Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyhtrehgbfv

Od czego zależy jak szybko....

Polecane posty

Gość freyhtrehgbfv

sie upije? Jedni mówią, że od genów, inni, że od masy ciała... Jak to jest naprawdę?

Gość tytryrty
od glowy.

Gość mała mi ..............
w sumie po masie ciała i wzroscie, bo inaczej bedzie wyglądał (czuł:D) sie człowiek który przy wzroscie ok 190 wypije 3 piwa a co innego jak ktos ma 150 no i mówią że od płci także:)

hehe... koleżanko to zależy od twojego doświadczenia... dawniej po trzecim piwie byłem już zamroczony a jak ostatnio trochę częściej popisałem to po piątym jestem wmiarę trzeźwy:D

Gość Popylaczka
ja po dwóch piwach już mam bombę :D hehe

affa i to też zależy od tempa w jakim pijesz i od tego z czym pijesz nap.wódkę albo martini:D ale jak masz taką słabą głowę to po każdym kieliszku przepij sobie np. pół szklanki soku najlepiej pomaranczowego:D

Gość od...
wzrostu+masy ciała+płci mężczyźni posiadają zdolność trawienia alkoholu w większym stopniu niż kobiety i mają więcej wody w organizmie,więc na nich potrzeba dużo więcej niż dla kobiety o tych samych gabarytach:) nawet istnieje wzór, który można zastosować do obliczenia ilości promili we krwi dla okreslonej osoby- na pewno w necie gdzies go znajdziesz:)

- od tzw "głowy" - od wagi - od stanu organizmu (jak jesteś w jakikolwiek sposób oslabiona, to szybciej) - od tego czy coś jadłaś i co jadłaś - od tempa - od tego czy mieszasz, czy nie Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy, to dopiszę :)

mogłabys ten wzór odnaleść bo wiesz czasmi zeby nie przesadzić z procentami :D