Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romanesca1982

niekończące oczekiwanie na dwie kreski ...

Polecane posty

autorko, wybacz, ale ja tez ci odpowiedziałam na początku na Twoje pytanie bez dodatku jadu. Niestety zauważyłam w późniejszej wypowiedzi, że nie wiesz o czym piszesz i że trzeba cię troszkę \"uświadomić\" więc napisałam sprostowanie do Twojego posta, a zaraz po tym zaczęłaś pluć jadem.. Zastanów się proszę kto tutaj jest nieuprzejmy.. Bo nikt nie chciał na Ciebie naskoczyć, a jedynie \"uświadomić\", ale jak widać nie można szanownej koleżance zwrócić uwagi, bo zaraz wyjeżdża z JAPĄ..

Gość szanowna koleżanka jest cacy
a wszyscy inni be, bo się czepiają... ciekawe czemu? ;)

Witam Cię romanesca :) Widzę, że chciałas założyć nowy temat a tu Cię wszyscy nie za ciekawie potraktowali :( Nie martw się. Ja zapraszam Cię na nasz temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3748651 Na naszym forum jest strasznie sympatycznie. Jest to w sumie nie dawno założone forum, więc szybciutko się wkręcisz, zwłaszcza, że nie jest nas tam za dużo. Właściwie parę dziewczyn jest stałych i jest kameralna atmosfera! Pozatym panuje u nas dobry wirus, bo powoli któraś zachodzi w upragnioną ciążę. Na tym forum Cię doskonale zrozumią. Bo ktoś kto tego nie przechodzi, nie zrozumie,że tak można chcieć dzidziusia. Więc zapraszam Cię serdecznie! Wejdź, napisz coś o sobie a zobaczysz jak chętnie będziesz powitana :) Ja jestem tam od początku tematu i od początku starań. I .... tydzień temu okazalo się że jestem w czwartym tygodniu ciązy. Brałam tabletki antykoncepcyjne 4 lata i bałam się ,że po odstawieniu będę miała problemy zajść, bo bardzo rozreulował mi się organizm. Próbowaliśmy z mężem 4 cykle i się udało :) Teraz zaczyna się mój piąty tydzień - z reszta wejdź na nasze forum i poczytaj trochę - w porównaniu do innych tematów, nie masz tam za dużo stron, bo temat jak już pisałam nie jest stary. Poznasz nas wszystkie po trochu i się przyłączysz. Na prawdę będzie Ci raźniej i z pewnością uda Ci się doczekać dzidziusia! Więc zapraszam! Wchodź i się odezwij. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki - Haydi. PS. Ja tez mam mamę położną :)