Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaduzowaze

Mam ogromne kompleksy z powodu mojej nadwagi

Polecane posty

Ronaldo wyglada jak pedal - i jeszcze zawsze mnie rozsmiesza do lez jak placze po przegranym turnieju. Boskie !!! Fajna Madchen - co do mojej figury - mialem tak dosc swego wygladu ze po prostu schudlem na zapas :) teraz juz czuje sie lepiej, nie mam brzucha w ogole (a mialem i brzuch i piekne tluste boczki oraz wieeeelkie poliki), kondycha rewelacyjna wrecz. I czuje sie wysmienicie. Nie pozwole na to aby stare czasy wrocily - za duzo mnie ten wysilek kosztowal :)

olka ja tak samo waze tyle ze 1cm nizsza jestem:) boczkow juz nie mam na szczescie, nogi mam troche umiesnione, i na brzuchu sie tluszczyk zadomowil ale intensywnie nad tym pracuje:) brzuszki rano, popoludniu i przed zasnieciem:) eh stroopek chudzina ejstes:P ja bym sie bala ze zgniote tak chudego faceta:(:P

Gość olkaaaaaaa
no niestety Ania tak mysli ze znajdzie jak bedzie chyba niestety tak nie bedzie chociaz naprawde Ci tego zycze faceta mozesz poznac nawet dzisiaj beda takiej a nie innej wagi to nie ma znaczenia przyklad grube dziewczyny i fajni faceci Bycie grubym jest tez zle ze wzgledu na choroy ktore temu towarzysza,tym ze nie zawsze moan nosisz fajne modne ciuchy i tym ze ciezko wytrzymac taki upal maskra

Gość olkaaaaaaa
ja tez mam wlasnie juz brzuszek ehhe i grube uda I chce troche zrzucic ciała nie dla faceta tylko dla siebie zebym ja byla szczesliwa ze mi sie udalo:) a wystarczy naprawde zmienic zywienie przede wszytskim mniej jesc i efekt murowany

niby mi sie nogi moje grube wydaja a uslyszalam wczoraj ze mam do pracy w krotkich spodenkach nei przyhcodzic bo faceci wtedy pracowac nie moga:P

Gość aniaduzowaze
olka wlasnie faceci sa najbardziej wyczuleni na grube ude i to jest moj glowny problem ty tez go masz moze razem sprobojmy powalczyc ? :-)

Fajna madchen - mnie nie zgniecie nawet taka co 80 kg wazy :) Ja sprytny i cwany jestem :)

Gość olkaaaaaaa
ja np tez az takich strasznie grubych nie mam i uwazam ze mam zgrabne nogi i chodze w spodniczkach i spodenkach nie bardzo krotkich ale do kolan bardzo lubie:)

heh no moge jedynie wierzyc na slowo:P a na slowo to wiesz..:P ja mimo wszystko balabym sie byc z taka chudzinka, bo ja chudzina nie ejstem i zawsze bylaby ta obawa:P

Gość olkaaaaaaa
ok ale zacznij od dzisiaj a nie od poniedziałku :P

ja takie do polowy ud spodenki nosze:D mam swoje ulubione zolte:D w ogole lubie zolty kolor:P i pomaranczowy, i czerwony i niebieski:D:P dobra piekne, ja musze leciec sie do pracy szykowac zeby jak czlowiek wygladac, bo narazie to jeszcze ejden wlos w prawo, drugi w lewo, kazdy zyje swoim zyciem u mnie na glowie:P milego dnia:)

Gość aniaduzowaze
fajna madchen leczysz swoje kompleksy dowartosciowujac sie tutaj tym tanim lansem ? :-/ ze faceci nie moga pracowac ?

Gość olkaaaaaaa
o czym Ty w ogole piszesz??

lecze kompleksy?:) autorko czy ty czytalas ze ja nie mam kompleksow?:) moze male jakies sa ale male i malo wazne:) autorko wez idz sie walnij gdzies glowa, bo jestes dziwna chcemy dla ciebie dobrze a ty nas atakujesz..

no ja wychodze z tego topiku juz. nie dziwie sie ze autorka nie ma chlopa - malo kto chce grube, spasione a przede wszystkim niemile i niesympatyczne. Powodzenia w odchudzaniu.

Gość aniaduzowaze
nie atakuje cie, ale potrafei wyczuc taki tani lansik, piszesz o tym ze cie upominaja, zebys nie przychodzila w krotkich spodenkach.. no po co to piszesz ? zeby olka napisala ze masz fajnie i ci zazdrosci i zeby polepszyc ci humor na reszte dnia daj spokoj jakbys byla zadowolona z siebie to bys nie musiala takich rzeczy pisac

stroopek milego dnia:P heh napisalam to bo pisalysmy o grubysz nogach autorko, ja napisalam ze ku memu zdziwieniu uslyszalam taki komplement. boli cie to?

Gość olkaaaaaaa
hehehhehehehhehehehe tos mnie bardzo rozbawiła;P nie wiem jesli taka jestes do innych to nie dziwie sie ze jestes sama

Gość olkaaaaaaa
i ja nikomu nic nie zazdrosze a Ty chyba tak:P to ze ktos jest taki a nie inny zawdziecza tylko sobie;P to ze wazysz tyle tez zawdzieczasz sobie a nie ma:P i lepiej wez sie za siebie a nie takie rzeczy wypisujesz

Gość aniaduzowaze
proznosc to nasza ponadczasowa cecha w ogole fajna madchen po co zamiescilas to foto ? no po co ? zeby ktos cie pochwalil ze jestes ladna ? ladne i pewne siebie kobiety nie musza sie bawic w takie dziecinady i siedziec na forum w takich topikach jak ten np.

Fajna Madchen napisała to normalnie i po prostu, a nie żeby się lansować. On a się nie musi lansować bo miła i fajna z niej dziewczyna. A Ty Aniu bierz się za dietę, ćwiczenia i pracę nad charakterem. Powodzenia i miłego dnia.

ania wez kobieto nie dziwie sie ze nie masz faceta po co zamiescilam zdjecie? bo ja lubie wiedziec z kim rozmawiam, wiec zapewne znajdzie sie taka osoba ktora tez lubi, zobaczy jak wygladam i po krzyku... tak cie to boli? naprawde sie nie dziwie ze nei masz faceta i nie chodzi chyba o figure ale o twoj charakter ksiezniczko... zmien charakter a moze kogos bedziesz miec

Fajna - wzajemnie - do zobaczenia na innych forach. Autorko - wyczuwaj sobie wiec dalej skoro masz tak dobrego nosa :) Tylko nie szybko znajdziesz kogos jesli sie tak bardzo opierasz na swoich "przeczuciach"... :)

Gość olkaaaaaaa
oj dziwna jestes bardzo Nie wiem co Toba kieruje chyba to ze jestes taka a nie inna ze wazysz tyle a nie 50 kg ale sama wiesz ze tylko Ty sama mozesz to zmienic a ze dala zdjecie Ludzie co w tym złego

a ten tekst ze nie ta liga chlopaki to w ogole wygralas zawody dzisiejsze.. i ty mialas dola? a chlopak ktory bylby toba zainetersowany po uslyszeniu takeigo tekstu myslisz ze bylby zadowolony? no moze z jednej strony tak ze oszczedzil siebie przed toba, straszna jestes kobieto masz 23 lata a zachowujesz sie jak 50letnia dewota

Gość olkaaaaaaa
pewnie ze Ci zazdroszcze:P:P

no jasne:D teraz moge sie szczycic ze ola mi zazdrosci bo mam ladne nogi:D moim celem w zyciu jest wzbudzenie zazdrosci u innych kobiet.. eh autorko brak slow myslalam ze ejstes normalna kobieta aczkolwiek z kompleksami ty jestes nienormalna

Gość aniaduzowaze
mialas isc do pracy co tu jeszcze robisz ?

no wlasnie wiesz, czekam az jakas jeszcze glupote napiszesz:P wloski mi sie susza wiec zmartwie cie ale posiedze sobie tu jeszcze troche:P autorko zmien charakter, anstawienie do ludzi, a moze kogos bedziesz miec