Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość
chociaz to w sumie nic dziwnego bo inaccessible ma juz prawie 30 lat wiec jest doroslym czlowiekiem. A Grzesiu nawet nie zna poprawnie jezyka polskiego :(

Gość gość
Czasami pisze Skladnie. Pewnie gdy jest trzezwy

Gość grzes5
Debilu sknczony pisze w 6 jezykach, a ze sie zdarzyla literowka to nic wielkiego, nie musze dbac o to, moze nawet nie warto wypisywac tu swoich wypocin.

Gość Karneval
Kultura osobista wymaga dbania o forme jak i tresc wypowiedzi. A co ze slowami twojej bylej? Skomentujesz te zarzuty czy dalej bedziesz tylko szczekal?

Gość grzes5
A ty Karneval co tak sie stawiasz, bylo minelo. Z byla rowniez mialem duzo dobrych chwil, nie wiem x jakiego tytulu tak sie intrygujesz moja osoba.

Gość Karneval
Irytujacy jest ten idealny wizerunek, ktorym probujesz nas karmic, a w praktyce wychodzi to co ukrywasz, wydajesz się dziwny i niebezpieczny. Nie jestes taka osoba na jaka sie kreujesz, wystarczy przeczytac jak i co tutaj piszesz. Watpie abys szukal prawdziwej milosci i chcial stworzyc prawdziwy zwiazek, chcesz osiagnac spelnienie, oczywiscie kosztem dziewczyn w wieku 15-23. Ponoc i do 15 tez uderzales, a i malalaty nie sa ci obejetne, czy nawet galerianki. Warunek konieczny to wiek. Nie interesują cie mlodo wygladaje 35 latki czy plodne, dojrzalsze 30. Dlatego, ze nikt cie nie chcial czujesz sie lepszy od innych, od tych mlodych, dojrzalszych od ciebie mezczyzn, ktorzy potrafia traktowac kobiete z szacunkiem, gdzie u ciebie ten szacunek konczy sie gdy ona przekroczy magiczna liczbe 23. To wyglada na jakies zboczenie, sporo mezczyzn szuka mlodszej, aby podbic swoje ego, ale nikt nie robi to w tak obsesyjny sposob, przynajmniej ja z tym sie nie spotkalam. A u ciebie nie chodzi o ego, nie chodzi o milisc, seks, tu nawet nie chodzi o twoja mentalnosc. Tylko to jest dziwne zboczenie, nie chce nawet pisac z czym mi sie to kojarzy, ale jestes osoba obsesyjnie szukajaca dziewczyn w konkretnym wieku i wszystko inne cie brzydzi... Jest to niesmaczne i z jakiegos powodu niepokojace. Moj facet nawet stwierdzil, ze moze jestes kims w rodzaju pedofila. Chyba mnie wykonczy ta swiateczna grypa...

Gość grzes5
Karneval to za kare, ze tak piszesz.

Gość Karneval
A dziekuje ci bardzo, juz mi nawet lepiej. Z grypy sie wylecze, a ty ze swojego poziomo juz nie. Napisz na innych forach te swoje wywody, szybko cie pogonia, uznaja za trola, dostaniesz bana i koniec.

Gość Karneval
Dziekuje bardzo, czuje sie znacznie lepiej. Przynajmniej mam czas czytac ksiazki. Jak tam pierniczki, pogoda i swiateczna atmosfera?

Gość grzes5
A ja czuje sie zawiedziony.

Gość grzes5
A ja spedzam swieta sam, czego nikomu nie zycze.

Gość grzes5
Drogi przyjacielu, bylem bardzo zajety praca zawodowa.

Gość grzes5
W porzadku inaccessible89, zrozumialem za co przepraszam. Wesolych Swiat.

Gość Karneval
Wesołych swiąt:) Pogoda nie nastraja świątecznie, ale to nie o to chodzi, ale o miłe towarzystwo. Mój partner zamiast pierniczków szykuje bigos. :) Z niego też jest niezły bigos:D pobiegł właśnie do sklepu, bo zapomniał czegoś kupić. Grzesiu, masz rodziców, coś wspominałeś, że są z ciebie zadowoleni, dlaczego nie pojechałeś do nich? Samochodem, o ile go masz, ale pewnie masz, skoro pieniedzy ci nie brakuje. A jak nie masz to też nie jest problem, autokary, pociagi, samoloty, sa aplikacje na telefon, gdzie za oplata mozesz jechac z kims jeszcze. Nawet teraz mozesz jechac do rodziny. Wszystkiego dobrego, zdrowia, radości, oby wam niczego nie zabrakło.

Gość grzes5
A jednak Karneval to ty Ania, domyslilem sie, teraz to nie wazne.

Gość Karneval
No dobra, przejrzałeś mnie, mam tak na trzecie z bierzmowania. :P Niby na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem Anią?

Gość grzes5
Dlatego ze kiedys bylem z Ania, na forum miala nicka Karneval, bardzo ja kochalem.

Gość Karneval
I co dalej? Nic mnie z toba nie łączy, a ty wciaz uznajesz mnie za nią, może za nią tęsknisz lub nadal kochasz, skoro tak bardzo chcesz aby to była ona?

Gość grzes5
Bardzo ja kochalem, miala byc moja zona.

Gość grzes5
Nigdy o niej nie zapomne.

Gość grzes5
Najbardziej w niej kochalem to, ze jest taka mloda i moge sobie poru/chac mloda dupke.

Gość grzes5
Chamstwo podszywaczy.

Gość grzes5
Za to mam bardzo fajna dziewczyne, jest mila, ladna, wysoka(176 cm) jak marzenie, chce sie ze mna kochac, niedlugo zamieszkamy razem, a ja wam specjalnie napisalem ze nikogo nie mam etc. Jestem troche czasu zajety. I nie poznalem jej na tym chorym forum gdzies sa tylko skowa krytyki i podszywaczy, hajterow, zal sciska ze ona ma 21 lat? Jest codowna, ma sliczne dlugie wlosy ciemnoblon, niebieskie oczy, i mnie kocha. Tym razem to nie zart.

Gość grzes5
Przepraszam za male bledy, napisalem w pospiechu.

Gość Karneval
Skad wziela sie ta glupia moda na nazywanie negatywnej opini hejtem? Oczywiscie Grzesiu, wszyscy wierzymy w istnienie owej dziewczyny. Rozumiem, ze tak wyglada twoj ideal kobiety? Mloda, wysoka, chetna, blondynka o niebiskich oczach. Charakter? A kogo obchodzi jej wnetrze? Zalosne, obrzydliwe, brak mi slow. Napisz ile jej placisz za ten "zwiazek".

Gość Karneval
Osmieszasz sie czlowieku. Tego nie da sie nazwac nawet "niesmacznym", " zalosne pod drygi, starej dziadygi"jak to moja babula mowila. No, ale powodzenia...

Gość GOSCIARA
najwiecej starszych facetow spotkalam w moim klubie gogo w ktorym co tydzien namietnie macham doopka :) jesli chcecie takiego wyrwac to polecam zalapac sie na jakiz staz na rurke, takie staruchy to uwielbiaja, mowie powaznie, nie dosc ze kasa super to jeszcze jak taki stary patafian cie obmaca to od razu zyc sie zachciewa

Gość grzes5
Sa pary ktore sie kochaja, nie musze nic placic, twierdzisz Karneval iz to jest moj ideal, ale realny. Jestesmy razem. Wreszcie normalna dziewczyna a nie pipka 160 pff. Nie potrzebuje klubow i z tanca go go, bzdury.

Gość grzes5
Sa pary ktore sie kochaja, nie musze nic placic, twierdzisz Karneval iz to jest moj ideal, ale realny. Jestesmy razem. Wreszcie normalna dziewczyna a nie pipka 160 pff. Nie potrzebuje klubow i z tanca go go, bzdury.

Gość grzes5
Gosciara nie dalbym ci nic za te tance, po drugie, nie rajcuje mnie dotykanie obcych dziewczyn, po trzecie sama bedziesz star***** Starszy mezczyzna ma 70. 80 lat. Nauczcie sie odrozniac wiek.