Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj te mamuski tlenione

w szpilkach do piaskownicy i na huśtawkę.

Polecane posty

Gość ulalalalalallalaaaaa
"kto wam pozwilil mowic ze zrobila krzywde dziecku nadajac mu tak na imie pogawedka na poziomie , nie ma co..." wolny kraj, nie musimy pytac o pozwolenie.

Gość ale problem.....
" ulalalalalallalaaaaa "kto wam pozwilil mowic ze zrobila krzywde dziecku nadajac mu tak na imie pogawedka na poziomie , nie ma co..." wolny kraj, nie musimy pytac o pozwolenie." Jasne - wolny kraj na wysmiewanie sie z innych, na obrazanie, na "dokopanie" komus... :O Smutne, naprawde smutne. Swoje zdanie mozna wyrazic kulturalnie i bez wyzwisk, mozna tez nasmiewac sie z kogos.Mozna. Tylko po co i co wam to daje?

nigdzie na swiecie nie ma tylu takich pustych glupich lalek z solarium co w polsce. moze im to cos uswiadomi. totalne dno i bezguście.

Gość ale problem.....
ulalalalalallalaaaaa Jakies badania socjologiczne czy inne na Polkach i innych nacjach przeprowadzilas? Podaj zrodla, procenty itd :D

nie, tylko obserwacje własne

Gość ale problem.....
A te obserwacje z jakich krajow wynikaja? Gdzie to zaobserwowalas - bo piszesz "nigdzie na swiecie" czyli gdzie? Z jakimi krajami porownujesz nasz?

usa uk irl wlochy hiszpania szwecja czechy wegry mało? tandetna gruba tleniona blondyna z mahoniowa opalenizna, w kozaczkach za ciasnych ubraniach z wylewajacymi sie boczkami z zerem klasy tylko w polsce.

Gość ale problem...
Tylko w USA nie bylam. Reszte krajow jakie wymieniasz odwiedzilam :-) Wszedzie widzialam tlenione blondynki - nawet w RPA, tlenione Murzynki. I dalej pytam co z tego? :D Po to wymyslono farby na wlosy aby sie babki "farbowaly" :D Po to wymyslono solarioum aby sie "opalac". Moze mi sie to nie podobac ale nie traktuje tych osob jako gorsze. Na razie uciekam bo maz wrocil a troszke :D wazniejszy niz kafe jest dla mnie. Bede albo jutro albo jak mi chlopina padnie - wieczorkiem :D

pewnie ze mozna. mozna tez nosic kolor rózowy. ale tylko polki nie potrafią robić tego z umiarem i wyczuciem przyzwoitosci

Gość uppppppppppppp

niektóre są zadbane i gustowne, niektóre niezadbane, niektóre to prawdziwe llafiryndy :) Ale co mi do tego, żeby aż zakładać wątek na forum...

Gość sęk w tym
że taka solarka w szpilkach nawet nie wie, jak idiotycznie wygląda grzebiąc się za dzieckiem w piaskownicy i brnąc obcasami w piachu. I żadna ta lala nie dowie się, co tu o nich wypisujecie, bo one nie siedzą w necie, wszak poodklejałyby sobie tipsy na klawiaturze.

A ja lubię biel i często noszę. Moje dziecko również. mam więcej prania...to prawda, ale to nasza sprawa. W bieli czuję sie czysto i dobrze. A co do szpilek...hmmmmm. Jak ktoś tak lubi i sie dobrze czuje, to jego sprawa:/ Wam nic do tego.

Gość nie wiem gdzie mieszkacie
moze na wsi ale u mnie w miescie duzo jest pieknych mlodych zadbanych mam az milo popatrzec ze dziewczyna ma dziecko a nadal tak o siebie dba, wy byscie taka mloda mame najchetniej chyba w worek wsadzily i zakazaky opalania sie i uzywania kosmetykow

Gość Cappucinowska
a co masz do ludzi ze wsi kretynko? połowa bogatych polaków tam mieszka na tych wsiach.Pozatym gdyby nie wies to nie miałabys mleka, mięsa i jajek. jak ja nie lubie takich panusiek. Sama mieszkam w miescie i doceniam ludzką pracę ludzi na wsiach, na roli,na gospodarstwach

Gość super ktos
hehehe... oj baby baby... a ten temat co sie cianie to ciagnie z kłótni do kłótni, skad w kobietach tyle agresji... jestem zniesmaczony, ciekawe czy moja tez tak szaleje na tym forum

Gość Ewa Srewa
kazda chce byc górą, chce miec racje nawet jak wie ze jej nie ma, taka natura.kazda chce wygrac w dyskusji,byc chwalona, radzic, dogryzac bo czemu nie robic przykrosci kiedy fajnie patrzec jak ktos cierpi jak jest opluwany? takie te baby, napisze tak powiedzą zle a napiszesz tak tez powiedzą zle.co nie napiszesz to i tak kazda wsadzi swoje racje.

Gość supet ktoś
ale zeby do tego stopnia...? szok

Gość afganistańska muszka
ty jestes tą \"calkiem nowa\" chyba.

Gość ojej znam ją popatrzcie
jakby mnie ktos tak nie lubil tez bym zmieniła nick.A jakie ona ma wyjście? musi zmieniac.Całkiem nowa wypad stąd.

Gość gosia zmienila nick ojej
jak zmienilas juz nick to bylo lepiej zmienic forum. ale jak to mowia nadzieja matką glupich heheeh

co za głupota totalna!! ja rozumiem na wstepie nadmienie mamy którym jest wygodnie w adidasach i dresach... ale bez urazy ..ja tak chodze w domu i na podwórku ..i moze nei biegam w szpilkach na plac zabaw ..ale na spacer tak :) i sie wcale nei wstydze przyznac ze przed wyjsciem z domu ...ja i moja córka pół gdzoiny spedzamy na szykowaniu sie ... zawsze o siebie dbabłam..ubierałam sie starnnie..malowałam..i co z chwila ...zostania matka mialam to zmienic o 360 C ?? to bym była interpretowana \"bozeee ale sie zanidbała ta Aska...\" z drugiej strony mam kolezankę któa przewraca sie w adidasach...za to w szpilkach zasuwa ...perfekcyjnie ... Czy to naprawde nie indywidulna sprawa ...ubiór..make-up ??? bez przesady ..jaki lans ? :D qrwa ..buahahahha

Gość wanesa
acha- popieram w pelni

Taaa... W naszym kraju własnie tak jest. Nie mozna za bardzo dbać o siebie, nie można, mieć dwóch samochodów, nie można prowadzić własnego interesu, nie można kupować dziecku firmowych rzeczy. Najlepiej wtopić sie w tłum, a zimą ubrać szary płaszczyk i moherowy berecik. Ehhhh...

Gość wcale nie..................
wszystko jest dla ludzi, tylko ze w naszym kraju ludzie nie potrafią z umiarem ze wszystkiego korzystać, robia tylko przypał w całej europie

upupup:) ostatnio spotkałam temat iż młode mamy są zaniedbane co oczywiście wszystkim przeszkadza jak dba o siebie widać też jest ZŁE!!!! Jeśli chodzi o szpilki to może jej tak wygodnie ja osobiście zakładam do piasku klapki bo tak jest mi lepiej, ale są osoby które nie lubią chodzić na płaskim obcasie:) Mini-ja też zakładam bo przy upale 30stopni nie będę się piekła w spodniachhehe opalenizna a czemu nie inni mogą być opaleni a młode mamy nie??????? I jeszcze jedno to iż dba o siebie nie oznacza, że babcie jej pomagają to wcale nie zabiera aż tak dużo czasu :):)

Gość Lansbans
Ale można być ładnie opaloną, gustownie ubraną mamą w szpilkach i mini- a można być do przesady spaloną na solarce, ubraną w tandetne ubrania matką, która w wyjściu do piaskownicy doszukuje się możliwości flirtu lub romansu i chyba o o to autorce chodziło. O umiar. We wszystkim chodzi o umiar.