Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj te mamuski tlenione

w szpilkach do piaskownicy i na huśtawkę.

Polecane posty

juz ulzylo...? dowartosciowalas sie? Moze to Tobei kilogramy ciążą, bo mi nawet po tych dwóch ciażach, przykro mi, ale nie mam problemów :)

Gość bezsens
A co was baby obchodzi jak ma na imię i jak się zdrabnia czyjeś imię. Nietypowe imię nie jest powodem do wstydu.

ja tu chciałam napisac o szpilkach i pisakownicy, ale widzę, ze jakaś Nadia tudziez Nadzieja zdominowały temat :P co za roznica, jak chce se laska na swoje dziecko wołac słoneczko niech woła. tylko niech przyjmie do wiadomosci że jest w błędzie ! i wsio :D:D:D:D:D a wracajac do tematu ! tez sie zastanawiam, czy wylansowana mama na placu zabaw to dobry pomysł ? ale skoro dziecko się nie skarży i bawi się cudnie to chyba tak :) ostatnio widziałam zaniedbana mamę z 2 chłopców 3 latka i 10 m-cy i tak była chyba o niebo gorsza, bo co chwila dawała na zmianę tym chłopcom klapsy, za to, ze starszy zjeżdżał ze zjezdżalni :O a mlodszy za to, ze nie chcial w wózku siedzieć :O to juz chyba wolę mamuślę \"lansiarę\" niż zaniedbanego nerwusa .

Gość tak jak autorka
powiedziała, modzi sie do piaskownicy, bo nie ma gdzie

Gość bezsens
To raczej jedna osoba, udająca kilka. Ten sam poziom.

a wracajac do tematu;) jak ktos ma grzeczne dziecko to moze w szpilkach chodzic, ja bym nie dala rady uganiac sie za mlodym w obcasach ( a szkoda);)

A co kogo obchodzi jak matka ubiera się na plac zabaw???? przecież nie gorszy dzieci w takim stroju :P Jeśli jest jej wygodnie to jej sprawa i przecież o to chodzi.

Gość jkggf
hahahahahaaaa-no prosze takich wrednych docinek jeszcze nie czytalam. a calkiem nowa jest bardzo ladna kobieta i dzieci tez ma sliczne. i ze ma dzieci w wieku 25lat to zle? znam taka co do 18miala 3 juz :/

tak tylko dodam ze szydzenie z czyjejs rodziny, zdjec i dzieci, kiedy skonczyly sie argumenty to juz najnizsza liga dlatego podziwiam odwage osob ktore wklejaja sobie galerie do stopki

Gość bezsens
Ktoś tu ma obsesję...

Spokój już. Zdania są podzielone jak zawsze. Nie ma ideałów. Dla jednej Nadia to Nadzieja , a dla drugiej Kazimierz to Zenek. Dla jednej szpilki i kabaretki to strój wyjściowy na boisko, a dla drugiej na plażę. Jedna woli tlenioną nerwową mamę a inna palącą papierosy tlenioną lansiarę, a jeszcze inna smierdzącą ,dbającą o dziecko grubaskę. Juz Ciiiiiiiiiiiiii Cisowianka

w koncu normalne kafeterianki :) Ja mykam :0 Pozdrawiam wszystkich, nawet tych z brakiem kultury i zycze powrotu do normalnosci

Całkiem nowa - szcunek do drugiego człowieka? Na tym forum ? Niewykonalne . Przykre to na prawdę że się co chwila na kogoś nagonkę robi.

Gość hahahahahaaaa
nie dziękuję. to ja ide na solarium hehe

Zejdzmy z Nadi a wejdzmy na temat szpilek w piaskownicy. Domyslam się,że autorce chodziło nie o to,że ładnie wygląda tamta mam,ale o to,że być może niewygodnie jest w szpilkach poprostu byc w piaskownicy.Wiadomo ,że za dzieckiem się biega, i byc moze nogi takiej mamy by bolały. Biel tez -chodziło o to,że biały szybko sie wybrudzi,przy jednym dotknięciu rączką, nóżką dziecka.

Gość ale problem.....
Teraz to sie wrecz przerazilam poziomem agresji. Co wam do tego jak ktos dal na imie dziecku (moje tez ma nietypowe i co?) I co wam do tego jak rodzice wolaja swoje dziecko? Ze mnie jest dopiero okrutna matka bo czasami wolam "potworze" :D Ja swojemu dziecku tez imie zdrabniam jak MI sie podoba - moje dziecko, moj wybor. Calkiem nowa - sliczne dzieciaczki :-)

Gość hahahahahaaaa
przeciez kazdy wie o co chodzi. ale po co robić z tego taki problem. matko swieta kazdy niech robi co chce.

Gość punkty wymieniaj na nagrody
http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4 polecam ta stronkem, wystarczy zbierac punkty ktore potem wymienicie na dowolne wybrane nagrody, ja juz pare razy dzieki tej stronie za darmo doladowalam sobie telefon!

Gość LILJA WODNA
calkiem nowa znowu mowi ze znika ,obiecanki cacanki a glupiemu radosc

kto wam pozwilil mowic ze zrobila krzywde dziecku nadajac mu tak na imie :-o pogawedka na poziomie , nie ma co...

Gość łoooo matkoooooooooo
nie chce mieć żony!!! czy wszystkie kobiety są tak chore jak wy? przeciez byscie sie pozabijały jakby was teraz skonfrontowac....chore chore chore babska

heh nie dziwie Ci sie kobiety w kwiecie wieku a kloca sie jak dzieci w piaskownicy mi sie twoje imie nie podoba a mi twoj but na szpilce :-D

Gość ulalalalalallalaaaaa
evi kolejna zatrzaśnięta w solarium mamuśka. i jaka mądra: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc9e6e0baa004baa.html co chciałaś przekazac umieszczając to zdjęcie? jak to jest nie miec swiadomosci ze jakis pedal moze teraz sobie chuja walić patrząc na tą dupę? jak matki mogą tak totalnie nie myslec. trzeba miec troche wyobrazni i rozumu w glowie