Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga1980

Płeć dziecka

Polecane posty

Wczoraj dowiedziałam się na USG że \"Będzie RACZEJ chłopiec\", choć siusiak jeszcze nie był widoczny i na zbliżeniu, jąderka wydawały się być wargami sromowymi. Zaczynam się zastanawiać czy lekarze często się mylą.Co prawda nie nastawiałam się do tej pory na konkretną płeć dziecka...jednak po wczorajszym badaniu zaczynam utożsamiac dziecko z chłopczykiem i mam nadzieje ,że się to w międzyczasie nie zmieni. Jak było u WaS?

U mnie od razu czyli w 5 miesiącu lekarz powiedział że będzie dziewczynka bo widać wargi sromowe i nie pomylił się, jest z nami Zuzia:)

Kasia Gratuluje córy:) U mnie USG robione było w 19 TC...dziecko odwrócone było pupą.... tkwie nadal w niepewności:)))))

Gość niebieskooka mama
Mam pierwszą córcię i za każdym razem na USG wychodziło że to będzie dziewczynka, w drugiej ciąży na 2 badaniach USG wyszło że chłopiec, więc się przygotowałam na chłopczyka, a urodziłam dziewczynkę, to była dopiero niespodzianka, mój mąż prawie zemdlał. Napewno USG nie jest wiarygodne na 100 %.

Gość Idz na usg kkkk
3d albo nawet 4d Dają odp w 100% jak tak Ci zalezy na płci

Mi w 19 tc powiedzieli na 100 % dziewczynka i jest dziewczynka. Ale poczekaj po prostu, bedziesz miala jeszcze usg, do konca ciazy duuzo czasu i moze na nastepnym usg potwierdzi lekarz plec dziecka. A lekarze jak nie sa pewni nie powinni gdybac - takie moje zdanie.

Surfitka Mam podobne zdnaie do Ciebie.Lepiej gdy lekarze nie mówią jaka jest płeć dziecka jeśli nie są jej pewni.