Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Gość 258
a wracając do pierwotnego tematu: no wiesz jest dopiero 23 więc może jeszcze zawita dzisiaj do domu... byle nie do hotelu jakim jest izba wytrzeźwień:D

Gość Srajek
CIĄGNĘ DRUTY ZAWODOWO MAMA MYŚLI ŻE PRACUJE JAKO MONTER LINII WYSOKIEGO NAPIĘCIA A JA PO PROSTU POMAGAM ROZŁADOWAĆ NAPIĘCIE STARYM PANOM PRACUJĘ ZWIERACZEM

Gość Srajek
PODSZYW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gryzę klawiaturę, łykam beton i ssę bile mojego brata.

Gość 258
uuu... przykra sprawa ale wiesz nas nie interesuje gdzie ty obciagasz czy gdzie nie obciagasz czy jesz na obiad klawaiture cze jakie ty tam inne doznania zyciowe masz... nas to ni interesuje, nie próbuj nas tym na siłe zaciekawić!!

Gość Srajek
Umiem też robić: kopiuj i wklej na komputerze nauczył mnie tego sąsiad jak obiecałem, że połknę:classic_cool:

Gość 258
a według mnie dziewczyna jest na tyle mądra i nie będzie z siebie robiła Madonny z Las Vegas i nie bedzie oczekiwała przeprosin... jeszcze tego brakuje zeby ona focha strzelił i najlepiej sie do niego nie odzywała... troche wyrozumiałosci drogie panie...

Gość blebleee
Napisz jak wróci

Gość trewqa
i jak tam sytuacja? wrłócil? nie martw sie

Gość Srajek
Jedynym porzadnym człowiekiem jest mój tate który codziennie przetyka mi przełyk swoim wężem, a mama udaje ze nie widzi - to moja ulubiona zabawa :classic_cool:

Helo, przecież autorka topiku nic nie zrobiła!!! a on zachował się jak totalny debil, trzasną drzwiami i wyszedł, nawet nie pozwolił jej wyjaśnić!!! A teraz biedna sama siedzi w domu i się zamartwia i uważacie że wszystko jest okej! Powinien wrócić przeprosić i to jeszcze z wielkim bukietem róż

Gość Srajek
dodatkowo pragne nadmienić ze pomimo niekorzystnego kursu tate nadal poleca mi się sprzedawac na szosie w dolarach :classic_cool:

Gość Marek 13 expert
srajek czy ty masz cos z deklem psi wymiocie ? :)

Gość 258
boffe... no siedzi sama dziewczyna w domu zamartwia sie no spoko... tylko mozna tez tak: siedzi sam chłopak w barze przy martini i topi smutki. No on mysli ze to ona zawiniła i bedzie czekał az sie wyjaśni ona bedzie robiła z siebie królową i też bedzie fochami strzelała... i z tekiego zarciku mogą być potem nie złe jaja

Gość Srajek
Nadmieniam iż tate nauczył mnie nadmuchiwać materace na psich wentlach :classic_cool:

Gość expectation
nie oczekuję przeprosin - chciałabym tylko żeby już wrócił i jeśli będzie chciał porozmawiał ze mną - jeśli nie dziś to jutro - ja nie będę pytać - On wie, że czekam - wie, że kocham - tego jestem pewna - i na pweno wie też, że teraz się martwię

Gość 258
srajek to moze bys posłuchal tatusia i wyszedł na ulice... bo chyba jakiegos nadjeżdżającego tira widziałem...

Gość expectation
poza tym ja nie potrafię się złościć

Gość 258
no spoko tylko wiesz moze mu teraz jest troche głupio ... pewnie sie troche napił to troche niezrecznie dla niego i dla ciebie zeby teraz przychodził... jemu głupio ze taki zalany przyszedł tobie ze nierozumie co do niego mówisz... wiec lepiej moze zeby jutro przyszedl.. jedna noc bez niego wytrzymasz...chyba:D

No to jak myśli że to ona zawiniła to niech przyjdzie i wyjaśni, a ona focha strzelać nie musi, przecież nie namawiam do cichych dni. Tylko broń Boże niech się nie tłumaczy bo tylko winni się tłumaczą, a Autorka winna nie jest przecież. Ja raczej byłabym ciekawa co mój kochany wielce oburzony robił przez te pare godzin

Gość expectation
oj uwierz - niejedną musialam wytrzymać - nawet po ślubie przez pewien czasm mieszkaliśmy osobno

Gość 258
hehe ,,nie potrafie sie złoscic'' a potem zobaczymy twojego meza z jakąs szrama na szyi ... no albo w 997 ogladniemy ,,tragiczne skutki domowej sprzeczki''

Gość Marek 13 expert
srajek współczuje ci , ty nigdy nie dotkniesz zadnej kobiety , masz w sobie takie wewnetrzne fuj które zapewne nie pozwala ci się przestac dotykać :classic_cool:

Gość 258
boffe masz kobieto problem dociekac kto jest winny... czy to teraz jest wazne? dla niej najwazniejsze jest zeby chlopak wrócił i to najlepiej w jednym kawałku albo przynajmniej bez wiekszych ubytków....

Gość 258
marek ale on pewnie nie chce dotykac zadnej kobiety... przeciez sam pisze ze woli sasiada!! zapwne płci męskiej... kondolencje... no ale tyle sie teraz mówi o tolerancji

Gość 258
a tak w kwestii formalnej ty masz zamiar całą noc czekać na niego czy masz zamiar może się przespać?

Gość expectation
heh z racji zawodu jaki wykonuję powinno nie być dla mnie niczym niezwykłym takie zachowanie Srajku - ale czy nie nudzi Ci się??

Gość 258
że się ośmielę jaki zawód wykonujesz?

Gość expectation
heh teraz nie jestem śpiąca - ale raczej się położę - sama padam na nosek po całym tygodniu - ale to jeszcze nie teraz

Gość 258
Srajek czy pisałem już że mnie irytujesz... nie wiem idź do spania albo sobie pograj w jakąś grę bo masz wyjątkowo denerwujący sposób bycia...

Expectation - wyluzuj - każdy facet by się zdenerwował - chociaż Twój facet \"z deczka\" przesadził. Srajek - masz problemy z osobowością - to nie pytanie - to diagnoza