Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Gość Perkusistka i ladaco
wróciły do domu taksówką. - Obrażalskie - powiedzieli chłopcy. Pojechali samochodem sami, na drodze widzą Jagę, która podnosi krzyż do góry. -Autostopowiczka - powiedział chłopiec prowadzący- nawiedzona. - Pijana w sztok - mówili koledzy. -

Gość Perkusistka myła
się w wannie, wyszła z niej cała w pianie , spłukała pod prysznicem. - Gdzie są ci głupcy?- myślała o chłopcach. Włożyła szlafrok, nie chciało się jej spać, poszła do kuchni napić się wody. - Ładny wieczór miałyśmy - powiedziała ladaco. - Tak.....- zamyśliła się perkusistka

Gość hardware'owy Tadzio
książka musi być tylko o czarnych nick'ach! reszta to podszywy!

Gość pisze ta sama
osoba :)

Gość - Co z tobą?
- spojrzała na nią ladaco - zakochałaś się? - Nie- zaprzeczyła perkusistka - może oni mają rację, ciocia śpi? - Jak suseł - uśmiechnęła się ladaco- możemy siedzieć ile chcemy. Ktoś zastukał do drzwi. - O tej porze ?- zdziwiła się perkusistka. Popatrzyła przez okno. - Kto to? - spytała się ladaco - Jakaś kobieta, dziwna jakaś, nosi krzyż- mówi perkusistka. - Czego chce?- zastanawiała się ladaco. - Skąd ja mam wiedzieć- powiedziała perkusistka - Czekaj , ja otworzę - podeszła do drzwi ladaco. Otworzyła je , Jaga patrzyła na nich smutnym wzrokiem. -Przepraszam,że o tej porze- powiedziała drżącym - zgubiłam się. - Proszę wejść- zaprosiły- może wody? - Tak, dziękuję- rzekła. - Skąd pani jest?- pytały - Nie pamiętam - odparła kobieta- nie wiem kim jestem.

Gość Bywalec pędził
na motorze, z daleka widzi samochód chłopców, który zatrzymał się koło hotelu. - Przenocujemy - powiedział śpiącym głosem czupryniasty. - Może być na waleta - rzekł drugi- tylko zdejmij te skarpety, bo inaczej nie zasnę. - Sam sobie zdejm swoje, śmierdzą gorzej od moich - parsknął śmiechem trzeci. W pokoju hotelowym były dwa łóżka, szafka, lampka na stoliku. Czupryniasty położył się sam na jednym, dwaj na drugim, zasnęli szybko.

Gość Bywalec grał
w karty z blondynem w innym pokoju hotelowym. Stos petów tlił się w popielniczce. - Jak tam podryw? - pytał bywalec - Było dobrze, niezłe laseczki - mówił blondyn- nie do końca, bo ci gówniarze kręcili się przy nich. -Pokaż im na co cię stać- radził bywalec- głowa do góry. - Podoba mi się jedna - rzekł blondyn- pięknie się rusza, jest taka wdzięczna, zmysłowa - Jutro idź do klubu i do roboty - klepnął go bywalec.

Gość Rano chłopcy
wrócili do domu. Nikogo nie było, cisza i spokój. - Gdzie są dziewczyny?- pyta czupryniasty- Mogłyby kartkę zostawić. Perkusistka i ladaco były z Jagą w szpitalu. Miała amnezję, wyglądała na zagubioną

Gość Została na obserwacji.
Dziewczyny czekały na korytarzu, niedaleko stał automat z kawą. - Masz drobne ?- pyta perkusistka. - Proszę - podała ladaco.

Gość - Jak można jej
pomóc ? pytała się perkusistka- musi mieć rodzinę. - Zgłośmy na policję - rzekła ladaco.

Gość Jaga wychodzi
z gabinetu, doktor rozmawia z dziewczynami. - Ona nic nie pamięta - mówił - nie żadnych obrażeń, ale z jej psychiką jest niedobrze.

Gość Jaga wyszła
z gabinetu, doktor rozmawia z dziewczynami. - Ona nic nie pamięta - mówił - nie żadnych obrażeń, ale z jej psychiką jest niedobrze.

Gość przystojniaczek23
i co dalej????????? pasztety:D

Gość Chłopcy znaleźli
krzyż na stole w pokoju. - Skąd to się wzięło ? - spytał z czupryną - gdzieś to widziałem. - Ta dziwna kobieta miała taki sam- rzekł drugi - którą spotkaliśmy na drodze, szybko zniknęła jak spytałem się czy ją podwieźć. - Myślę,że ona tu była - mówi trzeci - ale dlaczego tutaj ? - Jak ona tu trafiła?- spytał z czupryną - dziwne to jest wszystko.

Gość Dziewczyny przyjechały
z Jagą. - Chłopcy wrócili - powiedziała perkusistka- musimy o niej powiedzieć . - Pomożemy jej ,musi mieć rodzinę- mówiła ladaco. - Widzieliśmy tę kobietę na drodze- powiedzieli chłopcy - co jej jest? - Ma amnezję - powiedziała perkusistka - zostanie tutaj jakiś czas , potrzebuje opieki. - Na jak długo ?- pytał z czupryną. - Nie wiem- powiedziała perkusistka - trzeba szukać kontaktu z jej rodziną. - Może nią nie interesują się - mówiła ladaco. - Skąd ma krzyż ? - pytali chłopcy- dlaczego chodzi sama po świecie? -Może ktoś jej to dał - rzekła perkusistka. - Musimy znaleźć klucz do tej tajemnicy - mówiła ladaco. Jaga chodziła na terapię, pamięć powoli wracała.

Gość Perkusistka i
ladaco zaprzyjaźniły się z nią. -Pamiętasz coś ze swojego życia ?- pytały - Jakiś dom, w którym byłam - powiedziała Jaga - dalej nic . - Spokojnie, wszystko wróci do normy- pocieszały.

Gość -Ładnie tu
u was w tym domku , pachnie drewnem- powiedziała Jaga - piękne miejsce wybraliście na wakacje, dziękuję wam za pomoc , kiedyś muszę wrócić do swojej rodziny -http://www.domy-mieszkania.pl/oferta/47d109f1eba39.JPG - Zostań, o nic nie martw się - mówiła perkusistka - znajdziesz swoją rodzinę. - Zrobię herbatę, upiekłam szarlotkę - rzekła ladaco.

Gość Chłopcy robili
grilla w ogrodzie , dziewczyny zrobiły sałatkę http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/letniesalatki_d.jpg. - Tylko nie przypal - mówił czupryniasty- ma być soczyste - położył plastry mięsa - Dobrze wujku !- śmiali się chłopcy. - Wspaniale sobie radzicie - doceniła starania perkusistka. - Pójdę po pieczywo- rzekła ladaco - ładnie pachnie. Jaga patrzyła na szczęślwą młodzież, czuła się dobrze będąc z nimi. Próbowała siegnąć wspomnieniami do swojego życia, to były urywki, może ma rodzinę? - Wszystko w porządku ?- wyrwała ją z zamyślenia perkusistka - jesteś smutna? - Nie, chcę wiedzieć kim jestem - uśmiechnęła się - to takie trudne. - Wiem, doktor powiedział ,że trzeba czasu, zobaczysz wszystko minie - powiedziała perkusistka

Gość Jedli kurczaka
grillowanego http://gotowanie.onet.pl/9568,244,34690,,grillowane_filety_z_kurczaka,daniazgrilla.html - Kto chce jeszce?- pytał czupryniasty- mniejszy czy duży kawałek? -Dziękuję - powiedziała perkusistka - więcej nie mogę. - Poruszajmy się , chcę wam pokazać ładną górę - mówiła ladaco. - Może jutro - prosili chłopcy. - Czekaj , z tobą pójdę - zgodziła się perkusistka. - Nie pożałujesz - mówiła ladaco - jest magiczna.

Gość Perkusistka i ladaco
szły pięknym szlakiem górskim, niebo było błękitne, dotarły do miejsca , z którego widziały cudowny widok na góry. - Jest piękne i niesamowite - powiedziała perkusistka. - Lubię tu przychodzić, cisza i dobra energia dobrze wpływają na mnie- mówiła ladaco. http://www.tapetynapulpit.org/images/krajobrazy/gory/gory_1024x768_2521s.jpg

Gość Weszły na górę.
- Krzyknij swoje imię - powiedziała perkusistka- tu jest dobre echo. - Ladaco!- wytężyła głos ladaco- teraz ty. -Perkusistka!- ryknęła perkusistka. Bywalec po drugiej stronie usłyszał ich głos. -Słyszysz ?- pytał blondyna - ktoś tu woła