Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Pewnie poszedl zalac smutki. Na szczescie ja nie mam jakis bylych a jedyny z ktorym kiedys sie tam spotykalam juz sie dawno ozenil. Zadzwon do jego kolegow, nie musi wracac jak nie chce ale przynajmniej bedziesz wiedziec, ze z twoim mezem jest ok.

Gość 258
hehe... no tak to jak wróci to możesz mu powiedzieć smacznego odemnie:D

Gość expectation
wciąż czekam - a Jego wciąż nie ma :/ wyżywam się na wołowinie - jakkolwiek to brmi :/

Gość expectation
258 - przekażę ;)

Gość kim jesteś bo nie wiem
a skąd Łukasz wziął nr Twojego telefonu?

Gość 258
nie no dziewczyno nie masz się co oszukiwać! Na noc to na pewno nie wróci nawet jakby chciał to nie będzie w stanie%% :D

Gość 258
no chyba że go Radio taxi 997 podrzuci:D

Gość expectation
kim jesteś bo nie wiem - ja mam ten sam numer telefonu od 6 lat ale przecież zabrał samochód - po pijanemu by nie prowadził - na pewno - znam Go, tak myślę... no chyba, że zostawi samochód na jakimś parkingu :/ ja już nie wiem nic

Gość 258
no wiesz będzie raczej pieszo wracał... z bardzo prostego powodu: jeżeli macie centralny zamek w samochodzie to nie trafi kluczykiem w zamek a jeżeli macie alarm to do stacyjki nie trafi... ;p

Gość expectation
dziękuję za to, że staracie się poprawić mi humor

Gość 258
no wiesz bądźmy realistami... wsumie to ty też mogłabyś mieć troche prywatności... no wiesz dawać mężowi czytać smski to nie najlepszy pomysł czasami sie pisze ze znajomymi o takich glupotach i takie glupie kompntarze lecą ze glowa mała... ale rozmumiem masz do męza zaufanie i nie masz nic do ukrycia...

Gość 258
tylko że własnie przez to teraz ty jestes sama zmartwiona w domu a twój chłoptaś się użyna w barze z jakimiś kolesiami albo laskami... bo wiesz jak sobie chłopak pomyślał że ty go zdradzasz to dlaczego ma być gorszy;D Miłej nocy życze:D

Ja na twoim miejscu podzwonilabym jednak po kolegach przynajmniej by miec spokoj, ze nic zlego mu sie nie dzieje.

Gość 258
no przecież koleś nie jest kretynem... myśli że żona mu się puszcza to jeszcze kolegą się pochwali... boffe sorrki za takie wyrafinowane słówka ale tak on sobie teraz myśli i uwierz mi kumple to raczej ostatnia rzecz na którą teraz ma ochotę... jak chcesz go znaleść to weź samochód i objedź okoliczne bary...

Gość expectation
jak tylko rozprawię się z wołowina zadzownię do żony Jego przyjaciela - niech choć noc mam spokojniejszą - o ile nie ma zamiaru wracać...

Gość expectation
ale w Krakowie będę to robiła cały miesiąc :/

Gość dkdddk
Ale dupek. I gnojek - ten twój chłop.

Gość 258
a co w krakowie mieszkacie? to może powinnaś do białego domku iść czy tam chłopaką w mundurach ktoś oporu nie stawiał:D

Gość dkdddk
często mu się zdarza takie strzelanie focha?

Gość o co tu chodz
o ku**a o co tu chodzo??? Porądane to jakieś

Gość expectation
no tak w Krakowie dkdddk - pierwszy raz w życiu zdarza się cos takiego - dlatego nie wiem zupełnie jak mam reagować

Gość 258
no wiesz nie bronie go ale po takiej akcji też bym focha strzelił... no ale rano bym z lekkimi zawirowaniami wrócił i przeprosił:D więc jeżeli jest taki jak ja to się nie masz czym martwić;p

Gość 258
może się chłopak po rynku poszedł przejść... o albo dzisiaj Wisełka wygrała sparing w zabierzowie z gks jastrzębie wiec moze chłopak poszedł faktycznie z kolegami an piwko...

Gość Martita.....
Napisz jak wroci- bede o was spokojniejsza

Gość o co tu chodz
dzwoniąc do kogoś można ukryć numer ,ale sms ma więdź już dawno byś zadzwoniła do tej osoby od sms Więc wybacz to co piszesz to banialuki w czystej postaci

Gość 258
hehe teraz ludzie się przejmują czy mąż wróci czy nie... powinni zamknąć tą kafeterię bo zaraz ktoś na jana pawła z zawałem wyląduje...

Gość 258
no wiesz na jej miejscu też bym się męzem matrwił niż jakimś fagasem z komórki więc o co kaman wogóle?