Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość Karneval
Glownie to kierujemy się instynktem i on odpowiada za analize potencjalnego partnera. Grzesiu, napisz szczerze jakiej kobiety szukasz, cechy charakteru i wyglądu. Napisz jaki jestes jako partner, jakim jestes czlowiekiem.

Gość grzes5
Dobrze, jestem spokojny cierpliwy, owszem z nalogow, pale papierosy ale nie w domu nie w samochodzie, tylko na zewnatrz, lub tam gdzie nie przaszkadza innym osobom, gdy dziewczyna jast zbyt wrazliwa, to rowniez stwarza to problemy, owszem partnerki to lubie wysokie, z charakterem nie porywcza, za szybka, w sensie wszystko rzuc i lec, druga zas zasada, partnerka powinna byc powazna, a nie tylko zabawa jej w glowie, bogactwo, nic wiecej, odpada, jestem rowniez domatorem, powaznie podchodzacym do zycia, pragmatycznym, czasem sie pobawie, czy zwiedze swiat, ale takze liczy sie status zawodowy, bezpieczenstwo, pasje. To tak w skrocie.

Gość grzes5
Mialem przypadek ze mloda dziewczyna mnie zaczepila, wyglada na to ze jej sie spodobalem, fizycznie z charakteru, umowilem sie na spotkanie, chciala obiecala, a co do czego przyszlo to pisala z innym, spotkala sie z nim, a mbie olala, czy to jest powazne? Kompletny idiotyzm, i infatylnosc.

Gość Karneval
Grzegorzu, natrafiłam niedawno na inny temat w którym się udzielałeś(byłam oburzona twoimi wypowiedziami!), cóż w każdym temacie w jakim się pojawiasz podkreślasz jak to byłeś w związku z młodszą przez 2,5, nie było widać różnicy wieku, bla bla. To chyba twoja jedyna jak dotąd dziewczyna, bo o innych nie wspominasz, pod warunkiem, że istniała. Już pominę, że raz zostawiła cię dla innego, innym razem ma problemy hormonalne z powodu których rozstaliście się: "poza tym byliśmy narzeczeństwem, powód chorowała , miała problemy hormonalne, gdyby nie to, byli byśmy razem dalej im została by moją żoną, ale się odwróciło i również zostałem sam" a innym razem odeszła, bo miała raka: " Niestety była bardzo chora i miała raka odeszła, głęboko to przeżyłem, na chwilę obecną zostałem sam, serce mnie bardzo bolało." Rozumiem, że nie tylko dwudziestki cię interesują, bo nastolatki również: "jak nie będę miał wyboru wśród dziewczyn 20 kilka lat , co oczywiście bym preferował, to wezmę nawet nastolatkę," " nie będę za dużo argumentował, aczkolwiek młodsza dziewczyna nie znaczy że 15 latka, chociaż same się narzucają, owszem miałem przypadki że mnie podrywały nastolatki, między innymi 15 latki, kilka nastolatek nawet się ze mną zaprzyjażniło smutno jest im beze mnie, widocznie chcą być otoczone miłością, jeszcze raz mi jakaś będzie próbowała się ze mną taka związać, to faktycznie tak zrobię i ktoś będzie miał gooowno do gadania, minęły czasy starych generacji. "

Gość gość
Ale to wszystko chamskie

Gość grzes5
Przeciez nikogo nie podrywam i nikogo nie mam, to o co chodzi?

Gość Karneval
Piszesz o sobie, że jesteś spokojny, a wystarczy jak ktoś nazwie cie starym, powie prawdę na temat twojego zachowania i już się denerwujesz, jesteś bardzo nerwowy. Jak wspomniałam w każdym temacie( a głównie są to starszy młodsza, młodsza starszy), wałkujesz temat swojego poprzedniego związku, nawet intymne szczegóły, doprawdy czy tak postępuje ktoś kto chce uchodzić za dżentelmena, mężczyznę z klasą?Dla którego równolatka to kobieta po menopauzie, wyglądając staro, sam nie wyglądasz na 30 lat: " nie chcew moim wieku, toza koiebieta, po rozwodzie? Z 3-ma dzieciakami? ma powiedzmy 40 lat, wyglada na 55 a ja na 30, o czym bede rozmawial, o menopauzie? Mialy mezow, to niech nie narzekaja" Ta pogarda dla rozwódek, dzieciatych lub rówieśniczek. Dla ciebie lepsza jest nawet galerianka! "Straszie dojrzali sie znalezli, polowa to debile, a goscona47, wolalbym galerianke niz ciebie. Macie tak posr....e w tych zakutych lbach ze mi sie zy....ac chce." Specjalnie dla ciebie kim jest galerianka: Niepełnoletnia dziewczyna szukająca sponsora w centrach handlowych. Uprawia seks (z najczęściej starszymi facetami) za telefony, gadżety, ubrania itp Często są to dziewczyny nie mające nawet 15 lat! Daruje sobie czytanie tego wszystkiego i wam też, bo to dramat, katorga dla oczu i umysłu! Wiesz co Grzegorzu, twoją elokwencje niech każdy sam oceni po twoich wypowiedziach. Jesteś jednak zwyczajnym prostakiem bez klasy, nie masz nic do zaoferowania, jesteś dziecinny, niedojrzały, to co piszesz o sobie to jedno, a to co sobą reprezentujesz to drugie.

Gość Karneval
Biorąc pod uwagę dojrzałość emocjonalną Grzegorza, to 15 latka mogłaby być dla niego za stara.

Gość grzes5
Co wy tu wyciagacie, co to za zemsta, tak tylko powiedzialem, nigdy nie poszedlem z galerianka, choc mialem okazje. Nie podrywam juz od dawna nikogo, to sie czepiacie, o co tu chodzi?

Gość grzes5
Co wy tu wyciagacie, co to za zemsta, tak tylko powiedzialem, nigdy nie poszedlem z galerianka, choc mialem okazje. Nie podrywam juz od dawna nikogo, to sie czepiacie, o co tu chodzi?

Gość grzes5
Jestem od dawna sam, nie podrywam nikogo, nikogo tez nie mam, nie dlugo mam urodziny, ale nikogo na nich nie bedzie, tak samo swieta spedze sam, i nowy rok. To nie wiem czego jeszcze chcecie ode mnie?

Gość grzes5
Inacessibble, nie uwazam cie za gorszego, jestes tak samo czlowiekiem i to inteligentnym, to ja jestem gorszy od ciebie, chyba najgorszy ze wszystkich z tego forum.

Gość grzes5
Przeciez nie poznalem, tylko mnie jedna zaczepila, i nie przyszla, czyli to tak jakby nic nie nastapilo. Ja jej nie podrywalem.

Gość Karneval
Twój problem nie tkwi w twoim wyglądzie, a twoim zachowaniu, to nie jest żadna zemsta, to są twoje własne słowa. Na własne życzenie prowokujesz takie sytuacje, gardzisz innymi, czujesz się lepszy. Musisz nad sobą pracować.

Gość grzes5
Tak sadzisz Karneval? Tiaaa?

Gość Karneval
To juz zalezy od ciebie co, jak zmienisz. Moge tylko ocenic to co widze na forum, twoj caloksztalt bardzo zachecilby mnie do blizszego poznania ciebie moze gdybym byla psychiatra albo psychologiem, ciekawy material badawczy. Dla innycg jestes zbyt meczacy.

Gość grzes5
Karneval prosze mnie nie obrazac.

Gość Karneval
Niby w jaki sposob cie obrazam, piszac o tobie jak o ciekawym materiale badawczym? A ty myslisz, ze taki psycholog za klientow ma tylko ludzi pokroju Stalina? Czy chodzi ci o twoj meczacy sposob bycia? Patrzac na twoje wypowiedzi, widze co widze, 40 latka, ktoremu ciezko bedzie znalezc partnerke. Szukasz jej wsrod mlodych dziewczyn, bo do takich blizej ci mentalnie, chcesz sie odmlodzic, a nie, ty nadal jestes na etapie chlopaka, ktory ma te nascie lat. Tu tkwi problem, bo twoja niedojrzalosc, nie pozwoli ci na zwiazek z kobieta powyzej 30, nie zaimponujesz jej tak latwo jak dziewczynie. Musialaby byc rownie mocno zdesperowana jak i ty, ale taka kobieta mysli o zalozeniu rodziny, potrzebuje mezczyzny, a ty jestes chlopcem. A z mlodymi jest taki problem, ze dla nich jestes fajny, ale na poczatku, starszy mezczyzna, imponujacy doswiadczeniem, ktory moze sobie finansowy pozwolic na wiecej, ma inna pozycje spoleczna, teoretycznie wieksze obycie z kobietami, ale roznica 20 lat to zbyt duzo, aby taki zwiazek przetrwal. Jestes dla nich za stary, one zyja w innym swiecie niz ty zyles. Sam pisales jaki twoj poprzedni zwiazek byl udany, wszystko takie idealne, cud, miod i orzeszki, a rozpadl sie, taki idealny zwiazek? Coz najwyrazniej tylko ty tak to widziales, moze zle ulokowales uczucia, nie wazne, ale nie byl ten zwiazek udany.

Gość grzes42
Moze dalibyscie spokoj chociaz na urodziny.

Gość gość
W szystkiego najlepszego Ello!!!.

Gość gość
Ina bojisz sie o jego Smak?

Gość gość
obleśniak

Gość grzes5
Kto tu kogo nazywa oblesniakiem?

Gość Karneval
On nadal pisze te swoje wywody...💤 Przepraszam, udowadnia swą wyższość nad młodszymi mężczyznami? :o Można prosić o link albo nazwę tematu w którym się aktualnie udziela?

Gość gość
Grzes5 KOPE LAT pierniku, Marcin z tej strony. Ale jaja. Wszystkiego dobrego. Zabagniles!Spocznij! Hahaha

Gość gość
Udowadnia? Czy probuje udowodnic?

Gość Karneval
To innym razem podrzuć. Dzięki.

Gość Karneval
Przepraszam za pomyłkę, oczywiście próbuje udowodnić, chyba za dużo czytam Grzesia. :P

Gość grzes5
Dziekuje za zyczenia, ale Marcin? Hmmmm, przepraszam nie kojarze, jaki Marcin?

Gość grzes5
Nastala cisza.