Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooollllllllllllllllllllaaaaaaa

czy faceci wolą być sami???

Polecane posty

Gość ofe rma
no ja rozumiem. sam nick "oferma" mam tylko na babskim forum. no bo to na tym polega. oni po prostu zdają sobie sprawę z własnych ograniczeń i postępują tak, jak to mówi "sztuka wojny" sun tzu - jeżeli nie możesz wygrać, nie walcz.

Gość uho
Jestem bardzo podobny, z tym ze o kobietach pogadac lubie no i jestem 4 lata mlodszy:) Ale tez nie wykonuje pierwszych krokow, pesze sie przy nieznajomych (nawet wolnych) kobietach. Po prostu to jest taki typ faceta - przezyl kilka mocnych porazek i ciezko bedzie to odkrecic.

Gość bo pewnie są nieśmiali
i nie wierzą że jakaś się nimi zainteresuje, nie potrafią nawiązywać znajomości... a to że gadają z toba i jakimś kumplami to tylko kwestia tego, że jakieś okoliczności zmusiły was do poznania się :P

Gość rudy lisek81
to czemu nie próbujesz zmienić tego stanu skoro Ci żle?

Gość ja - dziewczyna też
kiedyś taka byłam, przy facetach nie mogłam się nawet odezwać, blokada i już. Powoli zaczęłam małymi kroczkami to zmieniać, jednego dnia zagadałam do tego, innego do tamtego i tak każdego dnia o krok dalej, jak mnie spotkały porażki (np. pierwsza w życiu randka - porażka po całości) to następnego dnia budziłam się i od nowa ;) a dziś nie mogę się opędzić :)

Gość rudy lisek81
Nie każdy musi być przebojowy i biec przez życie. Kiedyś miałem podobny problem, wydawało mi się, że jestem beznadziejny bo nie bawię się tak jak inni. Z czasem jednak sobie uświadomiłem, że jest mi to niepotrzebne, ze po prostu mam taką naturę, że podstawa to się zaakceptować!

a jak taki stan mozna zmienic ???? mam sobie postanowic ze zmienie swoje zycie ze chce byc inny niż jestem i już :o nie ma szans niestety :( jesli co dzien idziesz spac wkur*** zły smutny i przygnebiony zalamny swoja beznadziejnoscia i budzac sie kazdego dnia czujesz sie tak samo to wiesz :o poza tym nie wiem wpadlem z tego powodu w depresje nie umiem juz rozmawiac z ludzmi zle sie czuje w ich towarzystwie choc z drugiej strony chcialbym z nimi przebywac spotykac sie wyjsc gdzies ale no nie moge :o zreszta nawet jakbym gdzies poszedl to i tak nie mam nic ciekawego do powiedzenia wiec zawsze jestem w roli sluchacza : QrVVa :o z tego powodu rzucam studia :o samotnosc jest okropna :( zabija od srodka niszczy psychike

Gość rudy lisek81
No ale po co sobie to wmawiasz, znajdz sobie jakieś zajęcie albo pasję i tym się zajmij, bo takie ciagłe żalenie do niczego nie prowadzi.

pasję hmm mialem kiedys pasje - byl nia komputer potrafilem siedziec nawet caly dzien :o w zasadzie to byl nalog :o ktory teraz ograniczylem siedze tylko kilka godzin ;)

Gość a ja jestem beznadziejny
jak ktoś jest "jak ktos jestes nudny niewygadany bez poczucia humoru nie masz zadnych zajomych i jestes ogolnie beznadziejna osoba" no bliższych znajomych i znajdzie się taka dziewczyna która nie wiadomo dlaczego odezwie się do ciebie kilka razy pierwsza z własnej inicjatywy to jest dopiero podejrzane :O

Gość ooollllllaaaa
no, tak to jest z tymi komputerami. cała trójka jest uzależniona.

Gość clavier
ewidentnie maja dosc kobiet :o widac, duzo "widza", duzo "slysza", duzo "doswiadczyli" :o

Gość ofe rma
cywilizacja pozwala żyć pomimo nie zaspokojenia podstawowych instynktów. zawsze twierdziłem że gdyby nie książki, filmy i komputery to moje życie było by wręcz tragiczne :D a tak jakoś się jednak toczę

gdyby nie książki, filmy i komputery to moje życie było by wręcz tragiczne w pełni popieram

Gość tylko że jednak
w końcu książki i gry się znudzą jeżeli nie masz chociaż kilku znajomych i jakichś przyjaciół

Na szczęście ciągle wychodzą nowe gry, we wrześniu np ukaże sie \"SPORE\" - czuje , że ta gra ukradnie mi parę wieczorów :) Książki też się nie skończą, Pratchett ciągle nowe pisze, żeby daleko nie szukać :P

Gość Invisible Kid
Rozumiem trochę Twoich kolegów bo też chyba taki jestem, ale się tym za bardzo nie przejmuję. To chyba normalne u facetów, jak to napisał pewien stary kawaler, że "Mężczyzna 10 razy bardziej się boi że ożeni się z niewłaściwą kobietą niż że będzie sam" (coś w tym stylu;)

Gość Invisible Kid
Zważywszy na to że więcej na forum jest topików o nieszczęśliwych kobietach które dobiegają 30tki to chyba nie mamy się co przejmować.

Gość tttttttttttttta
to już lepiej jakiegoś mmorpg pożera więcej czasu :P

Gość ooollllaaaa
hehe też lubię książki Pratcheta. ostatnio oglądałam ekranizację wiedźmikołaja i koloru magii. warto obejrzeć jak się czytalo książkę. wiedzmikołaj był super;)

Gość vvvvv
lepiej być samemu niż sie użerać z jakąś głupią babą

Gość tylko co z tego
i tak niektórzy brzydale nie mają szans. A być z kimś bo ten ktoś jest na tyle zdesperowany, że nas bierze tylko dlatego to jeszcze większy kanał - przynajmnije dla naszego ego :P

Gość ooollllllllaaaaaaaaaa
e tam.... sami wpedzasie sie w takie pesymistyczne myslenie. na roku u mnie jest taki jeden chlopak, ktory z pewnoscią do najprzystojniejszych nie nalezy, ma nadwage, czerwona twarz i jest zarosniety, nie ubiera sie jakos super a ma taka ladna dziewczyne ze jak ich razem zobaczylam to mi szczeka prawie opadla. wiec tak jak mowie, wystarczy byc wesolą, usmiechniętą, serdeczną osobą i ludzie zaczną was inaczej postrzegac.

to ciekawe, że bywając na tym forum od ponad 3 miesięcy nie udaje mi się skojarzyć żadnej totalnie \"przegranej\" kobiety natomiast mężczyzn owszem, i to kilku i to od dość dawna :-) biorąc pod uwagę proporcje kobiet do mężczyzn na kafe (pewnie tak minimum 300:1) jak to świadczy o rodzie męskim? :-) przecież świat nie składa się tylko z modelowo atrakcyjnych kobiet, poszukajcie tej mnie estetycznej dla oka, ale może z ciekawym wnętrzem... teraz nie macie ani seksu ani towarzystwa, z kobietą, nawet jeżeli nie będzie szczytem Waszych seksualnych fantazji, będziecie mogli przynajmniej liczyć na wsparcie, rozmówcę, kompana a po winie to i seks może się udać ;-) skoro macie takie blokady to może na początek jakaś znajomość internetowa (zaznaczam, ze tylko radzę, z przyczyn obiektywnych :-P )

Gość do OFERMY
krótko- pierodlisz jak potrzaskany. tyle. nie ma takiej możliwości żeby nie zechciała Cię kobieta, jesteś inteligentny, a nie sądzę żebyś był aż tak fizjonomicznie odrażający. Po prostu podejrzewam , że jesteś już tak zamknięty, że choćby jakaś laska wlazła na Ciebie to byś nie zauważył. a po drugie zapewne masz wygórowane wymagania co do kobiet, być może oczekujesz ideału, piękności, a może czasem warto dać szansę kobiecie za którą niekoniecznie ogląda się poł miasta.

do do Ofermy on już dawno to "usłyszał" ode mnie jak widać na załączonym obrazku - zero reakcji :-)

Gość do OFERMY
polaola...ale cholera(wkurzam się no:P)....no przyznaj, że wśród kobiet znajdzie się więcej takich, któe "wybaczą" mężczyźnie ewentualne braki w urodzie czy tak zwanej przystojności...jeśli facet będzie dla nich interesujący. Natomiast w drugą stronę, Szanowni Panowie, już to nie działa. Kobieta interesująca, bez urody,a co gorsza z nadwgaą czy otyłością(największa zbrodnia wspołczesnej kobiety!!!!w oczach mężczyzn), jej juz wybaczone nie będzie.