Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely_flower

Jak poderwać dużo starszego faceta???

Polecane posty

Gość gość burek
gość dziś możesz jaśniej?

Gość skrępowany
Poznasz mnie :) dobrze dopasowałaś ten wierszyk. Czy myślisz, że możliwe jest abym Ją zobaczył i Jej nie rozpoznał? Czy możliwe jest to, że dopiero grubo po fakcie, skojarzyłbym że to mogła być Ona, uwzględniając jeszcze inny fakt? Od kilku dni nie dają mi spokoju te kwestie.

Gość gość
U mnie jest inna sytuacja hmmm, mam 43 lata a zaszla ze mna w ciaze 19 letnia dziewczyna ojoj.

Gość Karneval
A to Grzesiu nie jest z dziewczyna z 93 roku, chyba tak pisal? Niby nie zalezy mu na seksie, a juz dorobil sie dziecka z 19? Z iloma spotykasz się na raz?Chwalisz się czy się martwisz? Gubie sie w tym wszystkim, jak widac nie tylko ja, coz poznasz mnie, nie wiem o co chodzi Grzesiowi, nie rozumiem czasem jego wypowiedzi. Chcialam pare dni temu odpisac, ale forum nie przyjmuje moich wypocin. Jak sobie radzisz? Skrepowany, pewnie to byla inna osoba, poznalbys pewnie ta jedyna, gdyby to byla ona.

Gość grzes5
Ktos sie tu pomylil, piszac ze jestem z 19 latka, nie jestem z nikim w zwiazku, ten gosc co pisal powyzej to ktos inny. Ale gratulacje dla niego. Owszem spotkalem sie z dziewczyna jak ktos tam pisal z 93 roku. Z tym ze do niczego nie doszlo.Wszystkich pozdrawiam.

Gość Karneval
Grzegorzu, zainteresuj sie paniami w okolicach 30, bo one szukaja kogos z kim zaloza rodzine. Nie uganiaj sie za malolatami, bo nic z tego nie wyjdzie. Powodzenia. Najlepiej zrob sobie przerwe i skup sie na sobie, bo tak desperacko szukasz...

Gość grzes5
Karneval wcale nie szukam, juz mi na tym nie zalezy do inacessibble, 73 rok to byl dobry 20 lat temu, po co mi pani z bagazem, nie mam ochoty rozmawiac o menopalzie, teraz juz za pozno.

Gość gość
Grzesiu jaki sport uprawiasz?

Gość Karneval
Oj Grzesiu, gdybys ty mogl spojrzec na siebie oczami innych... Dlaczego nie masz nadal dziewczyny? Jak myślisz co jest powodem?

Gość gość
Bo nie o to chodzi aby zlapac zajaczka ale o to aby go gonic :)

Gość grzes5
Juz mam dosc gonitwy, dlaczego nie mam dziewczyny? Odpowiedz jest prosta jestem brzydki, a kobiety nie patrza na charakter, tylko na aparycje, to tez jest zle podejscie, przyznam sie ze nie raz slyszalem od kobiet slowa typu: ; ale ty jestes brzydki; Czasami to sie zdarzalo iz slowa te w cudzyslowiu mialy nawet charakter przeklenstw, pozostalym zycze szczescia, pozdrawiam serdecznie.

Gość grzes5
Takze tak zostanie do konca zycia, samotnosc niestety. Chyba jest to mi pisane.

Gość Karneval
Jak bedziesz dalej tak wybrzydzal i uganial sie za dziewczynkami, to z pewnoscia pozostaniesz sam. Zadbaj o wyglad zewnetrzny i skup sie mocno na swoim wnetrzu, bo twoja osobowosc i stosunek do innych ludzi, odrzuca bardziej niz pewnie twoj wyglad.

Gość gość
Jak bedziesz dalej tak wybrzydzal i uganial sie za dziewczynkami, to z pewnoscia pozostaniesz sam. Zadbaj o wyglad zewnetrzny i skup sie mocno na swoim wnetrzu, bo twoja osobowosc i stosunek do innych ludzi, odrzuca bardziej niz pewnie twoj wyglad.

Gość Karneval
Przepraszam za dubla, ale nie chcialo wyslac.

Gość grzes5
Rozumiem przyzwyczailem sie do krytyki.

Gość Karneval
Zachowujesz sie jak facet, ktorego stac tylko na malucha, a oczekuje, ze dostanie za te same pieniadze nowe ferrari, ktorego nikt ci nie chce sprzedac. Za jakis czas wracasz z wieksza gotowka i stac cie na 10 letniego Opla, a i tak oczekujesz nowego ferrari. Nigdy cie nie bedzie stac na ferrari ale liczysz na to, ze w koncu ktos ci go sprzeda. Tak wlasnie szukasz kobiety. Czy cos poza twoim wygladem przeszkadzalo dziewczyna lub potencjalnym partnerka? Nie pisz tylko, ze nic takiego nie bylo.

Gość grzes5
Karneval, no teraz to byla metafora ehhh, moze mialy wplyw odleglosci, rzadkie spotkania, nie charakter, partnerki nie narzekaly na moj sposob zachowania, postepowania. Wplyw ma rowniez serce, poprostu za duzo sie oddawalem, poswiecalem.

Gość Karneval
Z pewnoscia odleglosc i rzadkie spotkania nie jeden zwiazek wykonczyly albo przyspieszyly rozpad. Duzo od siebie dajesz. Moze jestes natarczywy z tym dawaniem? Moj znajomy przez desperacje, natarczywosc, nadmierna uczuciowosc, odstraszal kobiety, a to przystojny facet, w koncu trafila kosa na kamien i spotkal taka, ktora i jego zameczylaby tym glaskaniem, wtedy zrozumial co te kandydatki czuly i ku uciesze wszystkich niewiast, w koncu kogos znalazl. A z ciebie podobny desperat tylko wymagania masz zdecydowanie wieksze, zbyt wysokie.

Gość grzes5
Nie jestem desperatem, juz nikogo nie szukam, juz za pozno dla mnie na milosc.

Gość grzes5
U mnie za pozno na milosc, a u was jak zwiazki? U mnie tylko gorzej z potrzeba sexualna, ciezko wyladowac napiecie, brak przytulenia, towarzystwa tej jedynej, mnie i tak juz nikt nie zechce, to mam zagwarantowane.

Gość gośćstarszy
Ja jestem starszym facetem. Proszę możecie mnie podrywac. Tak dla treningu:)

Gość młodsza
gośćstarszy jak masz na imię?

Gość grzes5
Do mnie to juz nikt nie napisze, tylko krytyka, 0 dziewczyn, chyba juz tu nie bede pisal. Bez sensu.

Gość Karneval
Ktos napisal prawde i juz krytyka. Ogarnij sie chlopie, napisze krotko: 1. Jestes brzydki? To zadbaj o siebie, dietetyk-> dieta->silownia->fryzjer->stylista/ zakupy z kims kto doradzi. Przynajmniej bedziesz zadbany. 2. Zacznij szukac kobiety, a nie dziewczyny, 30-40, tez sa wolne i bezdzietne w dodatku moga nadal urodzic dziecko. 3. Dorosnij, bo mentalnie to jestes mlodszy o 25 lat, a to wcale nie pomaga. 4. Starzejesz sie i wypadasz z obiegu, musisz sie z tym pogodzic i zmienic swoje wymagania. 5.Jak masz pisac na forum, aby kogos znalezc, to sobie odpusc. 6.Krytyka w twoim kierunku nie jest bezpodstawna.

Gość gość
Walcie sie wszyscy na leb.

Gość gość
Karneval!!!. Dochodzę do wniosku że chcąc naprawić Grzegorza straciłaś Czas. Nie zgadzam się jednak z punktem 1 Tw oceny Grzegorzowi fiz nie brakuje - jak na faceta w tym wieku trzyma się dobrze, nie ma nadwagi, ma włosy, błysk w Oku. Pod ty względem nie jest żle

Gość gość
Widziałam jego zdjęcie na GG,jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny. Za to ego przerośnięte niesamowicie i dojrzałość jak u 18 latka. Facet masakra:-(

Gość Karneval
Dobrze wiem, ze to nic nie da, bo Grzes wie lepiej. Ciekawi mnie skad wiesz jak on wyglada? On sam pisal o brzydocie, a przepraszam, kobiety go nie chca, bo jest brzydki. Znalazlam chyba numer gg, na zdjeciu na tle szafy(?) brunet w bialej bluzie, to on? Brzydki nie jest, z tym mlodym wygladem przesadzil, ma szczupla twarz, wlosy sa, lekkie zakola(?). Nie widze calej sylwetki. Blysk w oku nie widoczny. Wyglada na zmeczonego. Nie jest to chlopieca twarz, bardziej meska, mezczyzny po 35 roku zycia. Tyle na ten temat.

Gość gość
Karneval błysk w prawym oku Jest. Niemożna przesadzać Moj starszy brat ma 33 lata i wyglada dużo gorzej niż Grzegorz Więcej zdjęc znalazłam na fejsie - można Wyszukać. Jest tam widać szczupły jest