Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

macie sily po calym dniu na sex z mezem?

Polecane posty

a mnie zle zszyli - sex po porodzie to koszmar , a mineło juz pol roku rozmawiałam z lekarka, dawała mi jakies globulki - bo jak byłam na kontroli po 6 tyg to miałam okropne zrosty - wsadziła mi najmniejszy wziernik i dostałam krwotoku teraz chyba musze isc sie rozpruc i ponownie zszyc ale ciagle nie mam czasu i troche sie boje

też miałam problem z kroczem, miałam zrosty i dzikie mięso, lekarz je wyciął i po zagojeniu się rany było lepiej, ale pierwszych kilka razy po porodzie to była męka. Teraz jest w porządku, żadnych dolegliwości, ale ochoty niezmiennie brak :O

Gość mama smoka
betix nie martw sie ja tez nie miałam, i nie mam nadal... ;)

grodniowa mamo a probowals moze znalesc jakas pozycje ktora by ci najbardziej odpowiadala moze gdybys srobowala poeksperymentowac z pozycjami to znalazla bys taka ktora bedzie sprawiala ci przyjemnosc a moze jakis rodzaj pieszczot no nie wiem co moge jeszcze zaproponowac ??? :/

w moim przypadku zmiana pozycji nie przynosi poprawy - ja nawet nie moge uzywac tamponów taka jestem ciasna - wsadzic mogę ale jak trzeba go wyjąc i on sie zrobi troche wiekszy to bol nie do opisania zreszta czuje te wszystkie szwy

wracając do pytania z tematu... czasem po całym dniu nie mam siły! rozwiązaniem jest seks w ciągu dnia :p albo rano, zanim dzieć (dzieci) się obudzi/ą no i polecam żele nawilżające, a źle zszytym (też byłam) kolejny poród! :D

wiesz mam podobny problem jesli chodzi o tampony a twoim wypadku jesli mowisz ze czujesz jeszcze szwy to moze narazie nie zmuszaj sie do niczego szkoda zeby sex obrzydl ci na dobre a i jeszcze jedno to tak do wszystkich nie myslcie zle o soie nie myslcie ze nie chcecie nie mozecie czy nie macie ochoty starajcie sie myslec pozytywnie pozytywne myslenie to polowa sukcesu

Zdarza sie że jak tylko przykładam głowę do poduszki, to zaraz zasypiam (praca, dom, dziecko). Jednak uwielbiam sex, orgazm, gadżety i raczej nie trzeba mnie długo namawiać na to:) I też uwielbiam sex w dzień.

Gość betix
no tak sex w dzien.niby jest jekies rozwiazanie . ale jak to w dzien. nie ma czasu, maz w pracy a jak jest w domu to dziecko lata kolo nogi a to cala rodzina w domu. i tak w kolko jakies problemy.

Gość odpowiem na pytanie
jak w tytule Tak mamy, ale to mąż nie ma siły.

Gość betix
czasami sobie mysle ze jeszcze przez to wszysko jakas kochanke sobie znajdzie i wtedy bede miec tylko zal do siebie. :-p

Gość betix
no i nie czujesz sie odtracona? musisz go namawiac na sex?

Gość odpowiem na pytanie
czuję się podle Przyznaję,że kołaczą się w głowie czasem myśli o kochanku, ale jakoś sobie radzę.

Gość odpowiem na pytanie
Namawiać nie muszę, bo śpiącego, drzemiącego przed tv nie namówisz. Sadystką nie jestem.

Gość betix
tylko nie mysl o kochanku!!!!! zabraniam ci tak myslec i koniec. a rozmawialas o tym z mezem? co on na to?

Gość odpowiem na pytanie
Rozmawiałam, powiedzialam wprost, ale stwiedziłam, ze to sprawa różnych temperamentów. Jemu wystarczy sex raz na 2-3 miesiące, mnie nie. Przemęczony nie jest, pracuje 8 godzin w biurze. Kochanki też nie ma. Leniuch i tyle.

Gość mama smoka
A tam zaraz myślicie ze moze znajdzie sobie kochanke. Nie każdy. NIc innego nie macie mu do zaoferowania tylko sex?

a czy męzowie maja czas dla nas? czemu to od kobiet zawsze sie tyle wymaga...?Mam byc dobra zona, kucharka, niania, sprzataczka, praczka i kochanka>???:O

Gość betix
tak kolej zycia ja sie pogodzilam z praniem prasowaniem sprzataniem zajmowaniem dziecka robieniem zakupow itd ale wlasnie mi tylko chodzi o sex. moze macie jakies sprawdzone sposoby na przywrocenie ochoty?

Gość betix
wiem ze wszystko zalezy odemnie

Gość mloda21
betix moze przypomnij sobie jak to bylo dawniej jak ne bylo dziecka czy byliscie para moze to pomoze

A ja mam zawsze siły i ochotę. Bo jak moge nie mieć ochoty na coś co sprawia mi przyjemność??