Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
szanowna krytykantko a gdzie ja napisałam , że ustawki to sport??? cwicz swoja pamięć bo zaczynasz byc śmieszna a uwazasz udzial w nich za przestepstwo?

poczytaj sobie najpierw o faszyźmie i zacznij czytać wypowiedzi na forum ze zrozumieniem tylko skoncze dziela zebrane prusa i moge czytac nowsze. ale jest ich tyle, ze daj mi troche czasu

twoj logika mnie powala jesli się nie uważa ustawek za przestępstwo - to logicznym dla ciebie jest to że uważa się je za sport , tak??? super....... pozatym nigdzie też nie napisałam, że przestepstwem nie są

>> powiazanie z wyborcza jest dla mnie komplementem O dżizas :o Ustawki, o ile odbywają sie w lesie i nikomu postronnemu nie grożą, sa okej. Może te młoty sami sie powybijają i będzie spokój na stadionach.

ike idz wylecz paru homoseksualistow prusem

wojtus uwazaj co piszesz bo teraz nazwales meza ike mlotem

Wojtuś? :o Chyba z kims ci sie pomyliło. Nikogo nie obraziłem, nazwałem rzeczy po imieniu.

mi akurat geje i lesbijki nie przeszkadzają nie uwazam tez ich za chorych czy takich ktorych trzeba zamykac w osrodkach by ich leczyc. Ike ma inne zdanie i ok od tego jest forum by dyskutowac ale texty typu - jesteś jeszcze głubsza niz sadzilam - swiadczą krytykantko o tym ze to ty jestes nietolerancyjna ze skrajnym debilizmem skoro nie potrafisz zrozumiec ze jedni lubia to a inni tamto. A dla wszystkich ktorzy wymagają tolerancji - wy też bądzcie tolerancyjni a nie tylko wymagajcie!

a ja uwazam, ze gadki typu "nic do nich nie mam, dopoki sie z tym kryja w czterech scianach" to zwykla obluda. a wy - heteroseksualisci - chowacie sie w czterech scianach ze swoja orientacja? nie trzymacie sie z partnerami z reke na ulicy, nie calujecie sie w miejscach publicznych, nie stawiacie sobie zdjec partnerow na biurkach w pracy?? dlaczego heteroseksualistom wolno sie tak afiszowac, a homoseksualistom to juz nie? uwazam, ze kazdy powinien miec takie samo prawo do glupiego trzymania sie za reke w parku i to nie jest zadne afiszowanie sie z orientacja - albo jesli jest, to znaczy, ze wszyscy heteroseksualisci nic nie robia, tylko sie afiszuja :P

co ty w ogóle za idiotyzmy piszesz? co ma jedno wspólnego z drugim? ty nie masz jakiś normalnych argumentów w dyskusji??

powyższe moje słowa skierowane były do krytykantki

>> dlaczego heteroseksualistom wolno sie tak afiszowac, a homoseksualistom to juz nie? Dlatego, że normalni stanowią 99% społczeństwa i takie zachowania akceptuje każdy. Widok dwóch całujących się facetów mnie obrzydza i wywołuje odruch wymiotny :o

ike wojtus nazwal ludzi bioracych udzial w ustawkach mlotami nie obrazil cie tym przypadkiem?

mnie? a ja biorę w nich udzial? nie nie obrazil- jego sprawa, co uważa na ten temat

mysl co chcesz ale dla mnie ktos kto uwaza homoseksualizm za chorobe JEST GLUPI

>> mysl co chcesz ale dla mnie ktos kto uwaza homoseksualizm za chorobe JEST GLUPI Piękny przykład tolerancji, Adaś byłby z ciebie dumny :D

i wyrazil nadzieje ze sie powybijaja nadal cie to nie razi? dziwne bo w piatek nalezalas do grupy wrazliwych na tym tle

dla glupoty program 0 tolerancji

dla mnie ktoś kto nie potrafi zrozumiec odmiennego zdania innych jest GŁUPI! Pomyśl logicznie - gdyby kazdy mial takie same zdanie jaki sens mialaby jakakolwiek dyskusja. Poza tym dyskusja nie polega na tym by przekonac drugiego do swoich racji a na tym by z drugim wymienic sie ewentualnymi spostrzezeniami itd.

>> dla glupoty program 0 tolerancji I oczywiscie to ty okreslasz co jest glupie, a co nie :D Wypisz wymaluj szkoła michnika :D

wybacz ale nie ma dl mnie żadnego znaczenia kim jestem w oczach kogoś takiego jak ty to co sobą reprezentujesz jest poniżej poziomu a latanie i nazywanie kogokolwiek głupim jest niczym innym jak dowartościowywanie się

kazdy mial takie same zdanie jaki sens mialaby jakakolwiek dyskusja. dla mnie ta dyskusja nie ma sensu dyskusja musi sie odbywac miedzy rownorzednymi partnerami

zmanierowan ty nadal nie zajarzyłaś o co chodziło w piątkowej dyskusji??? bo bynajmniej nie o ustawki

Gość dab daba daba da.
"co do sytuacji w pociągu -> a hetero się tak nie zachowują ? " przytoczylam te sytuacje bo wydaje mi sie, ze jest bardziej obrazoburcza dla ludzi ... jechala tam rodzina z babcia i dziecmi, facet = ojciec sie wkurzyl, wstal i powiedzial temu typowi, ze jego matka nie ma ochoty wysluchiwac gdzie i komu by wsadzil i nie, nie wydaje mi sie, ze hetero sie tak zachowuja a zreszta jest roznica jesli nachalna osoba jest przeciwnej plci a tej samej ....... poprzedni chloapk, ktorego zaczepil ten gej, wsytraszyl sie i uciekl .. kolezanka malo sie pod ziemie nie zapadla zreszta nie mowicie mi ze geje sa tacy kulturalni.... wystarczy spojrzec na jacykowa i takie zahcowania mam za zle gejom do lesbijek nic nie mam, sa w wiekszosci spokojne

widzę że podswiadomie pojmujesz , że daleka ci do mnie droga cieszy mnie to

ike ja zwykle rozmawiam z ludzmi, ktorzy sa niezwykle oczytani i niezwykle inteligentni ci nie kwestionuja mojej wartosci. uznaj to za przytyk

daleka ci do mnie droga bardzo daleka

zmanierowana widać są na twoim poziomie...........

Gość bhrht
i po co się kłócić