Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_85

Uprawianie sexu na plazy ??

Polecane posty

Dobry pomysł czy nie?? sama miałam taki przypadek:D troche nie wygodnie ale jakie przezycie, mowie wam.. Oczywiscie z moim chłopakiem ;]

Gość nie znam takich słów
ja raz tylko widziałam jak popołudniu na plaży chłopak robił lasce palcówę, wszyscy się na nich patrzyli i śmiali ale oni byli tak zajęci sobą że nie widzieli ludzkich spojrzeń.

A ja już dużo rzeczy widziałam... Jakoś tak zawsze trafię... :/ A sama nie próbowałam :) Może fajnie, ale nie mieliście wszędzie piasku?? :)

Gość nnnnwxnwxw
ja bardzo lubie bo opalanie mnie podnieca ale nie na oczach ludzi najczesciej na wydmach na uboczu

Gość ladaco.
pod wodą :P

Gość wiki6
Asiulka 13 piękny wiersz właśnie go wpisałam do notesu

ja nie polecam .kiedyś z chłopakiem (mój obecny mąz)kochaliśmy się namiętnie i ...małolatki nas przyłapały (takie dzieciaczki po 12.13 lat)do końca życia tego wstydu nie zapomne

na plaży......raz do pipki, raz do piachu..... i głos niezadowolenia... panie , co mi pan z pipki, betoniarkę robisz!

wiki6---->dziekuje,tez mi sie podoba,ale w stopce brakuje jeszcze kilky wresow. w saunie jakos nie moge sobie tego wyobrac,za goraco -chyba cisnienie by moje nie wytrzymalo;-)za stara juz jestem :P

Wielbicielu----->no juz blizej jak dalej;-)) i chyba takie ekstremalne miejsca mam juz za soba :P;-))

Gość kii
ja sie natknelam na taka parke na plazy w hiszpanii, byla noc i oni na piasku. obrzydlistwo.

Wielbicielu---->zle napisalam,mialam na mysli fakt ,ze juz stara jestem na takie wyczyny (sauna i tp.)

Gość arna
w ogóle seks na słoncu jest swietny. Słonce tworzy erotyzm. Dzis z moim męzem długo sie opalałam, staersznie nabrałam ochoty

Gość Brzechwa
zatrzesz cipkę i co ??

Asiu ---> ale będzie Ci przyjemnie, a to już nie kara ;) Postaram się wymyślić coś innego :p ale to innym razem, teraz idę spać... dobranoc 😘:)