Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze by teraz taki oto temat

Kogo lubicie lub nie z kafeteryjnych mamusiek? Z uzasadnieniem!

Polecane posty

Gość jeju chyba wszystkie mamuski
na kafe maja kuku na muniu, powiedz cos nie tak a cie zjedzą. :o

nie lubie: myszka 83- pisze nieskladnie, czasem nie wiem co ona miala na mysli, chwali sie a nie ma czym, przede wszystkim swoja szczuploscia ktorej nie ma. ja.24 - jest bardzo opryskliwa i niemila, czasem wrecz chamska kenta , czarnulka i misheela - malolaty ktore zaszly w ciaze i madrza sie przed innymi, daja glupie rady.

Gość Ja nie moge wali im w dekle
co za durny temat,Boze widzisz a nie grzmisz !!!

Gość plusik22
Mamani ciągle wie wszystko najlepiej chwali sie sie mała i w ogole jakas dziwna jest

Gość Nawet fajna Mamuśka
to ja się wypowiem-mnie nikt nie lubi:)) bo mi zazdroszczą że po porodzie jestem szczupła , zgrabna i że mi sie w życiu uklada:))typowa polska zawiśc.

Gość fdsgfsdhggfhgfhbgshbg
i durna :classic_cool:

O jejku ktoś mnie nie lubi... :) Ja dopiszę oczywiście dejzi69... Ale to nie wiem czy można okreslić że się nie lubi czy po prostu ma sie dość

Gość *B
A ja lubię Mamani :-) Jest miła, ciepła i chętna do pomocy - ciekawe dlaczego okrągłe kobiety takie właśnie są ? A wredne babska zazwyczaj są wieszakami na ubrania ??? Może głód źle wpływa na mózg ?;-P

Gość jolanata
Ja też lubię Mamani Nie lubię owocowej czy jakoś tak ona się zwie,nie wiem.I myszki 83-zblazowana snobka :P

a dlaczego wszyscy na pomaranczowo???:P a ja nie mam nikogo kogo nie lubie...nie interesuja mnie beznadziejne wpisy to nie czytam...nie slucham bzdur i tyle...nie ma sie co wczuwac w kafeterie za bardzo:P

Dejzi to na ślubach zrobiła karierę, ale że na macierzyński się przeniosła to żem nie wiedziała:-P Pewnie się jej zdarzył wypadek przy pracy (dorabia przy rurze) :-D

lubie MaMani - jest mila, ciepla osoba, jak ktos juz napisal Rafinke - za konkret nie lubie Mantodei - za niezasadniona pewnosc siebie i zarozumialosc, za drazliwosc, a przede wszystkim za sposob wypowiadania sie, ktory nie licuje moim zdaniem z wykonywanym przez nia zawodem , gdyby o tym nie pisala to by mnie to tak nie draznilo Ufliczki - za chamstwo i zwykla glupote

Gość mamani nie lubie za toze jest
przemadrzala a dejzi to sie pojawia na wszystkich topikach,ktore jej w najmniejszym stopniu nie dotycza.

a ja lubie dużooo osób. jak zaczne wymieniac to pewnie zapomnę o kims. między innymi na mojej liscie jest: ike mantodea gruby miś rafinka kwietniówki 2007 ( moze z drobnymi wyjątkami ) :D i wrześniówki 2008 evi kilka pomaranczowych nicków z ktorymi mialam przyjemność sobie dlużej porozmawiać na gg :) mame smoka i Ole- mamusie mikolaja :D Oczywiscie hanusie i zielone szkielko :D:D chemical qurka wodna Gabi- mame agatki age - mame nadusi i jeszcze wiele wiele innych osób a kogo nie lubie? nie lubie osób piszących zlośliwe komentarze. np kiedyś na jakimś temacie komenatrz do dziewczyny po 2 poronieniach "uwazaj bo znow poronisz" :-o takich osob nie lubi i naprawde podnosza mi ciśnienie.

Gość betix
lubie mamani . jej wypowiedzi sa bardzo madre.

Gość też lubię Mamani
:0 fajna jest a córkę ma prześliczną :)

Gość Nawet Fajna Mamuśka
i chciałam dodać że też nie lubię Mantodei- straasznie drażni mnie to babsko i obala mit że puszyste sa mile- to nieprawda.

Gość A co mi tam napiszę
MaMani też mnie wkurza,non stop na kfe siedzi,taka piekna pogoda zamiast z dzieckiem na dwór,to Ona non stop o każdej porze na kafe,co wejdę na jakiś temat ,tam Ona wrrr.

a ja lubie: MaMani- bo nigdy nie spotkalam sie z jej strony z jakakolwiek zlosliwoscia, zawsze probuje pomoc gdy ktos ja o to poprosi okokokokoko- za to, ze pomogla mi gdy mialam powazny problem, poza tym mimo mlodego wieku jest rozsadna osoba z duza wiedza, chyba nie ma tematu na ktory nie potrafilaby odpowiedziec. czasem rzeczywiscie drazni mnie z lekka myszka_83 ale nie mam tu takiej osoby, ktorej bym nie lubila. denerwuja mnie osoby o konserwatywnych pogladach, upierajacy sie przy swoich racjach nawet jesli nie maja argumentow. kazdy ma prawo do wlasnej opinii i osoby, ktore narzucaja innym swoje zdanie najbardziej mnie denerwuja. osobna grupe stanowia osoby, ktore zwyczajnie sa chamskie i ordynarne, mowiace np: \"twoj bachor to twoja sprawa\" itd, mnostwo takich osob jest na topiku o chamstwie ludzi w stosunku do kobiet w ciazy. szanuje wszystkich, ktorzy maja swoje zdanie, bronia go ale bez ordynarnych zlosliwosci.

A ja nie lubię znaczy się czasem drażni czasem ręce mi opadają od jej głupoty- mowa o Dejzi -ale często mnie rozśmiesza ta jej głupota Lubię -Kente Misheeele Nie daj się sprowokować Starą babe MaMani i wiele osób :) Ale te najbardziej:D

Mnie też ktoś nie lubi heheh:D Tylko z takim nickiem nie miałam nigdy do czynienia Pewnie to znów Dejzi a może nie:P

a ja hmm... nie lubie ludzi którzy pisza na pomaranczowo i wyzywaja innych. Poza tym lubie chyba wszystkich... jak to sie mówi... taki kredyt zaufania. Jestem tutaj krotko wiec na razie nie znam Was... ;)

Ja też uważam, że z większością da się dogadać :). I większość jest całkiem w porządku :). Jedynych których nie lubię, albo inaczej rzadko zwracam uwagę, to pomarańczowe osóbki, które tylko plują jadem.

MaMani fakt, w porzadku babka Rafinka tez ok inne jakos nie rzucają mi się w oczy :D nie lubie fajnej madchen, dziewczyna pisze bzdury, ciekawi mnie, czy ma dziecko, skoro udziela porad na macierzynskim :O

Szlachcianka, ona przestała udzielać się na macierzyńskim bo jeździły dziewczyny po niej. Pisała straszne bzdury czasami. Ona ma chyba 17 lat, nie ma dzieci.