Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj te mamuski tlenione

w szpilkach do piaskownicy i na huśtawkę.

Polecane posty

Gość rozumiem ze jak zostane
no nie da rady przetlumaczyc bo tak jak pisalam jesscze argument o ubraniu do mnie przemawia jakos ale ze co ze matce nie przystoi sie opalic bo jak to na placu zabaw bedzie wygladalo??? moze jakby to stara baba w wieku 60 lat pisala to ok ale ty chyba mloda dziewczyna jestes....moherowa

dziewczyny, teraz przesadzacie przeciez ladny wyglad to sprawa wielowymiarowa i mozna go osiagnac nie uciekajac sie do akcesoriow typu szpile i kabaretki

mozna byc zadbaną ładną mamusią a nie cizią w piaskownicy.

Dla wiekszosci tych mam wystrojonych, plac zabaw to jedyne miejsce gdzie moga sie pokazac. Ale ze w Tobie autorko , taki fakt wywoluje takie emocje ze az biegniesz na kafe o rozwazasz , dyskutujesz i analizujesz to ja sie dziwie :) "Latałam za nim z hustawki w piaskownice z drugiej zabawki na zjeżdzalnie tam i spowrotem.Miałam wygodne ubranie." Woooooow!! Ale Ty jestes coool ! Potrafisz sie ubrac odpowiednio do kazdej oklicznosci.Imponujesz mi normalnie... Masz jeszcze jakies spostrzezenia na temat zachowan innych ? Podziel sie, lepiej sie poczujesz, dowartosciujesz. Kurwa laska , w rayanair beda orala serwowac w cenie biletu a ty zasmiecasz forum matkami z placu zabaw..:P)

Gość ddda
dlaczego jeżeli ktoś wyraża swoja opinie odrazu ponoszą się glosy zazdrość??? czego mam zazdrościć solarce z dwójką dzieci- której jedyną rozrywką jest pisakownica i spacerki? niczego niczego niczego tak samo jak wielu innym ludziom :) autorka chyba wam na odcisk nastąpiła :) z drugiej str niech sobie chodzą i nago prędzej następne dziecko sobie sprawią hehe

Paris- ja juz to pisałam,ze mozna załozyc fajną kieckę ,spódnice, baleriny,klapki, mozna fajnie rozpuscic te blond włosy..le ta o której pisze wygląda jak cizia na wybiegu.Nosi szpilki kabaretki miniówkę bądz białe spodnie.uwierzcie na tle innych fajnie wyglądających i tez zadbanych mam ona wygląda jak doda. No chybaze wam Doda nie kojarzy sie z seksem i wyuzdaniem. Tylko ta moja z osiedla ma większe brązy na twarzy.

Gość ale problem.....
Polskie piekielko :-) Widocznie tej mamie jest wygodnie w tych szpilkach, podobaja sie jej (i jej mezowi) tlenione wlosy i opalenizna. No i co? Kazdy ma swoj gust i swoja wygode. Mieszkam w UK i tu na szczewscie nikt nie patrzy jak sie ubieram, jakie mam wlosy - to MOJA sprawa :-) Ludzie zyjcie ale i dajcie zyc innym. Nie kazdy ma taki gust jak Wy, nie kazdemu podoba sie to co Wam. A jak sie cos nie podoba - nie gap sie i tyle :-)

oj te mamuski tlenione.. juz pisalam skoncz ten topic i mykaj do tej piaskownicy z obgadywana pania porozmawiac. Oczywiscie nie zapomnij zwrócic sie do nie per cizia... ;) powodzenia ;)

Gość KURPAPA
Ale ludzie maja problemy. Super,że babeczka ma czas i się odstawić na maksa i wyjść z dziećmi do piskownicy. Niech sie opala, tleni włosy, ubiera szpilki- JEJ SPRAWA!!!!!!!

Gość Igła24
a ja za niecałe 9 miesięcy zostanę mamą i nie zamierzam rezygnować z gustownego stroju bo nie będę kurą domową:-P Jak chcę to nawet i do piaskownicy założę szpilki i to moja sprawa:-P Popieram zadbane kobiety i nie ganię tych mam co się stroją bo to ich sprawa. Tyle godzin przy dziecku spędza że może mieć i swój kaprys: np wystroić się!!!!!!!!!!!!!!!!!! A innym pikuś do tego.

Każdy ma swój styl i każdemu w czym innym wygodnie. Jak baba nie dba o siebie to jedziecie po niej a jak baba dobrze ubrana toteż trzeba zjechać. Może napiszecie regulamin ubioru matki do każdej sytuacji??

jezcze kapelusze załóżcie i białe rękawiczki. Widac ze wy nie wiecie jak sie ubierac do piaskownicy a jak do kościoła a jak na dyskotekę. Ta cizia wygląda jak dziwka. No ale widocznie i wy tak chcecie wygladac skoro wam sie to podoba a pewnie same byscie były na nią złe jakby staneła koło niej.Byscie jej zazrosciły szpilek bo pewnie same jetescie kocmołuchamia nowa jest znerwicowaną babą. juz ci to raz mówiłam

Gość Igła24
czaro biała: dzięki bardzo do oj te mamusie tlenione: przesadzasz grubo: jesteś wredna tak kogoś obgadywać i jeszcze od dziwek wyzywać. Naprawdę wredne zawistne babsko z ciebie. Puknij się w łeb.

To ty jestes jakas znerwicowana i zakompleksiona chyba. Dziewucho ! Sie lecz.Mialybysmy byc ZLE , ze kolo nas stanela?! Kazdy ubiera sie , tak jak mu gust podpowiada i finanse pozwalaja.To ze niektorzy nie maja zwyczajnie gustu lub kasy , ewentualnie tego i tego , nie znaczy ze masz prawo ich wysmiewac, obrazac i mowic jak maja to robic! Kim ty kurwa jestes? Do garow, i tam sobie na polkach ustawiaj jak chcesz .Znalazla sie !

Mama w piaskownicy: balerinki, wygodne klapki.Zadnych szpilek. Spódnica (nie mini), rybaczki, spodnie dzinsy bądz bezowe(nigdy białe). Bluzka nigdy wyzywający topik spod którego wylewają sie cyce. Włosy związane- chybaze są ładnie ścięte na krótko. Makijaz delikatny. Ogólnie solarka na mahoń nie jest odpowiednia wogóle mamom,ani nawet nie mamom. Mama na spacerku niedzielny,z męzem, na lody, do miasta. Wystrojona i moze byc kabaretka jak juz i spileczka- ale musi pamietac ze bedzie biegała za dzieckiem.Sukienk, moze byc bardziej wyzywająca juz bluzka-ale czy musi?Jeszcze są imprezy i wtedy moze włozyc kabaretki, mini, szpile, i isc w samym staniku mama w kościele: spodnie eleganckie bądz spódnica-zadnych dekoldów i wyzywających makijazy,zadnej mini.

Hmmm...jestes chora, masz za duzo czasu, potrzebujesz faceta, masz kompleksy, i wyzywasz sie na innych.Sobie nie mozesz pomoc wiec wciskasz swoje "nauki" innym.Bye!

mamusia i przeklina?oj nie wypada pani mamo.To ty się lecz bo ie panujesz nad emocjami.I wezcie normalnie sie ubierajcie jak idziecie na hustawki z dziecmi a nie jak kurewki.

Kabaretki?? w jakim ty świecie żyjesz dawno nie modne i obciachowe. A co powiesz na to : Jestem fryzjerką i lubie dziką avangardę. Teraz obecnie jestem scięta na damskiego irokeza z wygolonumi bokami a łoooo jeszcze co mam blond włosy, baaaa chodzę ubrana jak chce nawet w szpilach bo lubie wyglądać zadziornie....ło matko a czasem nawet cała w dresach nike chodze (co za szok nie??)

hehe nastepna wtyczka co mamusi wypada a co nie :) Smieszne to jest... hihihi. Hmm a moze sama masz jakies wyrzuty sumeinia i probujesz wytykac innym jakimi sa zlymi mamusiami. Zły sposob sobei znalazlas. Zegnam ozięble

nie !!! Ja juz wiem, jestes brzydka, zgorzkniala stara panna.Portale Ci sie popieprzyly bidulko, kolka rozancowe i chory starowinek to gdzie indziej.Umiesz googlowac?

tak. To prawda nie mam faceta ale co wam do tego. Żal minął a teraz jestem sama dalej. Mam super extra figurę i też mogłabym się tak ubrać ale ona przesadza.

O ja pierdole to teraz już jakieś byle co bedzie nam dyktować jak się ubierac? To może jeszcze zrób liste jak do pracy, na spotkanie z kochankiem itd. Ty się lecz bo jesteś nienormalna!!!!!

ta babka jest wiele brzydsza ode mnie i tak próbuje sie lansować chyba:-O

akurat jestest na odwrót. I szkoda ze juz pożegnałas mój topik- no i ja żegnam szczerze. Jestem elegancką babką i mam faceta, udaje pożycie.cos jeszcze? i potrafię ubrac sie stosownie do okoliczności i nigdy nie parodiuję na hustawce w miniówie i szpilkach.

Gość Artentina
Autorka ma rację. Jest jakiś umiar chyba. Czy wy naprawde wyglądacie jak monstrum,że tak siadlyście na autorkę? Przecież jeżeli babka wygląda niczym Doda- to ja juz nie skomentuję. Taka kobieta wogóle nie powinna miec dzieci.

skoro wiekszosc jest taka tolerancyjna, ze bez mrugniecia okiem przyjmuje czyjesc modowe fanaberie to czemu nie potraficie tolerwoac tego, ze ktos wypowiada swoje zdanie? temat tak jak powiedziala calkiem nowa jest w gruncie rzeczy blahy - a wiec czy wart tego wzajemnego obrzucania sie blotem i podnoszenia sobie cisnienia?