Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Refleksja na temat kobiet i ich mądrości i inteligencji

Polecane posty

Słabe to było. Nie używam terminu laska w stosunku do nazwania osobnika płci żeńskiej, podszywie :o

Gość El marchari
wystarczy ze używasz zupelnie innych durnych określeń i epitetów...Słaby jesteś ty bo z twoim podejściem powinienes miec faceta i dac spokój dziewczynie z którą jesteś, niech ktoś normalny ma pocieche

Hola, hola, po co tą biedną dziewczynę, która pewnie nie ma zielonego pojęcia o tym, co się tu wypisuje, mieszacie w te bzdury?Delikatnie ujmując-nieładnie :/

Gość Psedłonim + _ +
Ale ogromna większość zabierających w dyskusji głos nie ma bladego pojęcia, o czym się tutaj wypisuje...

Gość buahahaha
Wy wszyscy głupi jesteście i nie macie pojęcia o czym pie***dolicie, mądrale za dyche. Wypie***rdalać

"Dlaczego biedna": Po pierwsze dlatego, ze najeżdżanie na kogoś kto z przyczyn oczywistych nie ma jak sie bronić jest po prostu chamskie i głupie (a zrobił to facet, czy nie powinien on być wzorem mądrości do naśladowania?). Po drugie jeśli myślisz o niej to, co tu napisałeś. no to na prawdę nie zazdroszczę :P

Gość Psedłonim + _ +
El Mariachi wie aż nadto dobrze. Ja także. Powiem więcej - były może nawet ze dwie panie, które się skapowały, w czym rzecz. No, może trzy panie nawet. Ale nie więcej. Co w sposób oczywisty potwierdza postawioną tutaj przez El Marchiego tezę. Niestety. :-(

Gość Psedłonim + _ +
Słit Girl? Na litość? A kto tutaj komukolwiek uniemożliwia obronę?

Gość kob
faceci to patałachy i chwasty, które trzeba niszczyć

Gość Psedłonim + _ +
A kto wtedy będzie węgiel kopał, bruk układał, zajmował się filozofią oraz podbojem kosmosu?

Gość kob
Doskonale sobie poradzimy bez waszego zakłamania i pseudo sukcesów któe i tak nam zawdzięczacie

Gość Dziewczyna El Marchiego
No jestem, jestem. W czym mogę dopomóc?

A co Ty nazywasz naszym "pseudosukcesem"?

Gość buahahaha
no dawaj laska el coś tam...powiedz co myslisz o wypowiedziach na twoj temat ze jestes glupia jak but i do robienia laski

Jestem głupia jak but i sama będąc laską służę do robienia laski. Może być?

Gość buahahaha
to wygląda jak wypowiedz tego el cośtam, który chcialby zeby dziewczyny takie były..zwykłe kurwy..ale jemu zal dupę ściska, ze im się jednak w życiu wiedzie i bez takich knektów jak on buahahah

Kiedy wiedzie im się bardzo różnie, sądząc po tematyce tego forum. Na ogół nie wiedzie im się zbyt dobrze.

Gość buahahaha
:D

Pewnie nic o tym nie wie, Doprawdy, ale wystąpiła taka potrzeba, więc postanowiłem zaaranżować stosowną scenkę. :-)

Gość no to pojechałeś
po jego dziewczynie...powinien ci za to wpierdolic, ale do tego to trzeba być facetem :D

NIe zrobiłem nic niestosownego.

Gość no to pojechałeś
ależ skąd, ty nic nie zrobiłeś stwierdziłęś tylko fakt, tak?ze jego laska to zwykly kurwiszon i tepy do tego?sorry, ciekawe jakbys sie zachwywal ajkby po twojej ktos jechal jak po burej suce. no tak,a le wy tak lubicie trzepiekonscy

>> Jestem głupia jak but i sama będąc laską służę do robienia laski. Dobrze, ze znasz swoje miejsce w szeregu i przydatność zastosowania ;)

Gość Psedłonim zwykły
Jak sądzisz, El Marchiari? O czym piszą te dziatki?

Tego nad Twoim postem zdiagnozowałbym jako osobnika z syndromem Josefa Fritzla - tatuś z mocno kochał w dzieciństwie i wywołało to nieodwracalne zmiany na mózgu, stąd ta wulgarność i osobiste wycieczki, naśladuje ojca jak zachowywał się w stosunku do niego :) Natomiast pozostałe osoby nie mają po prostu argumentów do podważenia oczywistej i słusznej tezy postawionej przeze mnie w tym temacie :)

Gość buahahaha
padały argumenty tylko za tępy jesteś by je zrozumieć, a co dopiero mówić o akceptacji..po prostu jesteś psychicznie chorym idiotą

Gość Psedłonim zwykły
Zapewne masz rację, kolego, ale zdecydowanie za mądrze formułujesz swoje diagnozy. Ten powyższy nie jest w stanie zrozumieć tego, coś napisał. Trzeba by mu to wytłumaczyć jego językiem. :-)