Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pom.

jak sie zabezpieczyc przed jego byla i dzieckiem?

Polecane posty

Gość kasia pom.
od pól roku staralismy sie o yto dziecko, prawie łzy miałam w oczach kiedy przychodzil okres. zapisalismy sie do kliniki leczenia nieplodnosci ale na szczescie udalo nam sie wkoncu naturalnie poczac dziecko wiec nie pisz ze wpadlismy bo to dziecko bedzie bardzo kochane i chciane. Co wiecej on zaczał rozmowy ze mna na tenat dzicecka, ze chcialby je ze mna miec, bo czy jemu jako rozwodnikowi nie nalezy sie juz szczesliwe zycie i posiadanie dzieci blisko siebie a nie na kikadziesiat km? Apropo benkarta- nie che zeby nim byl dlatego chcemy wziasc slub, czytaj ze zrozumieniem i wysnuwaj wnioski.

Gość ile macie lat

Testament i rozdzielczość robi się u notariusza. On powinien wam wyjaśnić wszystko.

Gość kasia pom.
a jaka roznica ile mamy lat?

Gość no jest bo to zalezy
czy on byl z tamta za szczeniaka czy juz jako dorosly

Gość a skoro dziecko malutkie
to rozstali sie niedawno i od razu znalazl sobie inna ktora mu dziecko urodzi nono ladnie chlop pogrywa

Gość kasia pom.
za szczeniaka z nia był, szybki szalony nieprzemyslany slub gówniarzy...

Gość a moze zostawil kobiete
w ciazy???

Gość kasia pom.
dziecko jego ma 5 lat rozstali sie jak mialo 8 miesiecy, czy 4 lata to tak krotko ze chce miec nastepne dzicko? no prosze cie

Gość zostawic malenkie dziecko
ja pierdole gdzie sie tacy ludzie rodza ;/

Gość wspolczuje ci faceta ale widac
sama wiesz w co sie wpakowalas a jeszcze chcesz pozbawic wszystkeigo jego dziecko oby szybko zycie was nauczylo ze tak sie nie robi

Gość kasia pom.
oj malo o zyciu wiesz kochana... ludzie ktorzy nie potrafia ze soba zyc rozstaja sie nawet jak kobieta jest w ciazy. bo po co tkwic w nieudanym zwiazku. norlalne jest ze lepiej sie rozstac.

Gość normalni ludzie wiaza sie
z osoba, ktora kochaja i staraja sie o dziecko z osoba, z ktora tworza udany zwiazek aby potem dziecko wychowywalo sie w milosci

Gość kasia pom.
wsółczuje ci faceta ale ja zalozylam ten topik zeby sie dowiedziec jak sie zabezpieczyc a nie jako kącik porad i pouczeń wiec schowaj sobie w kieszeń te tekściki:P

Gość kasia pom.
napisalam ze slub wzieli za "szczeniaka" czytaj ze zrozumieniem wiec o jakiej doroslosci tu mowisz????

Gość kasia pom.
ma ktoś cos jeszcze do dodania, na moje pytanie? jezeli nie to ide spac, bo mój misio juz nam (mi i dzidzi) łózeczko :)

Gość nie napisalam o doroslosci

Gość kasia pom.
grzeje łózeczko miało byc... ale widze ze same kopniete w dupe przez mezow baby tu siedza wiec jednak ide z jaksnego powodu szkoda mi oczu na czytanie takich bredni :) to ciał :P

Gość kasia pom.
aha jeszcze jedno do -normalni ludzie wiaza sie -- masz zupełną racje dlatego tez podjelismy ta decyzje o dzieciątku:) pa

Gość anna anaaaa
nie wiem jak Ci pomoc

Gość Ona_12345
A ja jestem takim sobie dzieckiem, którego tatuś specjalnie płaci "alimenty" na swoje dzieci z konkubiną, specjalnie po to aby mi zapłacić jak najmniej. A dostaje zawrotną sumę 350 złotych i nic więcej, żadnych prezentów na urodziny, drobnych kwot, a o dobrym słowie to już nie wspomnę. :) Więc zastanówcie się drogie panie, jakbyście wy się czuły gdyby wasze dziecko tak potraktowano.

Gość romana rre
szkoda mi cie dziecko pewnie przykro ci wiedzac ze jestes najwieksza pomyłka swojego ojca :(

Gość romana rre
i skoro wiesz ze te alimenty sa z łaski to czemu sobie ich nie darujesz i nie uniesiesz sie honorem tylko łape po kase wyciągasz? daj swojemu "ojcu" swiety spokój zniknij z jego zycia bo po co Ci on włascie? tylko do placenia kasy? troche honoru miej dziewczyno

Gość romana rre
ona przepraszam za te przykre słowa.. pisalam to w złości... bo na topiku obok piszemy o dzieciach z pierwszych zwiazków. to zadne usprawiedliwienie, ale wiedz ze ruszylo mnie to co Ci napisalam i chyba tak naprawde odrobine wzruszenia poculam w sercu jak czytalam to co napisalas..

Gość do osoby powyżej
Co ty za bzdury gadasz? O honorze do dzieciaka którego ojciec olał?

Gość Ona_12345
Pomarańczowy wściekły nicku na r. Jakie piękne słowa o unoszeniu się honorem i och i ach prawie się "wzruchłam" jak to czytałam. Pewnie jesteś drugą co nie? I tak cię denerwują te bachory z pierwszych związków, no bezczelne tylko pieniądze i pieniądze. No okropne są niech od razu zdechną:> Gdyby facet okazał się człowiekiem to bym szybko zapomniała i dała sobie spokój z tym jego datkiem. Jednak kiedy dorosły człowiek nie potrafi poradzić sobie z rozstaniem i nasyła na moją matkę urząd skarbowy co tydzień ( bo ma tu i ówdzie znajomości), zabiera kupione dla swojego dziecka zabawki aby dać nowym, czy po prostu niszczy jego rzeczy ze złości to nie ma litości dla gnoja. Niech chociaż mu ubędzie z kieszeni i tak niech nawet płaci za pomyłki swojego życia. Jego strata jak nie umiał się zabezpieczyć. Ja się na świat nie prosiłam, ale też konsekwencji jego durnego życia ponosić nie będę.

Gość ++++++++++++++++
na swiat nie sprowadzil ci tylko tatus a mamusi nie bylo ?

Gość Ona_12345
No tak a nie bylo mamusi, dziadka, sratka itd. Oczwiscie wspaniala tendencja do rozgrzeszania przeciez te odpady z pierwszych zwiazkow sa napalone na wasza kase. A wy drogie panie jestescie wspaniale bo to was wybral ten wspanialy mezczyzna bez wad ktorego ta pierwsza baba na pewno zgnoila i zniszczyla. Zenujace. Do osoby powzej + moja mamusia w przeciwienstwie do tatusia wziela odpowiedzialnosc za swoje czyny, wychowala mnie w przeciwienstwie do tatusia, ktory mieszkal trzy ulice dalej a nie mial czasu mnie nigdy odwiedzic. A tak kasa sie nalezy, chocbz po to aby mamusia mogla wynajac opiekunke i isc do pracy. Tak w niektorych miejscowosciach nie ma panstwowych zlobkow! A moze sugerujesz zasilek_ Ale wtedy podniesie sie ryk ze zre na koszt panstwa. Panie, przyszle mamusie + a moze pojdziecie do strego dziecka waszego ukochanego i powiecie mu wprost zeby przestalo zebrac i sie mazgaic bo moze wziac sie w garsc a nie zebrac kase. szczegolnie gdy ma tak do 10 lat, bo pozniej i tak moze isc do pracy.

Gość Stracony-1
Autorko urzekla mnie twoja historia.. Bo sie rozplacze...skad sie takie biora wydupy spod krzaka?

Gość Facet z krwi i kosci.
Stracony, a ciebie mamusia w którym sklepie zrobiła? Za wałówkę czy za flaszkę?