Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Gość i co wrocil

nie wrócił i znając życie prędko nie wróci... ale cóż kolacyjka z wczoraj czeka na niego z utęsknieniem...

Gość Strasznie Ci wspolczuje
Ja bym chyba paznokcie do kosci juz poobgryzala, trzymaj sie.

Gość cybersuka
Nie wiesz co robic??? Drzwi na klucz,klucze w zamku i niech spi na wycieraczce... Nie wrocil na jedna noc,to niech wie... Zaraz mu przejda dasy...

no to może od razu niech wymieni zamek w drzwiach i walizka na wycieraczkę po co ma się dziewczyna rozdrabniać niech od razu sprawę załatwi... hmm starając się myśleć jego sposobem właśnie czegoś takiego bym się bał ...

Gość expectation
ech - wrócił, pojechał w góry - mamy domek pod Żywcem i tam spędził noc - stwierdził, że musiał wszystko przemyśleć i potrzebował spokoju - nie powiedziałam nic - nie chcę do tego wracać, ale chyba się wrzodów nabawiłam z nerwów Dziękuję wszystkim, którzy dotrzymywali mi towarzystwa :*

Gość cybersuka
ja tak zrobilam kilka lat temu.... dzis moj maz jest potulnym barankiem i nie w glowie mu dasanie sie czy glupia zazdrosc..

hehe... no widzisz jaki gołąbek zawsze wraca do gniazdka... a teraz idź chłopakowi wołowinkę z wczoraj odgrzej bo pewnie głodny...:D

Gość expectation
teraz śpi - a ja mam chwilę dla siebie - nie wyrzucę Go za drzwi - za bardzo Go kocham - może taką ciut naiwną miłością, ale kocham - jak będzie gotowy sam przyjdzie by o tym co się stało porozmawiać

hehe... no coś mi się wydaje że raczej na ten temat nie będzie chciał rozmawiać:D

Gość Strasznie Ci wspolczuje
cybersuka takie rady latwo dawac jak problem dotyczy kogos innego, a nie nas samych.

Gość całkowicie czarny kot
dziwna reakcja - rozumiem zaskoczenie i nagle ukłucie po przeczytaniu takiego smsa, ale... czy trzasniecie drzwiami bez slowa i znikniecie na cala noc to nie przesada? strzelił fochem - bywa - mozna, ale... mozna uspakajac nerwy przez noc u kolegi, ale... jesli facet bedzie robil takie akcje, za kazdym razem jak mu sie cos uwidzi - to wspolczuje radzilabym z facetem pogadac, zeby wiecej takich akcji nie robil

nie chcę się chwalić ale trafiłem z porą o której wróci... pisałem wczoraj że na obiad... szkoda że do bukmachera nie poszedłem :D

Gość expectation
hmmm zobaczymy - ja nie będę Go dręczyć :) sam się zadręczał pewnie całą noc - wystarczy

już go widzę... jego i te jego dręczenie się...

Gość expectation
258 uśmiech w Twoją stronę

Gość expectation
do Ciebie oczywiście :)

a no to dziękuje... i pozdrów męża :D w końcu przez ostatnią noc był pupilkiem kafeterii :D

Gość expectation
dręczył czy nie - nie chcę do tego wracać - ale mam nadzieję, że takich rozrywek mi już nie zafunduje, bo szczerze mówiąc - miałam dosyć

Gość expectation
pozdrowię :)

Gość cybersuka
ktos mnie nieuwatnie czyta... ja daje rady sprawdzone,sama tak zrobilam ale teraz to misztarda po obiedzie.. tylko go nie przepraszaj!!!!!!! cen siebie kobieto!! zero ponizania sie

Gość expectation
mam tylko nadzieję, że na Jana Pawła niekt przez Niego nie wylądował w nocy :P

hehe... a ale wiesz jakby coś przypadkiem kiedyś w przyszłości jakieś sceny rodzinne albo kłutnie to od czego jest kafe... i te nadzwyczaj mądre rady:D

Gość cybersuka
sooory za literowki-to dlugie pazurki

Gość expectation
rad było dużo - ale chyba bardziej nie chciałam być z tym sama - a do przyjaciół dzwoniąc skazałabym Nas oboje na "milion pytań do" z ich strony

hehe... no wiesz Jana Pawła to może nie ale słyszałem że na Rydygiera w nocy karetka jakiegoś zawodnika przywiozła ... najprawdopodobniej arytmii serca od kafeterii dostał:D

Gość expectation
258 nie strasz mnie proszę - bo mnie wyrzuty sumienia zjedzą - nie wspominając o moim mężu

Gość expectation
cybersuka - literówkami się nie przejmuj - zdarzają się każdemu ;) a odnośnie rady - ja bym tak chyba nie umiała