Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość
Strasznie mściwy i nie wdzięczny naród.

Gość gość
Grzegorz... napisz coś jeszcze ,proszę. Skompromituj się całkowicie.. idioto :-D

Gość gość
Spieprzaj debilu.

Gość gość
Naprawde nie widzisz ,że jestes zwyczajnie śmieszny?? Człowieku, Ty jestes..powinieneś być dojrzałym mężczyzna. 4 duchy na karku,a teksty 15 latka.:-(

Gość gość
Powiewa strasznym chamstwem. Debile.

Gość czas ołowiu
każdy z nas ma w sobie trochę z Anny i Grzegorza a rozstania są czasami naprawdę bardzo bolesne

Gość gość
Dobrze wiesz, ze nie miales zbyt dobrej opini wsrod moich znajomych. Dwie osoby powiedziala to bezposrednio, w tym jedna poczatkowo bronila cie, ale jak zaczales te swoje akcje, to wszyscy zgodnie stwierdzili, ze masz cos z glowa i jestes psycholem. Dla nich to nawet nie byl zwiazek i każdy sie cieszy, bo ewidentnie odzylam po rozstaniu z toba, naprawde to widac, z "zahukanej" dziewczynki powoli staje sie odwazna kobieta i nawet nie wiesz jak moje relacje z rodzina ulegly zmianie na lepsze. Rozstanie z toba mocno sie odbilo na mnie i mojej psychice, ale nie zaluje i przeszlabym przez to jeszcze raz. A aktualnego chlopaka i tak chcialabym miec chociaz za przyjaciela, bo bardzo sie lubimy, nie mam parcia na zwiazki, on tez nie mial, bedzie nie bedzie, przyjaznimy sie dalej. Szczerze ci radze, abys wyjal kaktusa z tylka i przestal desperacko szukac kogos, przeanalizuj co zrobiles zle, zmien wymagania co do drugiej strony. Nigdy nie zyczylam ci zle.

Gość gość
Dobrze nie życzę ci źle ani nikomu innemu, ukladaj sobie zycie. Tym przyjacielem z Wa-wy nie mam kontaktu, dlatego że jest hipokrytą, tobie nagadal na mnie, a mi o tobie. Każda forma poznania sobie kogoś jest dobra, również chcę się do kogoś przytulic jak każdy, tylko te wyzwiska są tu zbędne.

Gość gość
Nie jestem psycholem, mam po prostu dość ciągłego starania się o kogoś, oddawania się, wykorzystywania, a owoce zbiera ktoś inny, mam dość bycia światem.

Gość gość
Swatem.

Gość gość
Także Aniu układaj sobie życie, czego szczerze i od serca ci życzę, przynajmniej dlatego że bardzo cię kochalem. Mam propozycję byśmy w końcu przestali wyrażać złą opinię na swój temat. Oboje jesteśmy cywilizowanymi osobami.

Gość gość
Marzenko ,dalej jestes zainteresowana tym infantylnym starym swirem?:-D

Gość gość
A ten gość powyżej, znowu zaczynasz swoja krytykę, co ci odbija by tak mnie wyzwać, nawet mnie nie znasz, a już wyzywasz, ta Marzenka dawno odeszła z tego forum, nie dziwię się skoro przeczytała same obelgi, chciała ze mną porozmawiać, ale widziała że 5u się mię dało.

Gość gość
Że się nie da.

Gość czas ołowiu
tych dwoje są siebie warci po tym co czytam, to chyba czasami lepiej nie spotykać tej drugiej połówki, albo szybko się rozstać

Gość gość
Jak jest taka wasza opinia to nic dziwnego, nie znając kogoś a tak oceniacie, zawsze właśnie warto kogoś poznać. Porozmawiaj z taka osobą zanim rzucisz kamieniem. Tak samo obrzuciliscie kamieniami mnie i Marzenę. Byscie chociaż nie przeszkadzali w zawieraniu znajomości innym.

Gość gość
Ale po co masz znowu kogoś skrzywdzić debilu? Szukasz malolat, bo takimi łatwiej manipulować? Kobieta w twoim wieku by cię rozszyfrowala od razu. Zresztą mężczyzna po 40 ..kawaler, wiadomo ,że ma feler Teraz już wiemy jaki ty masz. Mitomania,niedojrzałość, pycha...wystarczy aby zniechecic każda normalną kobietę, niezależnie od wieku. Jestes toksyczny i niereformowalny.

Gość gość
A ty kim jesteś by tak mnie oceniać?

Gość gość
Niektórzy ludzie są Toksyczni. Oczywiście nie piszę tu o Grzegorzu.!!! ma dobre serce . Ale słabą głowę i daje się ponosić emocjom Ale nic Dziwnego. Wszyscy go krytykują Po dwuletnim nieudanym związku wiem co jednak to znaczy być nie docenianą jak ktoś się nie stara tylko wymaga

Gość gość
Zapomnialam dodać,że jest słabo wyposażonym mężczyzna i być może dlatego, swiadomie nie dąży do seksu,ma kompleksy. Niedoświadczona kobieta łatwo daje się nabrać na piękne słówka o miłości.

Gość gość
Czasami tej drugiej połówki lepiej nie spotkać .!!!

Gość gość
Może jesteś małoatrakcyjna fizycznie . Mężczyźni to wzrokowcy

Gość gość
Gość powyżej chyba masz rację, że hipotetycznie jest malo atrakcyjna, być może sama ma kompleksy, z drugiej zaś strony skąd ona może wiedzieć jakie jest moje libido, skoro mnie nie zna.

Gość gość
Byliście razem 2 i pół R.

Gość gość
Grzesiowi nie staje. Ania

Gość gość
Nie chcę nikogo obgadywać ponieważ nie leży to w mojej naturze, powiem tylko tak byliśmy 2.5 roku.

Gość gość
Lepszy taki ze stojącym . bez wątpienia

Gość gość
Dość nie będę obgadywal Ani, choć nie jesteśmy juz razem, wystarczy tej krytyki.

Gość gość
Powiem wam tak na uwadze, 40 letni facet jest lepszy w tych sprawach niż nie jeden 20 latek.

Gość gość
Poza tym nie myślimy tylko tym dolnym.