Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem gotowac...

moje dzieci jedza glownie pizze-jestem zla mama

Polecane posty

Gość lilia przeadzasz
makaron ugotuje kazdy kto umie czytac ,wiec mniej wiecej w wieku lat 7 :D:D:D

to wszystko co wy tutaj mowicie te wszystkie potrawy mozna zrobic ze sloika! pudliszki na przyklad to dobra firma co w tym zlego ze gotowe kupie? po co sobie zycie utrudniac

Gość dajcie spokój przecież to
PROWOKACJA:O

tuna na patleni i do tego wkrajam pomidora ok rozumiem ale czy ten pomidor sie nie zrobi taki rozlazly?

Gość oj straszne beda
poza tym to ze dzieci nie sa grube to nie oznacza ze sa zdrowe. mozna byc w miare chudym (szczuplym) i miec wysoki poziom choresterolu. znam osobe chuda a majaca miazdzyce

Gość problem w tym
Oj już nie rób sobie jaj... na każdym opakowaniu od kaszy czy makaronu masz napisane ile to się gotuje. Grunt to chcieć.

Gość
to czemu kurde piszesz o tej pizzy??? pulpety ze słoika są akurat spoko, tak samo jak pyzy mrożone, ale dobrej firmy

na takim zarciu to dzieci zdrowe nie bedą bez kitu:P i czego je uczysz??? naucz sie gotowac proste.... ok nie lubisz... zrob to dla dzieci niech od czasu do czasu zjedzą pełnowartościowy obiad.... i sniadanie.... masakra!

moim dzieciom nic nie dolega, czemu mi to wmawiacie?

to przeczytaj calosc przeciez pisalam ze nie wpierdalaja pizzy na sniadanie obiad i kolacje siedem dni w tyg! owszem pizza jest bardzo czesto, czasem wlasnie na dwa dania w ciagu dnia ale ne jedza tylko i wylacznie tego

Gość fanka anka
Pewnie ze mozna wszystko kupic i robic ze sloiczka czy z saszetki a potem siedziec całymi dniami na kafe a dzieciaki przed kompem albo tv, super zycie, Ty w tym czasie mozesz paznokietki pomalowac, bo jakbys obrała ziemniaki to byłyby brudne.

jeszcze nic nie dolega to tylko kwestia czasu.... jesli nadal bedziesz je tak karmic.... kruche kosci, anemia itd.... brak podstawowych wartościowych skłądników odzywczych zwklaszcza u dzieci moze wywolac rozne choroby i schorzenia!!!! a karmienie jes sztucznymi chemikalaimai i konserwantami tylko pogorszy sprawę!

jak robie przyjecie zamawiam catering, jak dzieci glodne zamawiam jedzenie zyjemy w cywilizowanym swiecie jeden tel zalatwia sprawe i mnostwo ludzi tak zyje ZYJE od tego sie nie umiera

a od moich paznokci sie odwal, zazdroscisz ze jestem zadbana i mam czas dla siebie

Gość fanka anka
Jestes leniwa i glupia. Szkoda mi Twoich dzieci ze maja matke egoistke. A Twoj maz jest jeszcze glupsz bo zamiast powiedziec zebys zaczela gotowac, to sam jedzie do miasta i zjada dobry obiad a im kaze jesc byle co, Twoja tesciowa jest normalna a nie Ty

no robcie sobie robcie ja i tak uwazam ze niepotrzebnie czasem sobie zycie utrudniacie

kurwa pizz na dwa posilki w ciagu dnia masakra!!!! jak je tak naiuczysz i przyzwyczaisz to bedzie kiepsko..... na sniadanie moglabys ruszyc dupsko i chociaz platki z mlekiem im zrobic.... wiesz jak?? wsypujesz platki so miseczki i zalewasz mlekiem!!! moze byc zimne chyba ze dzieci wolą cieple to trzeba troche podgrzac.... ot i juzm masz jakies wartosciowe pozywienie dla bachorów

tak jestescie nauczone ze trzeba te pyry zasrane na obiad zawsze robic, ze samemu ze sie meczyc...ale pomyslcie chwile! przeciez kiedys nie bylo takich mozliwosci jak dzis dlatego tak nauczone jestescie wasze babki matki tez by nie siedzialy nad garami non stop gdyby bylo inaczej za ich czasow

Gość fanka anka
znam wiele zadbanych kobiet kote gotuja dzieciom, dziciaki sa zdrowe a matki piekne. Nie zazdrosze Ci bo nie am czego, mam zazdroscic glupoty? Kiedys wyjdzie jak zdrowo karmilas dzieci, mow sobie ze jedzenie w sloikach jest zdrowe, ale najzdrowsze jest jak sama ugotujes bo wiesz co tam jest, poczytaj sobie ile konerwatnow jest w takim sloiku

Gość zrobmy takie cos
POPIERAM!!

ty idiotko zasrana cyjanku czy jak ci tam!!! platki im robie! wez czytaj wszystko glupia kwoko umiem tez jajecznice zrobic i kanapki nie zra pizzy non stop ile razy mam pisac

Gość kuźwa nie obrażajcie
15letnich dziewczyn:O Ja jak miałam 13 lat gotowałam dla całej rodziny. Jak można nie umiec gotować? Trzeba być upośledzonym:O Człowiek ma tylko kilka fizjologicznych potrzeb- śpi, je, sra, pije, szcza. To są podstawowe. Jeżeli ktos nie umie ich zaspokoić, to przegrał z kretesem. Nie wierze w to, że istnieją tak upośledzeni ludzie, po prostu nie wierzę. Marna, wakacyjna prowokacja.

Gość efwgfq
moze do kochanki jeździ na obiady :D

czy ktos mowi ze non stop stoi nad garami... kurwa ja pierdole co za baba.... wole sama zrobic obiad bo wiem co jem... a nie zamawiac i wpierdalac nie wiadomo co

zazdroscisz bo nigdy takich pyzow nei zrobisz, dla wilu kobiet i dla mnie gotowanie dla bliskich osob to przyjemnosc, lubie patrzec jak jedza to co im smakuje, owszem namecze sie troche ale jak zjedza to w ciagu kilku minut to dla mnie to radosc

Gość wirująca postać świata
zamiast p[izzy to zamow obioad;p