Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mi jest 24

miałam wcoraj znowu 41 stopni temp i schudłam przez noc 4 kg

Polecane posty

to jakis koszmar.Jem normalnie .Mimo że od 6 miesięcy leczę się na notorycznie odchrząkiwanie wydzieliny z gardła nosa i nie wiem moze z oskrzeli to żadnej poprawy nie ma .Wzielam 4 antybiotyki które nie pomogły.Lekarze nie wiedza dlaczego i snują domysły zamisat zacząc mnie leczyć ze dobrym skutkiem .Mam tez objawy alergii i pocę sie bardzo pod łopatkami.Do tego od 2 tyg mam notoryczne bóle głowy ,częsą mi się ręće ,ból jest miazdzący i silny na czubku głowy tam gdzie przysadka .Mam guzy ogromne zamiast węzłów na szyji po lewej stronie.$ misiace temu badania ob i morfologia oraz osao był w jak najlepszym stanie.Wczorj po 2 tyg silnych bulów głowy i odchrząkiwania wydieliny w jedną noc w przebiegu wysokiej goraczkis chudłam 4 kg.Rodzina jest w szoku ,ja też....

miał ktoś podobnie?Z góry dziekuje za odpowiedz

Gość n ie wiem y jak doradzić
ale powinnaś zm ienić lekarzy, terapia antybiotykowa m oże spowodować grzybice całego organizmu, ...

Gość z czymś takim to powinnas
leżec w szpitalu a nie na forum pisac, taka temeratura to by ci mózg ugotowała... a stracić 4 kg w jedną noc to niemożliwe, nawet jakbyś porządnie się odwodniła... Co do lekarzy to nie każda diagnozę da sie postawić w 5 minut.

Gość z czymś takim to powinnaś
poza tym wyniki ob morfologi powiny być robione na bieżaco, a takie węzły poddane być biopsji, jeżeli nic nie pomaga. Antybiotyki dobierane na zasadzie wymazów i posiewów. Więc najlepiej zmień lekarza.

po pierwsze: nie ma czegos takiego jak ból głowy przy alergii :O, głowa od czegoś takiego nie boli... :O chyba, że masz katar idz do laryngologa :O Ty masz chore zatoki, stąd ten bol glowy na czubku, węzły sie powiekszyły bo masz stan zapalny i 4 kg nie da sie schudnac w jedną noc :O nie przesadzaj... to wynik raczej długotrwałego chorego ogranizmu... :O

aha i uprzedze twoją odpowiedz: nie trzeba mieć kataru i super zapchanego nosa żeby mieć chore zatoki :)

Gość odwodniłaś się a nie schudłaś
to po pierwsze a po drugie antybiotyki wyniszczają organizm, nie wolno ich brać tak długo, chyba, że z wyraźnych wskazań, tym bardziej, że nie wiadomo co Ci dolega powinnaś miec wykonane badanie na obecnośc jakich bakterii mają Cie leczyć - ZMIEŃ LEKARZA a teraz to mozesz tez mieć dodatkowo jakies zakażenie bakteriami oportunistycznymi, bo jesteś osłabiona i masz zaburzoną równowagę w organiźmie

Moje drogie mam nadzieje że to zatoki.Otóż ból jest okropny na cubku głowy,boli mnie tez szczęka oko i ucho.Od ciagłego siąkania bolą mnie strasznie gałki oczne i zyłki mi wyszły pod oczami.z niosa wychodzi mi tone białej i przezroczystej wydzieliny,bardzo mi łzazwią oczy i mam wysypke na tawrzy swędzącą który mi schodzi bez sladu po kilku dniach.Kicham czetso po 6 i więcej razy pod rzad.Wczoraj ta ogromna goraczka .2 miesiące temu goraczka powyżej 40 stopni i ból zatok utrzymywał się ponad 2 tyg.Od goraczkowania i pocenie pamietam że też wtedy bardzo schudłam.Jestem filigranowa i sczuplutka a spadek wagi jest dla mnie zabójczy ... od czestych infekcji zatok,bulów głowy i odchrzakiwania wydzieliny z atok oraz nagminnje antybiotykoterapii ważę 45 kg przy 1.68.Dodam że zanim zaczełam chorować pracowałam jako fotomodelka.Teraz strasznie żle yglądam ,chuda blada od tych bulów głowy zatok i przeokropnego kataru...Zmieniałam lekarza kilka razy jutro na włanse żadanie zarzadam od lekarza badań sczegółowych z krwi,rtg płuc i zatok

Gość tezmloda
Moja kolezanka schudla 10kg w 2 tygodnie. Okazalo sie, ze ma cukrzyce typu I. Jesli organizm jest chory, to taki spadek wagi jest mozliwy. Do autorki: powinnas jak najszybiej isc do dobrego lekarza.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin