Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa Malina

Nasza data 08.08.2009 co należy załatwić rok wcześniej?

Polecane posty

Gość szczęsliwa Malina

oczywiście * sala (mamy) * fotograf + kamera (mamy) * orkiestra (w trakcie załatwiania) * ksiądz (jeszcze nie) coś jeszcze?

Gość szczęsliwa Malina
ehh nikt nie podpowie?

hmm ja na Twoim miejscu jak będę już miała załatwionego księdza i kościół poprosiła o numer telefonu do dziewczyny która bierze ślub przed Tobą lub po Tobie i sie z nią umówiła na wspólne wybieranie dekoracji kościelnych a kosztami się podzielicie po połowie..

Gość szczęsliwa Malina
ok ale tak wcześnie? ehh pewnie szybko zleci.. dzięki;)

Gość szczęsliwa Malina
miasto nie dużo nie daleko Olsztyna

aha :D tak tylko pytałam bo... moje koleżanka o imieniu Malwina bierze tez ślub tego dnia co Ty i już myślałam że ją na kafe spotkałam :D ale my nie z Olsztyna :P

szczęsliwa malwina, piękna data:) my też mamy 08.08.2009:) mamy salę, kamerzyste, fotografa, orkiestrę, kucharkę, dekoracje:) w sierpniu idziemy do ksiedza:) a po nowym roku nauki:) a, i sukienki już też oglądałam i narazie już coś dla siebie wybrałam:) pozdrawiam:)

Gość szczęsliwa Malina
mi też data się podoba:)

WITAJCIE ! :) Ja mam Ślub w przyszlym roku - 17.10. :) i poki co mam zalatwione: - godzina w Kosciele (13:00) - sale - orkiestre - kamerzyste - fotografa. Nauki, suknia, garnitur, itd.itp.zalatwiac zaczniemy w styczniu 2009. Pozdrawiam :)

Hej ja też mam ślub 08.08.2009 załatwione mamy kościół - msza na godzinę 17.00 świadkową;-) restaurację na 70 osob zespół fotografa po wakacjach planujemy załatwić : kamerzystę i kurs tańca Teraz zajmujemy się urządzaniem naszego przyszłego mieszkanka:)

przeciez ta dekorację kościola mozna zalatwic tydzien rpzed slubem, bez przesady! najwazniejsza jest sala, do ksiedza idz teraz zaklepać termin zebys godzine miala wygodną dla siebie (najlepiej po południu tj. 15-16, bo w sierpniu jest zazwyczaj dośc gorąco wcześniej) teraz to sobie poszukaj sukienki, ale i tka mysle mas zbardzo duzo czasu, jak pojdziesz w lutym ją zamówić to będzie ok

Gość hahahahahahaaaaaaa
jaka Malwina? :O

mi chodziło o dekoracje sali a nie kościoła..pooglądalismy co mają do zaoferowania, spodobało nam sie, cena tez nam odpowiada to po co chodzic i dalej szukac, mamy już z głowy:) w salonie Pani mi powiedziala że na letnie miesiace to najlepiej pół roku wczesniej suknie zamawiac:) ale rozgladac sie przecież mozna:)

proponuję na spokojnie zacząć robić kurs tańca (oczywiście jeśli planujecie) i nauki przedślubne (po co to sobie zostawiać na ostatnią chwilę) :) poza tym nie ma pośpiechu :P

Gość szczęsliwa Malina
dzięki za porady.. nie wiem czy uda mi się namówić mojego ukochanego na kurs tańca..ale postaram się..