Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koślawa . /

FOTKI MOICH KRZYWYCH NOG. poradźcie

Polecane posty

Gość koślawa . /

jakie są ćwiczenia na takie nogi. ? jak złącze kolana to w kostkach brakuje tylko 1 cm, więc niby ok, ale [przeceiż są krzywe.? pod kolanami spierdzielają na zewnątrz a kolana do środka. mam 16 lat,. coś jeszcze da się zrobić.? http://img162.imageshack.us/my.php?image=pb109gg7.jpg http://img398.imageshack.us/my.php?image=pb110au0.jpg

Gość koślawa . /

Gość benny kuleczka
ee tam masz ładne nóżki :) kształu raczej nie skorygujesz, najwyzej możesz wyeksponowac niektóre mięsnie, które sprawią, że nogi będą wyglądać harmonijnie:) ale do tego długa droga pod okiem fachowca:) a propo ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość koślawa . /
mam 162 cm i ważę teraz z 54 kg. i mam krótkie nogi jak ciul . mają chyba 73 cm. :O

Gość ldldldldllddl
Chyba ci e pogięło. Normalne nogi.

Gość koślawa . /
to jest moj największy kompleks te nogi, zobaczcie z tyłu jak wyglądają, na stojąco to poł biedy ale jak ide to takie krzywusy że oja.

zapisz się na jakiś taniec. nogi troszkę umięśnisz i nauczysz się chodzić z gracją - bo to pewnie w tym jest problem.

Gość nieprzesadzaj
nieprzesadzaj nogi sa spoko

Gość benny kuleczka
masz super nóżki i nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma buty na lekkim obcasie i heja :) wydłuzają optycznie nogi :) nie masz cellulitu ani rozstępów też tak chcę :(

Gość koślawa . /
trenowałam lekkąatletyke i mięśni już większych nie chce, :P ale na taniec to może i tak, bo to moja pasjaa. ;p

Gość Trochę iksowate są
:) ale mam podobny problem i olewam :P Poza tym drobnym felerem, dla większości nie zauważalnym, masz bardzo ładne nogi, więc się nie przejmuj i eksponuj :D

Gość koślawa. /
:( jak idę ulicą i patrze w odbicie wystawy lub czegoś, to aż nie mogę . może to tylko tu tak wygądają małowiele. nawet nie chodze przodem do nikogo tylko bokiem :P i jak założę rurki obcisle to oja

Gość Troche iksowate są
Zapewniam Cię, że prócz Ciebie nikt na to nie zwraca uwagi :) Ja bym pewnie tez nie zauważyła, gdyby nie pokrewieństwo problemów ;) Zauważ, że tutaj też niemal wszyscy mówili, że przesadzasz :)

o boze. dziewczyno czy Ty dokladnie spojrzalas w lustro ?! masz naprawde ladne nogi i wiem co mowie ^^ ja Ci powiem ze w sumie ja mam podobnie tylko ze mam moze troche grubsze udka i na dole sa nieco bardziej rozszerzone ^^ ubolweam nad tym, ale teraz od kilkunastu dni cwicze na Orbitreku ;p idzie mi to w miare dobrze i mysle ze jak schudne nogi beda wygladac lepiej :) i tak juz nic z nimi nie zrobie i musze sie pogodzic z tym jakie sa . a Ty masz naprawde bardzo ladne opalone,szczuple bez cellulitu ;p wiec smialo krotka spodniczka badz spodenki i sio na podryw :))

Nie ma żadnych ćwiczeń, które skorygują krzywe nogi. U Ciebie nawet nie ma czego korygować, bo Twoje nogi nie są krzywe. Zauważyłam, że wiele kobiet wmawia sobie, że ich nogi są krzywe, a w rzeczywistości jest inaczej.

Gość autoirka...
a czemu jak idę, to pod kolanami mi się rozjeżdzają.? jakstoję też, ale tu nie widać chyba

Gość gwiazdoo
Mam identyczne nogi jesli chodzi Ci i tą 'niby krzywizne' heheh, ;D spoko nogi są oke ;) mi to nie przeszkadza bo wiem ze na taki piździurki nikt nie bedzie zwracac uwagi ;]] .

Gość M A R I T A
masz naprawde spoko nogi i nie wmawiaj sobie że są krzywe:P i nie masz wogóle celulitu i tym się ciesz:)