Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kobitka

jestem zalamana poznalam super faceta ale jego penis....

Polecane posty

Gość kasand
to zalezy jak penis glęboko wchodzi i czy szybko się porusza czy wolno.

dwie alfy powiadasz, w taki razie chyba jestem na pewnym tropie w związku z jednym pytaniem, na które ok 3 tygodnie temu nie odpowiedziałeś :-) na razie muszę spadać, ale potem napiszę liścik ;-) i przy okazji nie omieszkam się dopytać, czy trop jest właściwy :-)

to jak, dobry trop, czy mam w międzyczasie myśleć nad innymi opcjami? ;-)

wow, z poprzednim chlopakiem (tzn najbardziej poprzednim z poprzednich ;) w sumie to jedynymm, wiec i tak wiecie o kogo chodzi :O ) to ja marzylam o 15 :| jak dorwe 20 to juz nie puszcze hehe ;)

nie czytalam pozostalych wpisow, ale widze ze i tu sie elyta zebrala :classic_cool: 🖐️ ;)

\"to jak, dobry trop, czy mam w międzyczasie myśleć nad innymi opcjami? \" samochody to jest banalne jak dla faceta hobby Polciu

bo dalej szukam takiego, co by mnie nie chcial, i co bym sie chociaz troche postarac mogla ;] teraz w sumie dopadłam jednego ale jest po operacji, wiec z sexu i tak nici a ja za tydzien wyjezdzam :( moze dopadne jakiegos murzynka en france ;)

Turkusiku- tak jak masz ochote na 20 cm to murzyn jest odpowiednim kandydatem:D Tylko nie bierz jakiegoś z domieszką krwi azjatyckiej bo się zdziwisz;P

Gość beksabeksa
😭

azjaci rozumiem mają odwrotnie? :D:D:D wlasnie licze na to, ze to co mowia o Murzynkach okaze sie prawda :P :D

Gość hrabia
co tam słychac w elegackim swiecie?

oooo prawda, potwierdziła to moja kuzynka jak weszła do szatni pełnej Miami Dolphins:D

\"bo dalej szukam takiego, co by mnie nie chcial, i co bym sie chociaz troche postarac mogla ;]\" otaczaja Cie same takie rozlazłe cipy, które są na jedno skinienie gotowi na wszystko?

Komi, no tak, ale ja jako kobieta nie musiałam wiedzieć, ze banalne plus jestem w delikatnym pośpiechu więc czuję się usprawiedliwiona ;-) Turkusowa, z czarnym być poszła? :-O a byłaś z takim np. na spacerze lub na drinku? jeżeli nie to radzę raczej się nie napalaj za bardzo i lepiej wyznacz sobie trochę mniej kolorystyczny target ;-) hrabio, o czym ty gadasz?

turkusowa, uważaj, bo jeszcze na takiego trafisz, postarasz się dopniesz swego...a potem bedziesz mieć niesmak pt. \"cholera, to jednak każdego można uwieść \" :o

polaola, mnie jeden czarny zapraszał na kawę- sama sobie go wybrałam bo był piekny, ale kolezanka rasistka wybiła mi to z głowy i do dzisiaj mam do niej żal:P

Gość Wesolutka 40
Pierdołki, mój "chop" ma 15 i jest super, nie wiem o co chodzi... o jakie pozycje niby odpadają, bo wydaje mi się, że wszystkie wypróbowaliśmy...

no nie wiem, jak dotad kazdy, kto mi sie spodobal, chcial od razu ze mna byc, i zachwycal sie moim charakterem itd i chyba chcialabym kogos, kto nie bylby taki.. latwy i chetny (i nie chodzi mi o sex)

Doprawdzia, ja się dałam zaprosić po koleżeńsku gdzieś tam, niestety okazało się, ze dla zapraszającego co innego znaczy po koleżeńsku niż dla mnie sporo mnie to potem nerwów kosztowało, nigdy więcej jak chcesz możesz uznać te słowa za próbę pocieszenia tzn. na polu zawodowym, czy tam jakim nic nie mam do nich, ale prywatnie nie muszę ich lubić i tyle

a z Murzynkiem niestety nie spotykalam sie z zadnym :P a co z nimi jest nie tak? ;> jeszcze mi sie Skandynaw marzy ;)

Gość bla bla bla bla bla
miało sie przyjemnośc z pewną liczbą facetów i najlepsze są duże czyli i długie i grube taki długaśny chudzielec to jakoś tak komicznie wygląda,male też mogą zaskoczyć jak facet ma doświadczenie i zdaje sobie sprawe ze swojego rozmiaru,ale jak jest bardzo maly to lipa straszna.To faceci z małymi fiutkami powtarzają jak mantre ze rozmiar sie nie liczy,faceci wola najcześciej laski z dużym biustem a my musimy lubić ich male glizdy?

nie chodzi o sex w tym sensie, ze kazdy jest latwy na zwiazek i kazdy kogo blizej poznam chce ze mna byc!!! a ja chce takiego, co bym sie musiala choc troche postarac, zeby go zdobyc :P na sam sex to ja chetnych mam

"nie chodzi o sex w tym sensie, ze kazdy jest latwy na zwiazek i kazdy kogo blizej poznam chce ze mna byc!!!" wiem o co chodzi:P ale Cie zaczepiam :) az dziwne, ze nie mozesz trafic na goscia, ktory nie jest desperatem lb nie zachowuje sie jak służący

nooo na razie jeden sie znalazl ale go zoperowali ;) i nie moze z domu wychodzic (a nie leci na mnie jeszcze na tyle,zeby mi zaproponowac, zebym go odwiedzila ;) ).