Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość
Moja miłości ma 23 lata, ja 42 bardzo się kochamy na zawsze.

Gość gość
Grześ jakiś ty brzydki:-( to zdjęcie na GG jest ohydne. Ty chyba lustra nie masz :-D

Gość sołtys z uczuciami
Forumowicze, mam temat podbny. Jestem sołtysem i byłem na zjeździe sołtysów. Mam 45 lat i poznałem tam 28 letnią babkę, młodziutką, świeżą mężatkę. Ona była szefową hotelu gdzie mieszkaliśmy. Widziałem ją już na poprzednim zjeździe, cztery lata temu, ale dopiero teraz zauważyłem, że do mnie coś czuje ta kobieta. Poznała mnie od razu, dało się to zauważyć, że się też ucieszyła. Zjazd trwał tydzień, kilka razy dziennie się widywalśmy. Zawsze była miła dla wszstkich, ale zauważyłem, że dla mnie szczególnie. Raz byliśmy nawet na spacerze podczas którego opowiedziała mi o swoim mężu i o tym, że źle ją traktuje. Powiedziała mi też, że jest z nim dla przyjaciół i rodziny i boi się łamać zasad, ale prgnie czegoś więcej w sferze uczuć. Z dnia na dzień nasza znajomość przybierała na intensywności, niestety w szóstym dniu przyjechał jej mąż z delegacji i wszystko się skończyło. Myślłem, że mi serce pęknie. Ale musiałem się z tym pogodzić. Zjazd się zakończył. Wróciłem do domu do żony do dzieci. Na zjeździe nikt nic nie zauważył, nikt się nie interesował naszą relacja - no może oprócz jednego dosyć inteligentnego geja. Ten gej coś węszył i czepiał się takiego kucharza o to, że potrwy nie są wyszukane i myli smaki, że wolno pracuje i brakuje mu kondycji. Mnie się nie czepiał ale dziwnie przypatrywał, czułem ciągle jego wzrok. Mam nadzieję, że to nie chodziło o moją osobę - nieważne. Jak pisałem wróciłem do domu, a teraz ciągle o niej myślę. Pamiętam jej oczy uśmiech, nogi, dłonie wszystko takie idealne, takie piękne. Widać było, że można z nią konie kraść, dla niej zrobiłbym wszystko, zaczął życie od nowa bez względu na konsekwencje. Nie wiem co rbić. Nie chcę aby to się tak zakończyło, raczej nie przedzwonię do hotelu, najlepiej byłoby ją spotkać na zjeździe, ale ten dopiro za cztery lata. Co robić? Dać sobie siana?

Gość gość
Od czego są telefony rolniku? zadzwoń i powiedz co ci na sercu leży

Gość gość
a ona na telefon czeka

Gość grzes5
Kto tak twierdzi że jestem brzydki?

Gość ciocia Jadwiga
Zostawisz dla nie rodzinę?

Gość grzes5
Mam śliczną 23 latkę.

Gość grzes5
Jest 2x grubsza ode mnie i nosi mnie na barana. Bawimy się, że jestem małym dzidziusiem ❤️

Gość gość
Ale ten grzesiu puszczalski, po tygodniu znajomosci ma juz dziewczyne i ona nosi go na barana, dziwne.

Gość gość
ukradnij konia i daj mu siana

Gość nickola
Sołtysie wiem co przechodzisz bo miałam podobnie kilka lat wstecz Zakochałam się bez pamięci w pewnym żonatym facecie... Nikt nie przedzwonił wtedy do mnie Spotkaliśmy się przypadkiem po dwóch latach Zobaczyliśmy się i stanęliśmy i stałyśmy tak kilka minut Potem się przytuliliśmy To było nasze miłosne wyznanie...

Gość gość
Grzesiu fajna zabawa, pokaż fotki

Gość sołtys z uczuciami
Pierwsze co mi przyszło do głowy to przedzwonić. Odebrała, jak się przedstawiłem i zacząłem mówić o co mi chodzi odłożyła słuchawkę. Nie wim jak to rozmieć. Nie potrafię przestać o niej myśleć. Jej uśmiech, jej oczy, wszystko to jest cały czas obcne w moich wspomnieniach. Było i nagle się skończyło. Co mam lczyć na to, że za cztery lata ją spotkam?

Gość grzes5
A fuj z podszywaczami, ktoś kto mi się podszywa niech się puknie w głowę.

Gość gość
Grzesiu zrób sobie z nickiem tak jak poradził ci ten pan od panów Nie będą się podszywać

Gość gość
grzes ma racje, nie ma co się pod niego podszywać, on sam się potrafi skompromitować

Gość gość
grzes5, chyba ktoś tutaj ma długi, 1845 zł, gpbud to twoja firma? Przynajmniej po wpisaniu podanego maila tak wynika, ze to twoje, szukaj na dlugi.info

Gość gość
Na dzisiaj zaribilem 400 000

Gość gość
Jeszcze raz mi ktoś się podszyje, to założe sprawę.

Gość gość
Grześ... patenrowany idiota:-D I brzydkii jak noc. Ma zdjęcie na GG..MASZKARON :-(

Gość gość
Tak jestem brzydki, mam 23 letnia dziewczynę, zrobiłem 400 000 wiem że to mało

Gość Andziaerrrr
Faktycznie masz sie czym chwalic, mloda dziewczyna i kasa, chcesz uchodzic za mezczyzne na poziomie a chwalisz się takimi przyziemnymi sprawami na forum publicznym, w dodatku na takim forum jak kafeteria, nadal tu wchodzisz chociaz jestes tutaj obiektem kpin i zartow. Troche sie zmieniles z wygladu, zaniedbales się? Zaskakujace jak na kogos obrzydliwie bogatego jak ty. Masz jakies dlugi nawet? Albo miales. Dziwne, ze taki z ciebie wspanialy facet a jednak inny mezczyzna dal mi wiecej czulosci, poczucia bezpieczenstwa, milosci niz ty. O wszystkich swoich bylych wyrazasz sie brzydko, ta tam rozwalona, czyli jak wiadro, ta gruba, ta latawica, narobila ci dlugow, facet z klasa, prawda?Jak ktos ma pytania to prosze.

Gość gość
Dalem ci bardzo dużo miłości.

Gość gość
Człowieku spójrz w lustro. Nie dość żes brzydki bardzo, to jeszcze wyraz twarzy mało inteligentny

Gość gość
A ty jesteś taki piękny? Zazdroscisz że mam 23 letnią kobietę?

Gość gość
Anka zejdz ze mnie.

Gość gość
Współczuję jej takiego nieogarnietego psychicznie faceta. Głupia musi być, więc czego tu zazdrościc?:-D

Gość gość przed czterdziestka
A ja bym poznal znacznie młodszą. ..