Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj te mamuski tlenione

w szpilkach do piaskownicy i na huśtawkę.

Polecane posty

Gość ty kobieto ...
jest takie imię Nadia i ja jakbym takie chciała to wołałabym Nadia.Natomiast Nadzieja -to wołałabym na nią nadziunia, Nadziejka, Nadzia, ale nadia to zupelnie inne imię. Nie wołaj tak na nią. Nadzieja niech będzie.

Już wiemy jak sie ubierac i jak nie wolac na dziecko. Co będzie następne? Instrukcja poprawnego korzystania z kibla?

Gość Malina truskawkowa
calkiem nowa-ty to tylko bys chodzila od topicku do topicu i sie klocila co?

Gość ty kobieto ...
a co ty taka nerwowa jestes? bozze to se wołaj nawet wiara nadzieja i miłosc na nią.:pf nawet rozmawiac z toba sie nie da.

Wracając do tematu mama za dziecmi wystarczajaco nabiega sie w domu, a na plac zabaw idzie po to, aby dziecko pobawilo sie z rowiesnikami, a ona usiadla na lawce i w spokoju poczytala gazetke :P szpilki w niczym tu nie przeszkadzaja :P

malina truskawkowa, oczywiscie nie odbierz tego za atak, ale pewien fakt. Załozylas temat "przestancie mówic boshe" razi Cie to ze uzywa sie teraz takich słów i czego my wlasne dzieci nauczymy itd A chcialabym zauwazyc ze teraz w komentarzu uzylas słowa topick i topic w jednym doslownie zdaniu oczywiscie szukajac zaczepki. wiec o co chodzi???

Gość Malina truskawkowa
nie moja droga jestes na moim topicku tez

ty kobieto... czy ja sie bulwersuje?? Zwyczajnie odpowiadam, a Ty ciagniesz temat dlaczego tak a nie inaczej wolam na dziecko...

Malinowa truskawko jestem na tym i Twoim od poczatku. Jesli nei zauwazylas z niektórymi ludzmi da rade rozmawiac to Wy sie czepiacie ze ninu ja sie kłóce, po co same zaczynacie zaczepki...

Gość kkjhhg
dobre tez sa parki co biora dziecko na spacerek i mamusia pcha wozek a tatus z piwemm w lapie sie relaksuje:D

nie mam zamiaru sie kłócic. Powtarzam po raz ostatni. Moja mama która juz nei zyje miala tak na imie. To tez miedzy innymi dlatego moja córka nosi takie imie. Pisze sie nadzieji a nie Nadziei i nadia to zdrobnienie

Gość dejzi69
moim zdaniem nie,to chore,ja preferuje plaskie buty,wygoda przede wwszystkim,klapki w lecie,baleriny,tanisowki,nie katuje nog bez potrzeby,szanuje swoje srowie,bo to ma sie tylko 1,jakie ona bedzie miala giry na starosc az strach myslec,poza tym niewyodnie,nie lubie takich typiar,utlensow i pseudo-damulek jak opisala autorka na 1 str.zenada.stryalabym ja od razu na dzien dobry,a jak jej dziecko z wozka ucieknie to co zrobi w tych szpilkach?rozne sa sytuacje.pewnie jais dziwex zje...i w 3 d...rozje:)k..rwisko i szmacisko zwykle.d..po-daja:)

Gość ale duzo soli
a ja ostatnio widzialam taką "mamusie" w szpileczkach,dziecko siedzi przed nia na murku a ta z papierosem i tak huha prosto na to dziecko, debilka jedna :O

Gość hahahahahaaaa
no na tobie tak wyglada bo pare kg zostalo ci po ciążach. idz na studia a nie zlapalas jakiegos ogiera i wpadka za wpadką. powiedz chrzestnemu zeby kupil sobie nową koszulę bo ta jak z mlodszego brata

nadiezda to Nadzieja w Polsce i przestancie sie czepiac głupie babska. Tak mam 2 dzieci i jestem z tego dumna, sa zdrowe i szczesliwe. Wiec nei wiem dlaczego jest Tobie mnie zal? Bo co ? Bo mam dzieci??

A co złego jest w tym że ma 25 lat i 2 dzieci? Na siłe próbujecie się teraz czepiać? Powinna mieć 18 czy 35? Lepiej by to wyglądało? Opanujcie się głupie baby!