Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula- hooopka

Czy ktoś miał hula hop o srednicy 60cm?

Polecane posty

Gość hula- hooopka

bo ja mam rakie i strasznie ciężko mi się nim kręci... :( ale ja mieszkam w niedużym miejscu i hula-hoopów jest nawrt sporo, ale tylko do 60cm.... czytałam gdzieś, ze im większe tym lepiej się kręci. To prawda? wie ktoś? i u osób które kręciły tym 60-centymetrowym - czy dało to wam jakieś efekty?

Gość moze pomoge troche
ja mam tak średnice 30 ,25 tak to prawda im większe i cięższe tym lepiej wydaje mi sie że jest za duże ale próbuj jak ci sie nim kręci?ile masz cm wzrostu dużo chcesz zrzucić ?

Gość hula- hooopka
ale mi nie xchodzi o wagę, tylko to że ja nie mgę nim kręcić. wczoraj cały dzień nad nim siedziałam i ruszałam biodrami, casałym ciłem, próbowałam na zgiętych nogach i nie... nie mogę się nauczyć. jeśli ktoś mi powie czy to trzeba biodrami kręcić, czy całym ciałek i jak to będę bardzo wdzięczna. Mam 165cm i 54kg wagi i chce te cztery zrzucić (ale nie tylko za pomocą ćwiczen z hula hop tylko jeszcze np. biegnie, brzuszki itp.) czyli 60 cm to mała średnica?? bo ja niegdzie nie moge kupić większego, a czytałam gdzies ze są nawet takie co mają po 120cm, czyli są dwa razy większe od mojego... i czy są tu osoby, które mialy małe kólko i nie mogły kręcić, kupiły sobie większe i już potragfiły? a do może pomoge troche - średnica 30? czy może to promień? bo aj sobie niwe wyobrażam takiego malutkiego. i czy ty nim kręcisz? udaje ci się to? daj mi jakieś rady proszę... :)

Gość hula- hooopka
próbowałam przed chwilą oponą od traktora i jak już się rozpędzi to aż miednica zgrzyta

Gość hula- hooopka
no to ktoś mki da jeakieś rady? podszywacz to chooj, nie zwracajcie uwagi.

Gość hula- hooopka
up

Gość hula- hooopka
prosze!!!

Gość siano jadlam
poszukaj w necie fimlikow i tam se podoogląaj jak sie kręci.

Gość pati1777
trzeba ruszać się w tył i w przód, nie ejstem pewna bno ja też to zaczynam, tak mi pwoeidziała koleżanka i troszkę miz aczyna wychodzić, tu masz filmik : http://pl.youtube.com/watch?v=T7dIG7AtQv8 spójrz szczegóklnie z boku.

Gość hula- hooopka
ja próbuje na biodrach i mi nic nie wychodzi. Nauczyłąm się na szyji, na rękach, ze zmianą ręki z zamkniętymi oczami, oboma rękami na raz, na złączonyh nogach, ale w tali nie moge... :( tylko kilka razy mi sie udało tak dłużej, gdy próbowałąm się ruszać w tyl i w przód. jakieś rady? no i czy jest ktoś kto nie mógł kręcić małym kólkiem 60cm a kupił sobie większe (np. 100cm) i mu wychodziło? piszcie.

Gość KaSSiunIa155
hallo