Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość Karneval
Kazdy wie, ze to tylki twoj wymysl, aby sie pochwalic na forum, ale niech ci bedzie, uznajmy, ze piszesz prawde, znacie sie juz troche, jestescie razem (ona o tym wie?)i jedyne co potrafisz o niej napisac to: wzrost, kolor oczu, wlosow, jest tez mila i najwazniejsze chetna na seks z takim oblechem. Ty chyba milosc mylisz z pozadaniem, bo w tym opisie widac napolenego faceta, a nie szczesliwego i zakochanego mezczyzne. Wspolczuje potencjalnej desperatce.

Gość grzes5
Nie gardze, po prostu pociagaja mnie wysokie laski, i wreszcie znalazlem ideal, jest miz nia bardzo dobrze, i lece z nia do Londynu na drugi miesiac.

Gość grzes5
Mam co chcalem, gdy sie z nia kocham, to az piszcze.

Gość gość
Ze strachu ze sie rozsypiesz, czy stulejka cie boli?

Gość grzes5
Ona jest wysoka i muskularna i bije mnie w tylek z calej sily swego bicepsa kiedy sie kochamy, a ja wtedy piszcze jak dziewica.

Gość grzes5
Ona jest wyzsza ode mnie o 30cm. Ja mam 160cm, a ona 190cm.

Gość grzes5
Co za bzdury podszywacze o to ja prawdziwy grzes5, po pierwsze nie mam nikogo, po drugie nie podszywam sie nikomu, po trzecie nie mam dziewczyny, po czwarte co piszecie to bzdury, po piate jestem ciagle wolny, nie mam idealu kobiety, nie chce rzadna to nie, nie uzalam sie.

Gość grzes5
Kto sobie wymyslil blondynke 176 cm? I taka co ma 21 lat? Ja tego nie pisalem. Co za absurd. Zostane sam, to zostane.

Gość gość
A ty ile masz wzrostu i jak wyglondasz?

Gość gość
Grzegoz?

Gość Grzes5
Mam 169cm, warze 49 kg i mam penisa 9cm

Gość gość
Hej Grzesieg to ty? Myslalam ze jestes wysoki postawnym mezczyzna.

Gość grzes5
Oczywiscie, ze ja to ja! Bo jak nie ja, to kto?

Gość Karneval
Podszywacze przechodza samych siebie, nie wiem juz ktory grzesiek jest prawdziwy.:D

Gość Grzes5
Ja jestem madry,a oni sa glup!!! Wiem,ze poznam moja wymarzona nastolatke. Bedziemy sie kochac zazdrosnicy!!!

Gość gość
Widac ze to nie grzesieg pisal.

Gość grzes5
Faktycznie można paść, jaka składnia błędów ortograficznych, fonetycznych. To prawda Karneval przechodzą samych siebie. Jeżeli chodzi o moją postawę, to mam 180cm, ważę 70kg, jak już. Mądrych pozdrawiam, podszywacze niech sobie robią żarty chłopcom w swoim wieku.

Gość gość
Tez bym chciala takiego dojrzalego i odpowiedzialnego prawdziwego mezczyzne!

Gość gośćparis
Ja bym chciala zamoznego i chojnego duzo starszego faceta

Gość Karneval
Grzegorzu jakie masz plany na sylwestra i co u ciebie?

Gość grzes5
Inacessibble 89, juz nie proboj udawac ze jestes az takim purystą, wiem co pisze, ale z tymi podszywaczami to az mozna pokiwac glowa, fnetyjka tp nie tylko nieprawidlowa mowa, ale rowniez pismo ktorego fonetyk uzywa. Nie mam specjalnych planow co do sylwestra.

Gość grzes5
Inaccessible już nie udawaj takiego purysty, wiedz o tym gdy ciągle próbujesz korygować inne osoby, to jest męczące na dłuższą metę. Gdy ktoś mówi fonetycznie, to również używa takiego pisma. Czyli masa błędów, ortograficznych także. Cóż Karneval jeżeli chodzi o sylwestra, nie mam szczególnych planów, gdybym miał partnerkę wówczas i plany inne, dziekuję że pytasz. Co może być słychać, głównie praca zawodowa, po nowym roku wylot do Londynu, później na Wyspy Kanaryjskie. A co u ciebie?

Gość Karneval
inaccessible89, dziękuje, jestem praktycznie już zdrowa, zauważyłam jednak, że Twój partner obchodzi urodziny w tym samym miesiącu co mój. :) Grzegorzu wybierasz się na mały urlop do londynu i wyspy kanarysjkie? Niestety mojego partnera dopadło choróbsko i sylwestra spędzimy w domu, nie mam pojęcia od kogo mógł się zarazić ;) Właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu przepisów, więc jeśli ktoś ma ciekawe przepisy na różnego rodzaju potrawy, ale smaczne, to chętnie przyjmę każdą ilość, na pierniczki też mogą być. :)

Gość gość
Grzesiu lepiej zamknij paszcze bo tylko sie kompromitujesz. Chwalisz sie co to nie ty. A gdyby wybierac partnera to Inaccessible bije ciebie na glowe. Karneval takze mimo mlodego wieku (rozumiem, ze jest mlodsza od Ina) wyraza sie dojrzale. Najbardziej dziecinny z wszystkich na tym topicu jestes ty. Jestes zyciowym przegrancem, do niczego nie doszedles, a pozujesz na inteligenta i probujesz poderwac dzieci w wieku w ktorym powinienes miec corke albo zblizonym do wnuczki, bo twoja rowiesnica poznalaby sie na tobie

Gość grzes5
Gosc 11:11 wypierdlajaj z tego forum bo jak cie zlapie to bedziesz sral z bolu.

Gość grzes5
Do gosc 11:21 zesrasz sie z bolu i po co ci to potrzebne gowniarzu?

Gość grzes5
To sie ciesz, w tym zj*****m kraju nie ma spokoju nawert w nowy rok.

Gość grzes5
Nie przygotowałem sie na nowy rok, nie ma takiej potrzeby. Nie ma dla kogo.

Gość grzes5
Samemu tez sie fajnie spedza nowy rok. Wszystkim zycze: Szczesliwego Nowego Roku.

Gość gość
Jaki nowy rok taki caly rok... bedziesz Grzesiu caly rok szukal sobie mlodszej kobiety a one beda cie zlewac? Jak tak dalej pojdzie nawet dzieciate rowiesniczki po rozwodzie ciebie nie zechca