Gość rnye456 Napisano Lipiec 4, 2008 ja poszukuje wciaz nigdy nie moge skonczyc jednego sloika bo juz kupuje nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziaja masło kakaowe Napisano Lipiec 4, 2008 jak dla mnie rewela!!! i wyprowadził mi buxke z suchosci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okt Napisano Lipiec 4, 2008 Dax cosmetics Perfecta z mikro perłami rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z drugiej strony Napisano Lipiec 4, 2008 loreal happyderm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też dax cosmetics perfecta Napisano Lipiec 4, 2008 ale do cery tłustej i mieszanej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te wszystkie kremy do cery Napisano Lipiec 4, 2008 mieszanej są jakieś do bani..przynajmniej te co wypróbowalam :O...zamiast ograniczyć nadmiar sebum to bylo jeszcze gorzej no i te koszmarne wypryski!! także nie bawię się już w to i smaruję twarz tym co cialo, czyli musem jogurtowym bielendy z kozim mlekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okt Napisano Lipiec 4, 2008 faktycznie kremy do cery mieszanej tez powodowaly u mnie ze cera jeszce bardziej stawala sie tlusta i mialam wypryski ale ten dax perfecta na prawde matuje i to na dlugo i zadnych wypryskow nie mam a stosuje go juz prawie rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Lipiec 4, 2008 daxa do cery mieszanej i la roche posay hydraphrase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość per aspera ad astra Napisano Lipiec 4, 2008 Perfecta no problem ten gruszkowy:P A teraz kupilam z eveline...zobaczymy;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jtnyyyy Napisano Lipiec 4, 2008 ja kupilam teraz soraya mineraly i witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten dax to chyba po 30 Napisano Lipiec 5, 2008 tak ?? bo nie widze tu innego... to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euka 0 Napisano Lipiec 5, 2008 larosche nutric 2,5% rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sempre nao Napisano Lipiec 5, 2008 ja uzywam od lat nivea soft pomimo ze mam cere dosc tlusta jestem mu wierna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M A R I T A Napisano Lipiec 5, 2008 Ziaja Masło kakaowe-dla mnie jest super, najlepszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniammm Napisano Lipiec 5, 2008 mogły byscie pisac ile macie lat, wtedy ten ranking miałby jakis sens. wiadomo ze inny krem bedzie rewelacją dla 16 latki inny dla 23 latki a jeszcze inny dla 31latki etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 5, 2008 physiogel krem i emulsja do mycia twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolantatw Napisano Lipiec 5, 2008 setunia- używam tego samego zestawu :) jak kiedyś miałam okropne problemu z nadwrażliwą cerą (reagowała zaczerwienieniem ) tak teraz od dobrych 3 lat tego problemu nie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Jolanta no ja lasnie z tego samego powodu zaczelam uzywac ale dopiero gdzies od pol roku uzywam ale teraz am krem na slonce iwostin 50+ smaruje sie tez masca z witamina a polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 5, 2008 i wode termalna iwostin ostatnio uzywam przesrane jest miec taka wrazliwa cere;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phii 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Dermika \"retinol 2010\", Thalgo krem kolagenowy , dermika specialite, \"13\" kupowana u kosmetyczki i zwykły krem nawilżający Nivea. 35+ - stosuję je naprzemiennie na noc. Efekty są fantastyczne. Czasem jeszcze dermika lipidea krem maska na noc. Mam bardzo suchą cerę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki6 Napisano Lipiec 5, 2008 ja używam od trzech miesięcy do cery wrażłiwej naczynkowej seri farmony dermacos rewelacja nie spodziewałam się ze za tak niewielkie pieniądze można dostac cos tak dobrego przedtem używalam avene i biodermy ale nie było wielkich efektow teraz naprawde3 są dodam jeszcze że od roku używma też kolagenu naturalnego a jak wychodze z domu smaruje twarz kremem biodermy ar 50 + ładnie matuje buzię i chroni pzred słoncem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna Laguna 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Vichy Skinset:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawde dobry.. Napisano Lipiec 5, 2008 Avene tylko z apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbacianka Napisano Lipiec 14, 2008 trochę ich jest, ale krem który najbardziej przypadł mi do gustu to dardia lipo, jako że moja skóra miewa skłonności do przesuszania się, ten kremik przyniósł mi największa poprawę i stosuje go do codziennej pielęgnacji, przyjemnie nawilża i odżywia skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HSJ Napisano Kwiecień 17, 2013 moj najulubienszy !!!! cera p nim jak pupka niemowlaka :) http://allegro.pl/show_item.php?item=3180546248 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Świat Natury Napisano Kwiecień 19, 2013 Ujędrniający krem nawilżający Soraya Świat natury z olejem z alg morskich to ostatni mój zakup i jak narazie ze wszystkich kremów, jakich używałam zdecydowanie zasługuje na miano ulubionego :) z tej serii jest także kilka innych kremów, więc w zależności od wymagań napewno wybierzesz któryś dla siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k0t 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 krem dla dzieci BAMBINO albo Nivea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam takie oooo Napisano Kwiecień 19, 2013 moje ulubione kremy to bambino, avon care i seria anew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiezejka Napisano Październik 31, 2013 Ja bardzo lubię drogocenny krem do twarzy L'Occitane ;) Mam skłonność do wysuszania i przebarwień a w zasadzie on dobrze sobie z nimi radzi. Świetnie nawilża - ma gęstą treściwą konsystencję (taką jaką lubię) - wystarczy zaledwie odrobinka aby nasmarować całą twarzy i szyję. No i fajnie się wchłania nie zostawiając błyszczącej maski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach