Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga18a

ludzie prosze pomozcie mi

Polecane posty

Pisałam ,że bym NIE pojechała. Jak miałam 10 lat byłam raz na koloniach i mam dosyć. Nigdy więcej , nigdy w życiu. Wolę popracować w wakacje i coś zarobić , a nie ;/ Według mnie powinna twoja siostra pojechać , skoro lekarz twierdzi ,że przejdzie szybko. Albo czy nie mogłaby dojechać 2 dni później ?

Gość kinga18a
ja tez bylam jako dziecko na koloni i bylo nie fajnie:( ja poprostu nie chce jechac:( moze to smiesznie zabrzmi ale mi jest dobrze tak jak jest:( mam swoja prace,ranne wstawanie,

Gość kinga18a
taka wersja dojazdu 2 dni pozniej nie wchodzi w rachube:(niestety

Gość ukaz
no i tutaj się różnimy ja z przyjemnością jeżdżę na takie kolonie bo mnie coś takiego się podoba... a jeżeli wolicie całe wakacje przesiedzieć w domu i pracować to wasz sprawa... a po za tym atmosferę na koloniach i obozach tworzą ludzie a nie Czechy czy Bałtyk...

Gość .... ....
ja tam bym za Chiny ludowe nie pojechala. moze Twoja siostra jednak pojedzie... trudna sprawa

Nie każdy lubi takie nastroje. Ja wolę robić coś sensownego dla mnie , pracuje i uczę się angielskiego. Kingo , masz trudną sytuacje , nie wiem co ci poradzić skoro ona nie może dojechać. Hm... a czy nie zwrócą pieniędzy jeśli nie pojedzie ? Jak moja koleżanka miała jechać to zwrócili jej za atrakcje + jedzenie , nie oddali jej tylko pieniędzy za nocleg.

Gość kinga18a
mam tak samo jak Ty sesi.. nie,nie zwrocą pieniedzy i w tym problem:(

Gość ukaz
no a po prostu nie możesz ładnie poprosić swojej siostry żeby poprosiła mamę żeby jednak to ona jechała...