Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiszaca skora

wiszaca skora

Polecane posty

Gość wiszaca skora

czy mozna zrzucic 12-15 kg i nie miec wiszacej skory? jak to zrobic? dodam ze mam 27 lat,. Czy slyszalyscie o takich przypdakach gdy to sie udało?

Gość smutna lade bo co
Ja kiedyś schudlam 43 kg za szybko bo w ciagu 1pgo mca schudlam 8 kg i tak dalej nie polecam szybko i skora faktycznie mi wisiala/wisie jeszcze najbardziej piersi ,brzych falda na dole straszne i udach mam nadmiar skory ,przytylam pozniej 25 kg niby zle ale lepiej teraz wygladam bo juz nie mam takiej pomarszczonej tej skory ale nadal licze ze kiedys zrobie operacje biustu i brzucha kiedys bylo tak juz blisko ale przeciwnosci losu i to uniemozliwily

Gość wiszaca_skora
kto jeszcze sie wypowie? ludzie, przeciez tylu z was sie cieszy ze zrzuconych kilogramow, poradzcie sie swoimi spostrzezeniami...

Gość akukaraczacza
mamo zosi na jakiej diecie tak ladnie chudlas? patrzena twoja stopke

schudłam 35 kg w pół roku z codzienną aktywnością w sensie albo minimum godzina rowerku albo godzina na steperze... zrezygnowałam z napojów gazowanych, soków z kartonów, fast foodów jeśli włączysz pokarm z dużą ilością błonnika jak płatki owsiane na śniadanko, problemu nie będzie

Gość wiszaca skora
dzieki ogromne, mam nadzieje ze moj wiek 27 lat nie jest taki, ze nie mam szansy, hmm ?

Ogranicz słodycze i tłuszcze! Stosuj balsamy ujędrniające i masaż.. Spadek kilogramów rozłóż w czasie...