Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

właśnie najgorsze są te wypytywania dlatego do rodziców nie pojechał... w trzeba chłopakowi trzeba przyznać że rozegrał to mądrze:D jeszcze postawił ciebie w kłopotliwej sytuacji ... z tym to już się trzeba urodzić:D

Gość cybersuka
i co rozmawialas z nim?

twojemu mężowi to się pewnie teraz śni kłutnia z żoną o smska...zaraz przecież to nie jest sen:D

Gość expectation
powiedział tylko gdzie był - wrócił około 13 - był wyraźnie zmęczony - wziął tylko kąpiel i zasnął... Wiesz 258 - mój mąż to chyba ostatni mężczyzna, którego bym podejrzewała o coś takiego - no ale cóż - zdarzyło się

Gość expectation
oj - nie mam zamiaru się z Nim kłócić - mnie już nerwów wystarczy na najbliższy miesiąc ;)

no widzisz jeszcze taki nie pozorny... po ludziach można się wszystkiego spodziewać;P

Gość expectation
masz rację - teraz juz wiem, że nawet po tych, których wydawałoby się znamy najlepiej

słuchaj na allegro widziałem taką fajną patelnie teflonową wiesz po rozgrzaniu może się przydać w rodzinnej awanturze:D

Gość cybersuka
jestes pewna gdzie on byl???? moze sie zabawial w nocnym klubie

chciałbym to widzieć ten jego brawurowy powrót do domu ... wchodzi tanecznym krokiem do domu i ,,cześć kochanie byłem u zygmunta w żywcu''

Gość expectation
mam skończony kurs karate - nie potrzebuję patelni :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ha ha:) nie wiedziałam ze sa jeszcze takie pary upośledzonych:) jak autorka i jej mąż...buaaaaaaaaaaaaa ubawiłam się cała ta sytuacjia:) qrwa!!!ile wy macie lat ??? bo z tego co opisujesz autorko to 6 lat bym ci dała, mąż przeczytał, wybiegł, buaaaaaaaaaaaa normalnie serial brazylijski:) po pierwsze---on jest burakiem że chowa głowe jak struś i ucueka , zamiast wyjaśnic sytuacje od poczatku do konca, ty jestes głupia pinda ze pozwoliłas mu wyjsc z chaty nie wyjasniając tego sms, a tu tłumaczysz sie wirtualnym pipom zamiast męzu:( powinnas zamknać dzwi na klucz , wyrzucic przez okno i zamiast nie wyjasnicie sobie tego nie ma że boli. Poprostu laska albo ściemniasz i sie nudzisz , albo jak napisałam jestes niezła nudziara:) i sciemniara....ha ha ha łukasz mi napisał.............taaaaaaaaa.....to jego wina buaaaaaaaaaaaaa

Gość całkowicie czarny kot
myslę, że cyber ma zdrowe podejście za złe zachowanie nie nagradzasz i nie przechodzisz nad nim do porządku dziennego Ty tez nie przespałaś nocy, Ty tez sie martwilas i Tobie tez przybyly dwa siwe wlosy na glowie:-) ja bym jednak pogadała z mężem, żeby więcej takich akcji nie robil pozdrawiam :-)

to cybersuka to by się zgadzało nie było go całą noc teraz strasznie odsypia:D coś nie gra może wychaczył jakąś ciepła osiemnastkę w jakimś klubiku... no albo ciepłego pana w wieku osiemnastu lat:D

Gość expectation
raczej wejście smoka to nie było o brawurze nie wspomnę - był lekko przybity - nie wiem co robił - ważne, że już jest

Gość expectation
może jestem nudna - nie obchodzi mnie co myślą inni - skoro sama się akceptuję - nie będę się na siłę zmieniać, bo ktoś myśli, że powinnem coś inaczej zrobić

Gość expectation
poza tym nigdzie nie napisałam, że cała sytuacja to wina Łukasza

Gość alezja
eh... fajna ta historia ...prawie jak telenowela :) szkoda że się zakończyła bo fajnie się czytało :)

Gość expectation
ja się jednak cieszę, że już się skończyło moje czekanie i niepokój - uwierz mi

Gość cybersuka
100 %,ze zabalowal... faceci maja slaba psyche... zaraz sie upija i mysla o zemscie jestes troche naiwna,no coz nie moje malpy nie moj cyrk..

Gość expectation
przepraszam - ale mój mężczyzna mnie prosi do siebie - obudził się cyberuska - może masz rację - chyba jestem naiwna - ale teraz przynajmniej spokojna

Gość alezja
to fakt faceci jak mają problem to idą od razu pić... ale myślę że nic nie zrobił złego :)

Gość co Ty bredzisz
obudzil sie i Ty jak piesek do niego pobieglas???!!!!

hmmm analizujac sprawe, dochodze do wniosku ze Twojemu mezowi naleza sie jakies wymyslne tortury. jak nie chcesz zniknac z domu, to przynajmniej ponieodzywaj sie troche do niego. jak teraz bedziesz czekala az sie wyspi i laskawie zacznie z Toba rozmawiac, to bedziesz miala taka akcje przy kazdej okazji. GWARANTUJE

Gość no z tym prosi do siebie
hehhe to niezle ujecie:), ale ja mysle ze autorka postu jest po prostu kulturalna osoba, o czym swiadczy chocby ladny jezyk, jakim pisze, i odruchowo sie wyraza estetycznie:), a faceci z zazdrosci najrozniej potrafia sie zachowac, kto w praktyce sie nie spotkal, nigdy by nie uwierzyl:P

Gość a panna aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powinna sie wyskrobac, co za idiotka prymitywna.

wiecie, najprosciej krytykowac innych. piszecie \"ja to bym to i tamto a nie ty idiotko lecisz\". nie byliscie w takiej sytuacji to sobie mozecie gdybac, pozatym kazdy z nas jest indywidualnoscia i zamiast odnajdywac w tym piekno, w roznych reakcjach i zachowaniach to stac was jedynie na krytyke. kazdy z was jest taki twardy i wygadany dopoki ta krzywda dotyczy kogos innego, nie was.

Gość expectation
emciu dziękuję za to co napisałaś - wiele w tym prawdy - ale sami się przekonujemy, że dawać rady innym to co innego jak być w danej sytuacji i się w niej odnaleźć - przytulam ciepło Dziś rano odbyliśmy poważną rozmowę - mój mężczyzna przeprosił, że się tak zachował - dla ciekawych: obyło się bez krzyków, kłótni, patelni i ciosów karate - to dobry człowiek, tylko w tych dniach zbyt wiele spadło na Niego Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam :)

Gość xnvcbdujs
Autorko Nie wiem o czym rozmawialiście rano, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że najlepsze i tak jest wyjaśnienie sprawy do końca, bo wszelkie domysły i niezadane pytania mogą zatruć atmosferę w małżeństwie. Życzę Wam powodzenia. :)

Gość expectation
dziękuję