Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

16:56 Escobar >> dlaczego heteroseksualistom wolno sie tak afiszowac, a homoseksualistom to juz nie? Dlatego, że normalni stanowią 99% społczeństwa i takie zachowania akceptuje każdy. Widok dwóch całujących się facetów mnie obrzydza i wywołuje odruch wymiotny 1. jak jakis widok Ci sie nie podoba, to po prostu sie odwroc i nie patrz. obowiazku nie ma. 2. nikogo nie obchodzi, czy Tobie sie to podoba, czy powoduje odruchy wymiotne. kogos moga np. obrzydzac ludzie otyli, ale to nie znaczy, ze mamy zakazywac otylym wychodzenia z domu. Twoje prywatne odczucia to Twoj problem, a nie calego spoleczenstwa.

sluchaj a nic ci w głowie nie dzwoni, że jednak ludzie tutaj zazwyczaj tobie przypisuja brak inteligencji? nietolerancję, brak klasy?? tłumaczysz to sobie , że pewnie dlatego że są tak głupi, że nie widzą jaki to wspaniały poziom sobą reprezentujesz?? lubisz żyć w świecie wyobraźni?

ike, daj jej spokuj, ona jest yneteligentna, jest dumna z czytania GW, za autorytet ma michnika i jest baaaaaarddddzzzoooo tolerancyjna, co widzimy w tym temacie ;)

Escobar - w takim razie porponuje, zebys to Ty nie wychodzil z domu i nie afiszowal sie swoja degustacja, bo lepiej zakazac jednej osobie - Tobie, niz calym grupom spolecznym, ktore Ci sie nie podobaja 🖐️

Gość zmanierowana krytykantka
sluchaj a nic ci w głowie nie dzwoni, że jednak ludzie tutaj zazwyczaj tobie przypisuja brak inteligencji? nietolerancję, brak klasy?? nie spotkalam sie z tym nigdy poza dyskusja z tymi, ktorzy uznali ustawki za sport. brak intelignecji? szczerze mowiac wiele razy spotkalam sie z okresleniem, ze jestem geniuszem a nigdy z zarzutami co do zbyt niskiej inteligencji. ale oczywiscie nie pisze o kafeterii

jest dumna z czytania GW znasz kogos kto jest dumny z czytania gazety? to dosc banalna czynnosc

Gość bhrht
czyli co, uważacie się za mądrzejszych od naukowców ??

Gość Oczęta zyelone
Najmądrzej siętu wypowiedziała anyżówka. Popieram to co napisała i mam takie samo zdanie

oczywiście na kafeterii siedzą same półgłówki oprócz jednej krytykantki i nie poznała się owa ciemna masa na jej geniuszu..........

oczywiście na kafeterii siedzą same półgłówki oprócz jednej krytykantki i nie poznała się owa ciemna masa na jej geniuszu.......... uwazam, ze moj poziom widac jak na dloni. i to jest przyczyna waszej agresji

>> znasz kogos kto jest dumny z czytania gazety? Nie chce mi sie cofac w temacie, ale dokładnie to napisałas wczesniej :o i nie bylejakiej gazety, tylko organu michnika:D :o

bhrht czy uwazaja sie za madrzejszych od naukowcow? czyzbys suegerowala ze ludzie wyksztalceni sa madrzejsi?

Gość cała ta dyskusja jest nie na
poziomie :o Każdy tylko dowodzi jaki to on mądry

zmanierowana- i tak sobie mów- skoro ci lepiej.............

Oj widać widać no wlasnie escobar. to ze ty to uwazasz za niski poziom jest tylko potwierdzeniem tej tezy. przestraszylabym sie gdyby ktos kto krytykuje michnika uznal mnie za osobe inteligentna i na poziomie.

nawiasem mowiac, nie wiem, jak homoseksualisci moga obrzydzac. zazwyczaj sa szczupli, czysci, zadbani, swietnie ubrani i pachnacy w przeciwienstwie do wielu zapuszczonych heteroseksualistow, dla ktorych uzywanie mydla codziennie jest szczytem osiagniec cywilizacji :P 🖐️

dziekuje za kolejny komplement escobar juz mnie tak nie chwal tyle

anyzowka sugerujesz, ze zadbanie i gustowny ubior sa wartoscia?????? to tez tu szokuje

Gość bhrht
chodzi mi o to że jeżeli ani w WHO ani w ICD czy DSM homoseksualizm nie widnieje jako choroba, to chyba o czymś to świadczy prawda?? śmiem twierdzić że oni lepiej sie na tym znają od was

weisz krytykantko mam takie dziwne wrażenie naczytałaś się kiedys gdzieś - podejrzewam że z isem typu elle i twój styl o tym co osoba trendy powinna przeczytać, jakie mieć poglądy, jak się ubierać i brniesz w to z uporem maniaka - całkowicie tego nie rozumiejąc skreslasz każda osobe która ma inne poglądy na temat literatury słynnych ustawek zjawisk spolęcznych polityki mody co swiadczy tylko i wyłącznie o twojej wielkiej ignorancji nie chcę cię obrazac poprostu daruję sobie rozmowę z tobą nie masz nic ciekawego i normalnego do powiedzenia

zmanierowana krytykantka - nie wiem, co w tym szokujacego. czy zadbane cialo i dobra prezencja nie stanowia dla Ciebie zadnej wartosci? moze zadam pytanie inaczej: czy gdybys byla pracodawca, zatrudnilabys czlowieka, ktory przychodzi do Ciebie nieogolony, zapuszczony, z tlustymi wlosami i ubrany jak krol wiejskiej dyskoteki? 🖐️

dla mnie tak, ale dla innych nie wyglad, wyksztalcenie, ilosc przeczytanych ksiazek, iq to wszytsko sie dla nich nie liczy widac :)

isem typu elle i twój styl o - czytasz cos jeszcze oprocz prusa? zle cie ocenilam

Gość cała ta dyskusja jest nie na
po co sobie tak dogryzacie ? Co do autorki, smiem twierdzić po wpisach że spoko z niej babka. A ludzie to faskt, jak usłyszą czy wiedza ze to lesbijka to jada po niej przez sam fakt ze jest les

ja dogryzam ike zeby sie dowartosciowac :) a ike mi nie dogryza. ike jest ponad to