalekjemy to nasze :D , u nas dziewczyny cnotliwe, trudno taką zdobyć, a Polsce każda mi daje :D

Gość ofe rma
no tak, ale ty napisałaś: "wyszlam wlasnie za takiego - raju to jakis baran rzeczywiscie" co chyba oznacza że w te bzdety uwierzyłaś. to też jest dobre: "ktore są dziewicami - dla własnego dobra nigdy nie przyznawajcie sie do tego facetowi na początku znajomości bo nie wiadomo bedzie z jakich powodow on w koncu jest z wami - czy z powodu waszego charakteru, wnętrza itp. czy może "błonki"." przecież normą jest "przyznawanie się na początku znajomości", "cześć, jestem renata i miałam dwóch" :D

Gość dlatego araby maja
takie zacofanie, jedz se do iranu tam se dziewice wezmiesz a stad won

Gość zboczeni psychicznie
tak sa porobani i to na maxa!

Dla mnie to nawet nie ma znaczenia ilu miala bo i tak używana. A jak do zabawy to czym bardziej doświadczona tym lepsza.

To nie kwestia zacofania nowoczesności czy wiary. Wielu mężczyzn nie czuje szacunku do dziewczyny ktorą mieli inni.

Gość dziewica to luksusowy towar
niestety w Polsce coraz trudniej spotkac 18 letnią dziewczyne , która jest porządna i ma dobrze ułozone w glowie. Panienki traca cnote z kolegą szkolnym na iprezce po pijaku albo z przygodnie poznanym starym zbokiem na wakacjach....... a później sie dziwia ze coraz więcej starych panien, że nikt ich nie chce, co najwyżej na seks, że facet ją zdradza albo że mu się znudziła i odszedł do młodszej

mam żonę która rownież zanim mnie poznala miała innych mężczyzn.. Zdradzilem ją już z 12 razy i nie czuję żadnych wyrzutow sumienia, z poznanymi na wyjazdach kobietami dziwkami koleżanką z pracy Skoro ona nie potrafila do 22 roku życia sobie odpuścić to dlaczego ja mam się ograniczać do jednej- to jest wbrew naturze faceta.

Gość tak samo ja zdradzam
faceta nie mam wyrzutow, to tak samo w naturze kobiety, jak widzi lepszego samca to na niego ma ochote, kobieta z natury tez monogamiczna nie jest, szuka najlepszego i tyle

Gość japacz
"kobieta z natury tez monogamiczna" przynajmniej jedno babiszcze nazywa rzeczy po imieniu

Gość uswiadamniaczka
dziewica nie wytrzyma z jednym, przecież z samej tylko ciekawości zdradzi, bo będzie się chciała przekonać co traci

Gość tiaaaaaaa z ciekawości
miała full chetnych i ja ciekawość nie zjadła a nagle zacznie ja ciekawić 💤 weź juz zamilcz........porzadne dziewczyny nie zdradzają, chyba ze facet jest nie fair dla nich, ale co ty mozesz wiedziec o porządnych dziewczynach :)

Gość pewnie ze tak
ja wlasnie z ciekawosci zdradzilam meza i przyznam ze duzo bardziej mi sie podobalo

Gość pewnie ze tak
zanim sie to zrobi z jednym trudno sie zdecydowac a jak juz zaczelam sypiac z mezem zaczelam sie zastanawiac jak to z innym jest

Gdyby mnie zdradzila z ciekawości to nawet to można wybaczyć bo przecież sex dalej mozna z nią uprawiać czy dla odwetu wybrac się na panienki. Ale gdyby stacila cnotę z innym to ja już nie miałbym tej szansy na sex z dziewicą!!

Gość pacynkowy
bo masz mentalność karczmianej dziewki

Gość pewnie ze tak
co za debilny podszyw

Gość uswiadamniaczka
"nie miałbym szansy na seks z dziewicą" - faceci jak zwykle myślą o sobie :P oczywiście, bo jak się raz zaczęło uprawiać seks, to później o wiele łatwiej zdradzić, znam kilka takich przypadków zdradzających dziewic.. ja też długo czekałam z rozpoczęciem współżycia, bo się bałam nie waidomo czego, i w końcu zrobiłam to w wieku 24 lat, żałuję że tak późno

Gość pipczako
wielokrotnie rozdziewiczane szmaty roznoszą brud moralny i choroby odcipne !

Tak naprawde to jak szmata puszczała się przed ślubem z innymi to i po ślubie będdie jej łatwiej zdradzać. Bo to kwestia charakteru.

Gość no wlasnieeeee
nie masz racji baranie

Gość o widze że znowu zlot
forumowych frustratów zwanych dla niepoznaki "mężczyznami"! :classic_cool:

taaaaaaaaaa

jeszcze brakuje tutaj tego prawiczka i bedzie komplet.:p

Gość tak same zakompleksy
sie zebraly :)