Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeemoo

Czemu w naszym kraju dyskryminuje się lesbijki / gejów ?

Polecane posty

Gość Upsssss
"teraz ty piszesz bzdury- stosując pigułki nie jetem trwale bezpłodna osoba starsza równiez nie jest z definicji bezpłodna" Ale na jakiś czas jesteś, wiec według Twoich pogladów na czas Twojej bezpłodności ta Twoja komorka społeczna tez powinna by wyginąć, tak samo jak starsze pary, które okres prokreacji dawno mają za sobą. Oczywiście że osoba starsza nie jest bezpłodna z definicji, to wynik naturalnych procesów starzenia się. "po pierwsze nie porównuj pedofila do homoseksualisty o ile homoseksualista nie będzie też gwałcicielem" Oczywiscie, że nie porownuję, unaoczniam tylko pewne myslenie, pewną postawę, Twoja własnie

Ike, doczytałam, cofam prymitwizm, jesteś po prostu homofobką :) pozdro

Gość solanka
widzę, że wszyscy się okopali w swoich szańcach i rzucają w przeciwnika śmierdzącymi pociskami byle dokopać, byle bardziej smierdząco a przecież potrafimy się różnić - prawda?

nie ja popierwsze poprawiłam się więc wcześniejszą moją wypowiedz możesz skreslic po drugie mm nadzieję, ze kiedy mój syn i moja córka będa dorosili będę potrafiła na tyle odstawić ich od piersi by nie życ ich życiem ich wyborami i ich uczuciami

Gość po przerwie
napisze tylko tyle: trzymajcie sie tematu topicku i odchrzancie sie od ludzi bezplodnych,tymbardziej sytuujac ich w pozycji-gorszych. Spadajcie z tym etykietkowaniem wszystkich i wszystkiego.

a mogę byc i homofobką po przerwie- nie bardzo rozumiem twój tok rozumowania- mam wrażenie że próbujesz przyczepić się dla samego przyczepienia

Gość po przerwie
a przecież potrafimy się różnić - prawda? ---zapomnij o tym i odøóz pomiedzy bajki nie to miejsce i nie ten czas

Gość Upsssss
"widzę, że wszyscy się okopali w swoich szańcach i rzucają w przeciwnika śmierdzącymi pociskami byle dokopać, byle bardziej smierdząco a przecież potrafimy się różnić - prawda?" Nie podniecaj sie, nic takiego na razie sie nie dzieje :O

Gość solanka
ja myślałam, że mozna się akceptować zawsze... idealizm i utopia

solanka rozmawiamy o odmiennych pogladach , i to nawet dośc kulturalnie jak na kafe a rozmowa o odmiennych poglądach jest zupełnie czymś normalnym- nie sądzisz?

solanka na dwóch topikach gdzie rozmawiam- pojawisz się ty- wciąz nie rozumiem twojej roli w dyskusji

Gość po przerwie
moze czas juz na ta kaszke

Gość solanka
oczywiście wybacz że się wtrąciłam do rozmowy przeproszę, że mam czelność się pojawić i co gorsza 'sie podniecic' oczywiście nie mam prawa mieć wrażenia, że komus się zrobiło przykro, bo uznałaś kogos, kto nie może miec dzieci za osobę gorszą i jesli ktos chce mi wmówić, że osoby nie okopały się na swoich stanowiskach, a chcą przyjmować i rozumieć argumenty przeciwnika - to proponuje okuliste

Gość po przerwie
ike -wiesz czemu mozesz, z czasem ,stac sie cholernie drazniaca? A to z prostej przyczyny-przesiadujesz non stop na kafe . Nie masz nic innego do roboty? Dzieci nie placza?

solanka cholera czytaj co pisze napisałam że zle zrozumiałam nie- ja

po przerwie a co komu do tego co ja robię całymi dniami? na twoim kompie nie siedzę nie dzieci mi nie płaczą