Gość gość Napisano Maj 21, 2017 Śliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2017 Te przypadkowe obrazy , łączą się w obraz zbiegom okoliczności tylko ty nadajesz sens nie musisz nic mówić , ja czuję emocjonalne krajobrazy mnie intrygują układanka zostaje ułożona a ty wprowadzasz mnie w stan zagrożenia cudownie w nim być stan zagrożenia, właśnie tam chcę być to czego nikt nie widzi, dostrzegasz ty, całe moje wnętrze uzdrawiasz każdy bolący nerw, głęboko we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2017 Sakura, sakura noyama mo sato mo mi watasu kagiri kasumi ka kumo ka asahi ni niou sakura sakura hanazakari sakura sakura yaoyi no sorawa mi watasu kagiri kasumi ka kumo ka nioi zo izuru izaya izaya mini yuakan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla Lisy Napisano Maj 30, 2017 Nie osądzaj, nie wierz w to co widzisz nie osądzaj, to tak dla mnie dużo znaczy w środku trudno być oczyszczonym w środku tak czuję strach znalazłam swoją drogę, zrobiłam to sama jednak jest tak dużo, dużo więcej do powiedzenia czuję, że uczucie jest surowe czuję i jestem samotna kolejny raz ufam ,że potrafię przetrwać ufam, trudno jest pozostać przy życiu wybieram trudną drogę wybieram wszystko co wiem jest ciemno, chcę zobaczyć światło jest ciemno, chcę robić co to właściwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2017 :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2017 1. Kafeterianie to idioci 2. Głupcy na fejsie 3. Zboczeńcy 4. Kłamcy 5. Świnie 6. Zdziry 7. Chamy taka prawda!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 24, 2017 Ona w piękność się zamieniła a on wprost nie uwierzył płyną szybko dni po zimach wiosną noszą życie nagle nas kwiat olśnił swoją barwą kiedy się zjawił któż to wie? od siebie się będą uczyli dzień po dniu tak jakoś dobrze są dobrani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 24, 2017 Niewiele bywa takich par pod baldachimem razem stać to czar coś się rodzi, coś przemija ślad po nas zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2017 Urocza jak kwiat wolna jak ptak delikatna jak kryształ silna jak głaz szybka jak wiatr waleczna jak lwica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 To jest mój dom moja nadzieja moje szczęście moje życie moje serce mój śmiech mój głos moje piękno moje myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Moja miłość mój gest mój dotyk mój ślad mój urok moja pamięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2018 Kochaj co lubisz kochaj co robisz kochaj las kochaj cudowne chwile kochaj życie kochaj ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2019 Dom nad wodą był ładny, duży , wewnątrz pachniało powietrzem tak świeżym, że chciało się żyć, ogród mienił się tysiącami kolorami, bluszcz gęsto rósł wokół ,że tak wszystko zasłaniało, dawało cudowny cień i osłonę przed gorącym słońcem, tryskająca woda na zielonej trawie budziła człowieka do życia, w sielskim miejscu płynęła dobra energia, dziewczyna z dużym uśmiechem brała koszyk i schylała się nad krzakiem dzikiej róży, zbierała płatki kwiatów dużymi garściami, nie bała się robaków, kolców, zaniosła napełniony koszyk do kuchni i postawiła na stole , przywitała matkę i zabrała się do roboty, kobieta patrzyła na córkę z miłością, dziewczyna miała swój wdzięk, była rozmowna, pracowita, taka żywa iskra, pełna życia, dawała z siebie wszystko, żeby żyć lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach