Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoaoo

czy zainteresowana by was jedna noc z facetem ktorego kochacie wiedzac ze. on...

Polecane posty

Gość pytankoaoo

ze on jest zajety? i to tylko sex

Gość tak interesuje mnie
kazda minuta z nim, a co dopiero cała noc!!

Gość żal.ru.com
Nie.

Arafacia ma dużo racji - iść raz z facetem, w którym jest się zakochaną, a który jest z kimś i nie ma najmniejszych szans na zmienę sytuacji, to masochizm. Co z tego, że sobie pokrzyczę w nocy, jak rano mogę płakać dwa razy głośniej, niż wczesniej (bo tak to zazwyczaj wygląda, tylko faceci o tym nie wiedzą)

Gość storczykowa
heh... ja chyba nie

Gość ja tak bo moze by mi przeszlo

Gość paprota
nie bo potem będzie tylko gorzej , bedziesz ciepieć płakać i tęsknic a wmiac sobei ze to tylko sex był. Ja tak zrobiłam tylko facet byl wolny ale z róznych powodów nie możemy byc razem . Dla mnie to nie był tylko sex a dla niego sama nie wiem ... Było cudownie ale teraz ja jeszcze bardziej o nim myślę , tęsknie i jestem wściekła ze nie możemy byc razem . Moja rada lepiej tego nei rób.

I to nie dlatego, że bym potem cierpiała, tylko żeby nie niszczyć mu małżeństwa. Może kiedyś zmądrzeję.:o

Justyna, altruizm to piękna rzecz, ale jak jesteś naprawdę zakochana, to często nagle znika i widzisz tylko "jego" i "siebie"

Gość studentka23
nie, bo rozkladam nog przed facetem po tygodniu znajomosci, tylko dlatego, ze mi sie podoba

Gość studentka23
*bo nie

Justynko, to jest logiczne :) Oczywiście to nie jest bezsprzeczną zasadą, dlatego napisałam "często", a nie "zawsze" :)

Wiem, Klaudko, ale napisałam tylko, co ja bym zrobiła, a dokładniej czego nie zrobiła. Chociaż ponoć pewnym nigdy być nie można.

Pytanie brzmi z kim kogo kochasz,a Wy już czy zonaty czy też nie. Bez kogoś kogo sie kocha życie jest beznadziejnie,wiec wiem ze bym to zrobiła,.gdyby los dał mi taką szansę ... Czy żałowałabym??? NIE ,miałabym wspomnienia,wspaniały seks itd. A ze rano by wyszedł?---trudno takie jest to życie.

nie, bo sie szanuje za bardzo na co s takiego ;)

Gość też cię
popieram samica :)...zrobiłabym to na pewno...:)

A może chodzi o to, że zajęty np. oglądaniem tv? Nie no, wtedy to już na pewno nie ośmieliłabym się pokrzyżować planów.:P

A mnie by zainteresowała taka noc. Skoro byłabym zakochana to wiedząc że i tak nie będziemy razem, że nie będzie mój to zgodziłabym się, żeby chociaż troszkę go mieć.............