Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arna

dlatego, ze jestem piekna inne mnie nie lubia

Polecane posty

te pustak a co ty myślałaś wyjeżdzasz z tekstami że żal dupe ściska że jeszcze takie pustaki są na ziemi i co może mamy cię chołbić :P

Gość arna
bo mila jestem, pracuje za dwie, pomagam im w pracy. Szef mnie lubi, ale on jest gejem, nie musza sie obawiac, ze bedzie mnie faworyzował. Sama nie wiem

Gość arna
nie chodzi o to, zebyscie mi słodzziły

Gość kochanica marcina
abyss aj tam nie przesadzaj..naprawde 'ciezsze" przypadki chodza po ziemi..a naprawde jest taka grupa dziewczat ktore nie lubia ladniejszych ..wierz mi..a s atez takie ktore i nie lubia brzydszych...no i sa te normalne takze;)

Gość Mam podobnie a że jestem
Mam podobnie a że jestem raczej zimna i mało towarzyska to mam przesrane. Jak jesteś ładna, ale bardzo otwarta i wesoła to ok, w innym przypadku nie jest za ciekawie. Wierze również dlatego że znam parę takich chłodnych królewien i maja podobne problemy. A to naprawde super inteligentne, dziewczyny mające ogromne poczucie humoru i potrafiące robić szalone rzeczy, wcale nie siedza tylko w domu piłując pazurki. Jednak jak ktoś ich nie zna to reaguje irytacją, bo myśli że uważamy się za księżniczki.

Gość te verde
kochana, Ty naprawde myslisz ze lubi sie mile popychadla? ech... zachowuj sie normalnie i pracuj za 3/4, na pewno nie zaszkodzi

Gość arna
moze masz racje, bo ja zamknieta jestem w sobie

Gość arna
nie jestem popychadłem, ale chce, zeby mni eszanowały

Gość te verde
i myslisz ze beda szanowac jak bedziesz sie zachowywac jakbys sama siebie nie szanowala? proponowalabym zachowywac sie normalnie

Gość arna
ale w pracy zachowuje sie normalnie. A tutaj wsytarczy napisac, ze jestem piekna i juz mysla niewiadomo co, ze sie przeceniam, narcyzm i wogóle. A nie o to chodziło

Gość te verde
Arya ---> bo jest sfrustrowana tym ciaglym bezskutecznym przymilaniem sie w pracy :P

Gość paprota
ja mam sliczne przeciętne i nawet dosc brzydkie kolezanki i nigdy nei patrzyłam na ich urode tylko na to jak sie zachowują . Owszem znałam jedną , co jak wzięła udział w lokalnych wyborach miss to jej sodówa uderzyła i takich osób sie nie trawi co myślą ,ze są super cud miód malina. Uroda urodą ale jak ktoś sie zachowuje jak księzniczka to nie będzie lubiany.

Gość Mam podobnie a że jestem
Ja ostatnio myślę tylko o sobie, rozpycham się łokciami i więcej ludzi mnie lubi. Można chwilę byc miłym, ale jak nie skutkuje, to od razu w tył zwrot, przyjmij inna medtodę, nie tkwij w tym. Jak ktoś jest zamknięty w sobie to czasem uważaja cie za "popychadło" chociaż to bzdura, ale jeszcze cie np. nie znają.. Ja po jakims czasie zawsze wyprowadzam "przebojowe" towarzystwo z błędu. Nie daj sobie wmówic że jesteś popychadłem, nie każdy musi się zachowywać jak "jurny król towarzystwa". Ludzie jak nie wiedza jak cie ocenić to dają najprostrze etykietki.

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arna a masz faceta?

Gość tarantulla
arna to juz zalezy od typu dziewczyn jakie maja do Ciebie nastawienie kobiety sa zazdrosnymi istotami, a czesc jest takich, ze gotowych jest Cie znienawidzic tylko za to ze jestes bardzo atrakcyjna tego juz nie zmienisz ale ja poznalam spora liczbe pieknych a do tego madrych dziewczyn, ktore byly baaardzo lubiane jezeli masz fajna osbowosc to przyciagasz ludzi i koniec i twoja uroda schodzi na dalszy plan wniosek, emanuj pieknem wewnetrznym a zawistne kolezanki zlej p.s. tak szczerze, wydaje mi sie, ze zalozylas ten watek z oczekiwaniem na slowa litosci i otuchy, a nie zeby dotknac samego problemu

Gość tarantulla
zastanowilo mnie jedno zdanie, ktore napisalas na poczatku za w kontktach z koietami celwo sie ponizasz, tzn w jaki sposob?

Gość 7 dni swiat
ja tam jestem przecietna z urody, czesc ludzi mnie lubi czesc wkurzam. i mi z tym dobrze