Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Gość expectation

zadzwoniła moja komórka - sms, mialam mokre ręce i poprosiłam swojego mężczyznę, żeby sprawdził kto to i odczytał mi na głos wiadomość - spojrzał na mnie i wyrecytował z kamienną twarzą: JESTEŚ KOBIETĄ, KTÓRĄ JEŚLI KTOŚ RAZ POKOCHA - NIE ZAPOMNI NIGDY - KOBIETĄ KTÓREJ NUMER TELEFONU PRZECHOWUJE SIĘ LATAMI, PO TO BY ZADZWONIĆ, KIEDY WŁASNA KOBIETA ROBI WYRZUTY, A KUMPLE NIE ROZUMIEJĄ - TY ZAWSZE POTRAFIŁAŚ ZROZUMIEĆ I ZAWSZE WIEDZIAŁAŚ JAK SIĘ ZACHOWAĆ W KAŻDEJ SYTUACJI - TĘSKNIĘ I NIE JA JEDEN. ŁUKASZ - po czym wstał od stołu, rzucił moim telefonem i wyszedł z domu - nie ma Go ponad 3 godziny, nie odbiera telefonu, boję się - a przecież ja nic nie zrobiłam

Gość i co dowartościowałas sie tym
topikiem? pomogło?

Gość expectation
wybacz - boję się o swojego mężczyznę i nie wiem co robić - mam gdzies co było w tym sms-ie - ja chcę żeby On już wrócił

Gość zawsze mnie ciekawi dlaczego
w takiej sytuacji laska wchodzi na kafe i pisze o tym temat??!!!! ja po czyms takim z nerwów nie mogłabym pisac, gdyby mój facet tak zareagował! dlatego wiesz co mysle? jestes zakompleksiona baba której widocznie sie nudzi!

Gość kwiat jaśminu
do odpowiedzi powyżej: nie wiem jakim dupkiem jesteś. Kobieta ma problem, a ty zachowujesz jakbys mial/a kompleksy. A do expectation- na pewno nic nie zrobiłaś, ale nie wiesz kto Ci napisał takiego smsa? Nikgo takiego nie znałaś?

Gość zgadzam sie ja bym nie
pozwoliła zeby wybiegł, zatrzymałabym go, a ty piszesz o tym na kafe...doprawdy...załosne

wróci, ale powrót nie koniecznie może należeć do miłych, więc przygotuj się na najgorsze... zwykle faceci wychodzą w takich momentach na solidną naj,ebkę...

a facetowi, który wrócił z naj,ebki ciężko cokolwiek wytłumaczyć

Gość expectation
mój były ma na imię Łukasz - ale nie rozmawialiśmy od dwóch lat - nawet nie mam Jego numeru telefonu :/ - myślisz, że nie wybiegłam za Nim? ale On wsiadł w auto i odjechał. Telefonu nie odbiera, teraz to nawet wyłączył - cholera mnie trafia, nic tylko usiłuję zadzwonić i liczę minuty odkąd wyszedł

Cieżka sprawa troszkę... Pewnie każdy facet by tak zareagował, nie potrafią być wyrozumiali, skąd mogłaś wiedzieć, że były zachowa numer i napisze... Faceci:/

Gość expectation
martwię się o Niego i nie rozumiem tego zachowania - przecież wie, że Go kocham, wie, że nie mam nikogo - nie potrafiłabym tak - więc dlaczego tak Go poruszył ten sms?

ale ten Łukasz ma tupet, i jeszcze jej napisał, że przypomniał sobie o niej, kiedy ma problemy z własną kobietą :O a męża rozumiem, mógł pomyśleć wszystko musisz to przeczekać

Bo on pewnie teraz myśli, że go zdradzasz czy też zdradzałaś! Jeszcze ten były napisał, że tęskni i to nie on jeden...

Ludzie nie umieją rozmawiac. Nie wiem po co trzaskał tymi drzwiami? Jesli faktycznie jest tak jak mowisz to powinien sie cieszyc, ze Cie \"ma\" :) a nie zachowywac sie jak wielce obrażony!

Gość expectation
a jak nie wróci na noc? Telefon wciąż wyłączony i nie ma już miejsca na poczcie głosowej - a najgorsze, że MY na prawdę dużo ze sobą rozmawiamy i tym bardziej nie rozumiem Jego postępowania

Tak szczerze to nie wiem co Ci poradzic. Na jego miejscu raczej bym sie tak nie zachowywal. Na Twoim miejscu poczekałbym i nie wydzwanial... przeciez nie masz sobie nic do zarzucenia!

Może spróbuj do jego najlepszych kumpli dzwonić... Widzisz, to był impuls, napisał do Ciebie były facet i to z takim wyznaniem, więc po prostu się Twój obecny zjeżył i wyszedł... Sorry, że piszę takim językiem, ale cóż... Tzw. męska duma została urażona... Jak nie wróci to pozostaje Ci tylko myśleć pozytywnie, że nic mu się nie stało.

Gość expectation
masz rację - nie mam sobie nic do zarzucenia, ale nie przywykłam d takich zachowań - zdarzały Nam się kłótnie - jak w każdym związku - ale staraliśmy się zawsze razem dochodzić kompromisu i rozwiązywać problemy wspólnie... i przede wszystkim - rozmawiać

moze potrzebuje pobyć sam tez bym odchodziła od zmysłów... daj mu ochłonąć wróci porozmawiacie pomyśl że kiedyś mus wrocic i wtedy spytasz dlaczego tak postąpił ....

Gość expectation
chyba tak będzie najlepiej - zadzwonię do Jego najlepszego przyjaciela - jesli tam Go nie ma - poczekam i postram się nie dostać nerwicy przy tym...

Jak kocha to wróci, szkoda tylko ze musisz sie tak martwic... No mogl sie zjezyc... :)

Gość a może po prostu facet
znalazł sobie pretekst by pójść na piwo :)

Hehe, w sumie bardzo dobry pretekst...

Gość expectation
On nie potrzebuje pretekstów by wyjść na piwo - może je wypić w domu - lub jeśli ma na to ochotę wyjść z przyjaciółmi - jestem Jego żoną, a nie przylepionym do Niego (nie wiem czym) - zdarza Nam się wychodzić osobno - ufamy sobie

Gość droga kobieto
wyszedl bo podejrzewa cos. masz czyste sumienie wiec jest w porzadku. nie dzwon po kolegach bo pomysla ze twoj to ciota bo go zdradzasz. wez chlodny prysznic i poczytaj. jest jeden plus... zobaczy z jaka wspaniala kobieta zyje pod jednym dachem

Gość expectation
a może po prostu facet - ale dziękuję - usmiechnęłam się przez moment...

Osobniku \"droga kobieto\" może i masz trochę racji, ale się przynajmniej Dziewczyna dowie jakoś czy Mąż jest w bezpiecznym miejscu...

Gość expectation
fakt - jeśli zacznę obdzwaniać Jego znajomych będzie to wyglądało conajmniej dziwnie - mężczyzna to dla kobiety nieodgadniona zagadka - przynajmniej dziś mój się taką właśnie dla mnie okazał - bo nigdy bym się nie spodziewała takiej reakcji z Jego strony. Tylko jak ja się na czymkolwiek skupię?

Gość expectation
może powinnam napisać do żony Jego przyjaciela - jeśli jest u Nich albo wyszedł z Andrzejem - będzie wiedziała