Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

wymieniłam szanowna panno masę książek coś ty się tak tego Prusa uczepiłaś?? nowe nazwisko ci wpadło do głowy ???

Gość zmanierowana krytykantka
A tak wogóle Ike... zjebane fotki masz na fotosiku. Nie wiem czym sie chwalisz :o

ja do gejów nic nie mam... jesli będą wykastrowani na podstawie ustawowego nakazu i umieszczeni w zamknietych zakładach pracy przymusowej, to moga sobie żyć i zupelnie mi nie wadzą :P

o "na fotosiku"? takiego slangu srodowiskowego nie znam w to nawet ike nie watpi a jej zdjecia juz chwalilam

komiczne :D oddales istote argumentacji

Przybywam z daleka -zgadzam się,ale nie rozumiem tylko,dlaczego użyłaś aż tak mocnego określenia jak-skrajny debilizm...

ooktoś tu sie podszył, post z 17:54 nie jest moj lecz podszywacza :o

no własnie - jako najwiekszy pedał zamęczam innych pedałów, by odsunąć od siebie podejrzenia :D

no własnie - jako najwiekszy pedał zamęczam innych pedałów, by odsunąć od siebie podejrzenia co ty komiczne? tak nikt nie robi znam wielu ktorzy tak nie robia :)

ja do gejów nic nie mam... jesli będą wykastrowani na podstawie ustawowego nakazu i umieszczeni w zamknietych zakładach pracy przymusowej, to moga sobie żyć i zupelnie mi nie wadzą --ta kastracje będzie teraz powracać jak bumerang...hehehe

przybywam z daleka MI zarzuca ze ja nie rozumiem ze jedni lubia to drudzy tamto to JA tego nie rozumiem logika to wasz ulubiony dzial

woody allen. tez zyd?

Gość o co chodzi115

Gość całkowicie czarny kot
to może kilka faktów: ORIENTACJA SEKSUALNA trwały, odczuwany wewnętrznie popęd płciowy, emocjonalny do osobników określonej płci. Wyróżnia się orientacje seksualne: * heteroseksualną - popęd do osobników przeciwnej płci * homoseksualną - popęd do osobników tej samej płci * biseksualną - popęd do osobników obu płci, * aseksualną - brak popędu płciowego Żadna orientacja seksualna sama w sobie nie jest uznawana za zaburzenie ZABURZENIE PREFERENCJI SEKSUALNYCH (dawniej: dewiacja seksualna, zboczenie seksualne) rodzaj zaburzenia na tle seksualnym, w którym wystąpienie pełnej satysfakcji seksualnej uzależnione jest od pojawienia się specyficznych przedmiotów, rytuałów czy sytuacji. * takie, w których do stymulacji seksualnej konieczna jest obecność przedmiotów nieosobowych (fetysze, w tym fetyszyzm transwestycyjny), * takie, w których osiągnięcie satysfakcji seksualnej uzależnione jest od obecności sytuacji związanych z cierpieniem i upokarzaniem (sadyzm, masochizm), * takie, w których koniecznym do podniecenia seksualnego elementem jest obecność niedobrowolnych partnerów (ekshibicjonizm, voyeuryzm, skatologia telefoniczna itp).

dodam też, że czym innym jest ORIENTACJA SEKSUALNA, a czym innym TOŻSAMOŚĆ PŁCIOWA

czarny kot w naszym kraju to nowinki tu wszyscy sa dumni z tego, za sa w wiekszosci

drogi podszywaczu na całe szczęscie takich tekstów po krytykantce jeszcze się nie spodziewam więc za uwagę ci dziękujemy

Gość Bigos śmierdzi kurzą cipką
Droga Ike jesteś totalną kretynką :o

polecam google: Zachowania homoseksualne występują w królestwie zwierząt, szczególnie u gatunków żyjących w społecznościach, np. u ptaków morskich i ssaków, w tym wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Zachowania takie zaobserwowano do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich. Prawie jedna czwarta potomstwa łabędzi czarnych wychowywana jest przez pary jednopłciowe. Żyjące ze sobą samce łączą się z samicą tylko w celu posiadania młodych. Kiedy zniesie jaja – odpędzają ją i wysiadują je samodzielnie, a następnie wspólnie opiekują się pisklętami. Według naukowców, np. wśród żyraf czy bizonów amerykańskich, zachowania homoseksualne bywają częstsze niż heteroseksualne. W przypadku pingwinów zaobserwowano, że niektóre osobniki płci męskiej łączą się w pary na całe życie i zdarza się, że wspólnie budują gniazdo, w którym zamiast jajka umieszczają kamień próbując wysiadywać go. W 2004 roku pracownicy Centralnego Parku Zoo w USA eksperymentalnie podmienili jednej męskiej parze pingwinów kamień na prawdziwe jajko po czym zaobserwowali, że wyklute pisklę para pingwinów otoczyła taką samą opieką jak pary osobników płci przeciwnej. Zachowania homoseksualne wśród pingwinów także potwierdziły zoo w Niemczech, Japonii i Nowej Zelandii. Przy wyciąganiu wniosków z obserwacji zachowań zwierząt należy być jednak ostrożnym, ponieważ pewne zachowania, które wyglądają jak kopulacja dwóch samców, bardzo często nie wynikają z pociągu seksualnego do osobników tej samej płci, lecz są to zachowania rytualne, w których jeden samiec próbuje w ten sposób zademonstrować swoją dominację nad drugim. Takie zachowanie jest często spotykane np. u psów czy pawianów.

AnsMarkus - dlatego ze uwazam ze jest to po prostu skrajnym debilizmem. No jesli ona moze pisac ze ktoś jest wyjatkowo glupi tylko dlatego ze ma inne zdanie to dlaczego ja mam jej nie napisac tego samego :P:P

ze jest to po prostu skrajnym debilizmem. mnie to nie razi, ze tak sie do mnie pisze rozumiem emocje jesli drazni cie choc w polowie moja postawa tak jak mnie homofobow ale zobacz sobie wpisy komiczne. lapiesz cos z tego?

Bigos śmierdzi kurzą cipką ale tak w ogóle masz coś ciekawego do powiedzenia???

Gość Bigos śmierdzi kurzą cipką
tak, mam ale tobie tego nie powiem kretynico :)

Gość heteroseksualistka
a mnie nie interesuję czy sąsiad kocha faceta czy kobietę !!! mi nikt nie zagląda do sypialni i ja tez tego nie robię , człowiek jest człowiekiem zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masz rację:) zachowaj to dla siebie:) swiat niewiele na tym straci :)

Gość a to nie dlatego
to nie jest dyskryminacja ja toleruję gejów i les ale wszystko ma swoje granice jeżeli nastąpi legalizacja ślubów homoseksualistów, to tym samym nastąpi legalizacja ADOPCJI DZIECI TO CHORE

zmanierowana - napisalam tak tylko dlatego ze ubiżylas Ike bez wyraźnego powodu. Wyraźnie zaznaczylam ze ja mam podobne zdanie na temat geji czy lesbijek jak ty, napisalam ze nie uwazam by to byla choroba itd ale napisalam tobie osobno ze niestety od innych owej tolerancji sie wymaga ale samemu sie ich juz nie toleruje a to dlatego ze gdy ike wyrazila odmienny poglad odrazu napisalas ze jest głupsza niż sądzilas a dlaczego jest głupia dlatego ze ma inne zdanie? To na czym w koncu polega tolerancja co? Dla mnie wlaśnie skrajnym debilizmem jest to ze usilnie chcesz walczyc o tolerancje dla innych a sama ani kawalka jej w sobie nie masz. Mimo ze cie nie znam i pierwszy raz czytam Twoje wpisy to wlasnie takie wnioski wyciągnęlam i nie uwazam ze sie myle. Pozdrawiam serdecznie :classic_cool:🖐️