Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga18a

ludzie prosze pomozcie mi

Polecane posty

Gość kinga18a

Moja 12 letnia siostra miala jechac na kolonie ale rozchorowala sie i mama mnie na sile wysyla w jej miejsce ,tylko ze zamiast 12 latkow beda tam 14-18 letni ludzie:( za kilka miesiecy koncze 18 lat:( jak nie pojade zmarnuje sie 1,500 zl ale ja nie chce jechac;( chodze wlasnymi drogami,nie rozumiem swoich rowiesnikow na dodatek nie lubie morza ani wody:(nawet plywac nie umiem :(

Gość kinga18a
:(:(:(

a jak mamy ci pomoc??jechac za ciebie?:) swoja droga strasznie drogie te kolonie, jak wycieczka zagraniczna :O

nie ma siły,musisz sie przymusic,może jednak bedzie ktos tam ciekawy? badz obojetna na to,bo przekreslanie wszystkiego pogorszy sytuacje...

Gość kinga18a
kurcze ale ja niedlugo bede pełnoletnia a nawet nie moge wyrazic swojego zdania:(ja nei chce tam jechac.!! ja wiem ze bede sie zle czula.ja nie lubie ludzi:(swoich rowiesnikow:( czy jest ktos kto mnie rozumie??

Gość kinga18a
podobno na tych koloniach, wychowawcy gwalca analnie wszystkie dziewczyny :( boje sie :(

Gość ukaz
a dokąd ta kolonia jeżeli można wiedzieć?

Dlaczego z góry zakładasz, że będzie kiepsko?? A może akurat?? Szkoda, żeby całkiem kasa przepadła... A z drugiej strony, jak będzie totalna lipa, to taka mała już nie jesteś i najwyżej wrócisz do domu, jakoś to chyba da się załatwić. Przynajmniej będziesz miała wytlumaczenie - totalna klapa, z nikim się nie dogadałaś, itp. Swoją drogą ja bym miała większy problem, jak miałyby tam być dzieci w wieku Twojej siostry. A tak, skoro to rówieśnicy, to nie widze problemu.

Gość ukaz
hehe o gwałty to akurat się nie musisz martwić... hahaha kto ci takich głupot naopowiadał...

Gość kinga18a
do Afganistanu 😭

Gość kinga18a
na TVN-ie mowili w reportazu, ze na koloniach sa gwalty :(

Gość kinga18a
ale glupi podszyw:( wiem ze niby blahy problem ale ja tam nie chce jechac:( oboz jest do Pobierowa..Ja nie umiem zalapac kontaktu z ludzmi,pozatym ja mam swoje plany,pracuje,nie chce wszystkiego zostawiac:(dowiedzialam sie dzien przed wyjazdem:( przeciez tam nie bedzie 17-18 latkow bo malo kto jezdzi na takie obozy:(ludzie wola pojechac z chlopakiem nad morze a nie;(

Gość ukaz
hehe... afganistan brzmi fajnie slyszalem ze o tej porze w kandaharze jest uroczo... o albo szaran... no albo gandez slyszalem ze ma to byc za jakis czas wylacznie polska baza... niestety jako jedyna

Gość ukaz
nie no nie przesadzaj... nawet sobie sprawy nie zdajesz ile osób jeździ na takie imprezy...

Gość kinga18a
jejku ale ja nie lubie morza!! nie umiem plywac!! nie odnajde sie tam!! i nie chce jechac!!

pomyśl o tym inaczej, może to jest jakaś szansa dla ciebie? może właśnie tam kogoś poznasz, przełamiesz się?

Gość kinga18a
ale ja nie chce nikogo poznawac:( chce byc sama;(czy to tak trudno zrozumiec?nie chce:(

Gość ukaz
pomyśl inaczej... bedziesz zdala od rodzicow bedziesz mogła wyrażac swoje zdanie w grupie równieśników... a pływać mozna sie nauczyc... a nawet jezeli nie to przeciez calej koloni nie spedza sie w morzu zwlaszcza w Bałtyku... gdzie woda ma 16 stopni

Gość kinga18a
dodam, ze jedziemy do Czech, boje sie morza :classic_cool:

" chce byc sama;(czy to tak trudno zrozumiec?nie chce" pozostaje Ci powiedziec, "nie chcem ale muszem" 🖐️

Gość ukaz
a i jeszcze jedna kwestia... mówisz ze masz 18 lat jak pojedziesz z dowodem to mozesz sie odstresowac....

Gość kinga18a
eh to bez sensu;( jechac na przymus:( ja nie mam najmniejszej ochoty na to:( w zyciu nie wyjde w stroju kapielowym a wysyłaja mnie nad morze..

Gość ukaz
mówisz że boisz się morza to już wiemy że w Marines nie bedziesz... ale uwierz mi morze to jest najmniejszy problem...

Gość kinga18a
nie mam 18 lat,brakuje mi 3 miesiecy

Gość ukaz
to nie naszalejesz ale wiesz ja z reguły jeżdżę na takie kolonie zeby sie rozerwac... z dala od rodzicow i znajomych ... jade tylko z najlepszymi kolegami... no wiesz dlamnie taki wypad nad morze byłby 100 razy lepszy niz wypad do czech gdzie jest tylko jeden plus... tania gorzała

Gość kinga18a
dobra,ale jezdzisz z kolegami:( to jest chore:( cale zycie sama,jest mi tak dobrze,nie umiem załapac kontaktu z ludzmi i sie juz do tego przyzwyczailam a teraz nagle ktos wysyla mnie na sile nad morze ktorego nie lubie bo tam zwariuje i do ludzi ktorych nie chce poznawac:(

Gość kinga18a
mam prace,mam wakacje,mam przygotowywac olimpiade z biologi a zamiast tego bede sie meczyc 2 tygodnie :( super:(

co za glupi topik, ktos ma napasc twoja matke ,zebys nie musiala jechac czy co??? ucieknij z domu,taka tylko alternatywa;)