Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaaaaaa

poszlam do kosmetyczki i teraz mam cala twarz w pryszczach!

Polecane posty

Gość zdolowanaaaaaa

nawet juz nie mialam problemu z tradzikiem poszlam piewszy raz na oczyszczanie ...a tu po wizycie po ok tyg zaczely mi wyskakiwac pryszcze na twarzy jeden po drugim jestem zalamana....chyba pozostala mi wizyta u dermatologa:(

może po prostu teraz Ci wszystkie świństwa wyjdą a później będziesz miała spokój:) wszystko będzie okey:)

no ;po pierwszej,drugiej wizycie cale te dziadostwo wychodzi;pozniej jest lepiej :) radze kup se zel nawilzajacy antytrodzikowy z iwostina

Gość zdolowanaaaaaa
sama nie wiem nie malam nigdy az takich problemow a teraz jeden przy drugim i to jeszzce bolesne:( ale sobie narobilam

Dlatego też się odradza wizyty u kosmetyczek, jak nieumiejętnie zrobi, to może tylko zaszkodzić, przy oczyszczaniu zanieczyszczenia wychodzące na zewnątrz mają pełno bakterii, jeśli kosmetyczka poprzenosi to na inne partie skóry, to dochodzi do zakażenia no i wychodzą wypryski. Smaruj skórę spirytusem salicylowym, to dezynfekuje i wysusza, jak będą wychodziły nowe, to idź do dermatologa.

Gość N_M
wydaje mi sie ze jesli wychodza Ci male pojedyncze pryszczyki to jest w porzadku (tak sie moze zdarzyc, skora sie oczyszcza) ale kiedy juz sa to zmiany wieksze i bolesne to tak nie powinno byc!!