Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Gość droga kobieto
raczej by sobie krzywdy nie zrobil... skoro jak piszesz rozmawiacie itd. spokojnie. ochlonie wypije 2 piwa albo pojdzie na szybki spacer.

Gość albo siedzi pod domem
Łukasza i czeka aż tamten wróci do domu

...zeby mu "nastukac" za takie smsy! :D

Gość droga kobieto
z obstawa 15 kumpli takich z siłki. i wszyscy czekaja na chlopczyka...

Gość expectation
ale szybki spacer nie trwa ponad 3 godziny, prawda? może powinnam napisać do żony Jego przyjaciela - jeśli jest u Nich albo wyszedł z Andrzejem to Ona bedzie wiedziała... a ja będę spokojna

Gość jyg
A swoją drogą... Niezły sms od tego Łukasz dostałaś...

Gość expectation
mój mąż nie załatwia spraw pięściami - co to to nie

Gość expectation
dobrze - poczekam spokojnie - oszukuję sama siebie - nie jestem spokojna - ale muszę się czymś zająć.

Gość expectation
kobiety?

Gość expectation
chyba zrobię kolację - coś co On lubi - jak wróci będziemy mogli porozmawiać przy czymś pysznym.

kobieto, nie ponizaj sie. nie jestes winna, nie mialas wplywu na swojego ex. uwazam ze to twoj maz powinien ci wyjasnic o co choedzi - bo zachowal sie jak palant.

Gość expectation
może masz rację - może panikuję niepotrzebnie - ja w sumie chyba bym była dumna ze swojego mężczyzny gdyby ktoś tak o Nim powiedział - a juz na pewno nie trzeskała drzwiami - przecież nie mamy przed sobą nic do ukrycia - gdybym miała, nie pozwoliłabym Mu przeczytać tego sms, ba nawet dotknąć mojej komórki - ufam Mu i mam nadzieję, że On mnie też - ja nie wiem jak mam Go tłumaczyć - ale to nie zmienia faktu, że się martwię

teraz odwrocmy sytuacje i stworzmy temat, jakich tu byly setki czyli "znalazlam u niego w komorce smsy od bylej..." i te same nicki, kore tutaj uwazaja ze facet zachowal sie fatalnie krzyczalyby "zostaw go". "na pewno cie zdradza" itp.... kobiety to kosmiczne hipokrytki :D

Gość dkdddk
Zrobisz kolację???? Kobieto, twój facet zachowuje się jak idiota, dziecko, chłoptaś z humorami a ty kolację będziesz robisz?????? Powinnaś strzelić niezłego focha i to on powinien się tłumaczyć i cię przeprosić!

martwic to sie musisz - w koncu to twoj maz. natomiast ty nie zrobilas nic zlego. masz do niego zaufanie i nic nie ukrywasz - gdyby tak bylo to nie dalabys mu swojego smsa odebrac. ja bym zaryazykowal stwierdzenie jedno na twego meza - gowniarstwo. tego sie nie robi osobie z ktora sie zyje. problemy sie wyjasnia a nie wychodzi sie bez slowa trzaskajac drzwiami.

Gość expectation
komiczne - nie jestem hipokrytką - ja ufam swojemu mężowi i nie mam potrzeby sparwdzania Go - zreszta juz napisałam, gdyby On dostał coś takiego od swojej byłej - pomyślałabym, że mam przy boku skarb - a nie oskarżała Go o zdradę i strzelała focha... a kolację zrobię - jak wróci to sobie odgrzeje - chyba, że bedzie na tyle wczesnie, żeby zjeść ze mną - ja nie jestem zła - ja się martwię, bo już niemal 4 godziny nie wiem co z Nim - a to nie jest normalna sytuacja - nie dla mnie - w naszym domu drzwiami się nie trzaska

Gość expectation
no dziś to fakt - mocno się trzesło ;)

Gość expectation
a jego wciąż nie ma...

wroci, zawsze wracaja :) znam to z autopsji. Ja tez zawsze zawsze wracam.... nawet po 2 dniach - ale zawsze :)

Gość 258
hehe... z tą kolacją to nie przesadzaj jak wróci na obiad to możesz mówić o szczęściu... a jak będzie jeszcze sam na nogach stał to już wogóle....

Gość expectation
258 - to zje kolację na obiad Chyba żartujesz - dwa dni mam od zmysłów odchodzić? Fakt - jest weekend, jutro mamy wolny dzień - ale co z moimi uczuciami - przecież ja się martwię???