Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojita1

Jak to możliwe, zeby atrakcyjny i sympatyczny 30-latek był samotny?..

Polecane posty

Gość mojita1

Pomozcie poznalam fajnego faceta ale martwi mnie dlaczego jest od roku samotny jak mowi..jest zapracowany to fakt ale zyje sam jak to jest mozliwe???moze cos ukrywa znacie takie przypadki?..pozdrawiam.:-))

moze z kims byl przez dlugi okres czasu....i nie wyszlo...wiec potrzebowal czasu.....

Gość Bellarossaaa
pewnie:) ma facet gust ;)

Gość no wiesz zapewne
nie dla wszystkich on jest taki atrakcyjny;)

Gość mojita1
no tak mowil mi ze sie kiedys zawiodl na kobiecie..a jego potrzeby fizyczne nie wyglada na takiego co chodzi i zalicza na imprezach..dziewczyny czy sa jeszcze tacy faceci w dziesiejszych czasach co tak sobie radza z tym??on jest zdrowy...a moze myslalam jeszcze ze jest impotentem???

Gość mojita1
No tak nie dla wszystkich moze byc atrakcyjny ale powiem wam kobietki ze jest ...w wiekszoci kobiet gustaa by trafil i jeszcze strasznie sympatyczny takiego ze swieczka szukac i tu sam? cos mi tu nie pasuje a jestem bardzo podejzliwa..achhh

Gość ja wlaśnie zostawilam takiego
atrakcyjnego 30 latka jakby ktoś popatrzyl z boku to też pewnie bylby zdziwiony , że jest sam ja wiem dlaczego, emocjonalnie niedojrzaly, egoista chociaż początkowo robi wrażenie dobrego czulego chlopaka, pewne rzeczy wychodzą dopiero po jakimś czasie

Gość mojita1
ale wiekszosc mezczyzn jest emocjonalnie niedojrzala..to kobieta jest ta madroscia i uczuciowym sterem..mezczyzni trzymaja na wodzy emocje a my kobiety je wylewamy..jak ocean jestesmy pelne milosci i dojrzalosci..mowie o kobietach ktore sie szanuja i znaja swoja wartosc..

Gość mojita1
narazie spotykamy sie i bardzo krociotko ale ...cos mi tu nie gra..za duzo mysle..moze powinnam sobie odpusicic to myslenie..jednak zauwazylam ze to do niego trzeba bardziej z inicjatywa wyjsc on sie wydaje do tego niesmiały...kurcze co jest?

Gość ja wlaśnie zostawilam takiego
no jasne hehe , pieknie to sie czyta co piszesz, ale bycie z kimś takim w związku jest udręką kobieta jest sterem hehe no pewnie tylko już mniej przyjemnie jest jak musisz być i okretem i sternikiem i jeszcze wode sobie nalać żeby bylo gdzie plywać , nie polecam, po jakimś czasie zapomnisz, że jesteś kobietą facet ma być facetem a nie dużym dzieckiem w spodniach , bezradnym i niezdolnym do podejmowania meskich czyli doroslych decyzji

Gość mojita1
AAchhh sluchajcie no cos musi byc nie tak...a moze nie doceniacie prostolinijnosci tego faceta, moze wlasnie on nie jest z tych cwanych..gosci co twardzieli zgrywaja tylko wrazliwym facetem i boi sie troche kobiet wkoncu kiedys sie przejechał...a ja jestem ta zdobywczynia..chyby to bedzie trudne?

Gość mojita1
a moze impotent???????????? kto zna objawy ?? nieee no bzdurka juz glupieje..

Gość o jenyy
co z tego ze jestem sam?? ja tez jestem sama, mam 26 lat, dobra prace, mieszkanie i full znajomych a jestem sama juz od 2 lat i coraz bardziej mi to doskwiera, moze szukal czegos na powaznie a nie chcial być w ziązku z pierwszą lepszą?? ja sie boje ze juz nikogo nie znajde ale jestem jeszcze dobrej myśli:)))

Gość macklif
może być całkiem normalny,takie czasy ,że wielu fajnych chłopaków jest bez partnerki.... ale mają zazwyczaj jakieś ,nazwijmy to zboczenia, które niekoniecznie mogą ci się spodobać .Musisz słuchać tego co mówi...pozwolić mu się wygadać..między słowami będzie prawda o nim.

Gość mojita1
no szkoda bo powinnas miec przyjaciela-chlopaka kobiecie jest to potrzebne i tak dlugo jestes sama...wiem ze w dzisiejszym swiecie nie jest wcale taki prsote znalezsc sobie odpowiedniego partenera/rke, ale nalezy szukac ryzykowac i tez byc ostroznym...wlasnie on taki jest..wiem juz znalazlam wytlumaczenie ..

Gość mojita1
slucham..ale jest raczej małomowny, przynajmniej niegadatliwy..chce zrobic mala konfrontacje troche wiecej wyciagnac od niego informacji o kobiecie na ktorej sie zawiodl..moze byc ciezko..

Gość mojita1
mam w sobie cos ..co lubi odkrywac zagadki..ale to u mnie jest juz takie naturalne..poprostu lubie znac prawde...bo lubie wiedziec na czym stoje..znacie jakies inne metody rozszyfrujace facetow? tak na marginesie?

Gość macklif
...jak małomówny czyli coś ukrywa..facet, taki bez kompleksów lubi mówić, głównie o sobie:-), przynajmniej na początku się reklamuje, skoro milczy to coś nie hallo, uważaj...żebyś nie była rozczarowana.

Gość macklif
zaproś go gdzieś, gdzie niby przypadkowo pojawią się twoi znajomi, podejrzewam że będą bardziej obiektywni w ocenie faceta.

Gość Invisible Kid
Może jest skromny i nie lubi mówić o sobie. Nie można robić od razu z człowieka jakiegoś dziwaka. Daj mu trochę czasu i sama jakoś od niego wyciągnij potrzebne Ci informacje.

Gość ja tez znam takiego
udaje wrazliwego spokojnego zapracowanego chłopaka, a rżnie co się da i pilnuje, żeby nie za czesto tą samą i nie za blisko domu. :O

Gość ja słyszałam jak
może jest skąpym samolubem?

Gość kama256
pewnie gej

full jest takich facetów samotnych po 30....sam jestem jednym z nich:):) zawiodłem sie na dziewczynie i teraz co??? jestem sam....i ze jak dziwny jakis jestem????? Dziewczyno bierz sie za niego a nie wydziwiaj ze to samotny 30 latek:)

Gość Ju............................
O roku, co to jest? Jak CI się podoba, to bierz się za niego.:P Jesli coś z nim nie tak, to na pewno to wyjdzie prędzej niż później.

Gość a z kim mieszka
bo jesli z mamusia to szybko z tego nie zrezygnuje, spokojna glowa...

O boże, bycie samotnym przez rok to jakieś wielkie dziwactwo :o ? To jak ktoś jest sam przez dwa lata albo więcej to znaczy, że jest jakimś degeneratem i odpadem ewolucji tak :o ? Na pewno jakiś zboczeniec albo psychopata. Dla was,kobiet znalezienie partnera jest proste i możecie sobie skakać z kwiatka na kwiatek. Po zakończeniu związku w ciągu kilku tygodni znajdziecie innego równie dobrego,inteligentnego,przystojnego itd. itp. faceta. A facet oprócz znalezienia odpowiedniej kobiety musi jeszcze o nią walczyć,starać się ,stawać na głowie.... Uda się może dopiero za trzecim, czwartym, piątym razem albo i dłużej trzeba szukać :o

Gość moze to moj bykly
atrakcyjny 30 latek zapracowany to moj ex! czy to przypadkiem niebieskooki brunet? jesli powiesz cos wiecej i okaze sie ze to on to powiem ci czemu jest samotny:)