Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

nie sama :) czeka juz na mnie taki 2 letni blondasek:) Miejsce grzeje. A za kilka dni wraca taki ponad trzydziestoletni :)

przepraszam, ze sie wtrącę, ale jestem pod wplywem, wpadam tylko dlatego zeby powiedziec wam czesc, nie chce prowadzic zadnych dyskusji, ale tatuaz i tak sobie zrobie ...i pamietam papirowe:), ze mam ci przeslac moj tatuaz:) bo twoj maz mi go powiekszy (oczywiscie jezeli bedzie mial ochote na takie przerobki) nie chce wiecej gadac, bo nie chce sie kompromitowac 🖐️ (chyba ze juz sie skompromitowałem)?

Papierowe TY sie nudzisz!? Niemozliwe:) Dopijam kawe i lece do banku, potem zakupy, gotowanie, pranie, sprzatanie, jakis maly wypad z dziecmi. Tak wiec widzimy sie wieczorkiem. Milego dnia Wszystkim! 🖐️

ja tam ślubu nie pamietam-pijana byłam i mnie przed ołtarz siłą wzięli:o kiedyś chciałam stworzyć o tym topika ale jak weszłam na śluby stwierdziłam, że podobny istnieje😭 wróciłam z wiesi-dzień dobry:) 🖐️

kurde bo mam sprawe, chodzi ogolnie, moja siostrachce mnie poprosic zebym byla swiadkiem, nie mam teraz jak pisac, ale niedlugo bede, badzcie pliss, zapytam o pare spraw

no jak to nie liczy? intercyze spisali, dziecia w brzuchu nazwali i niemalże ochrzcili:o to na kawalerskim tak sie ubzdyngoliłam, że mnie rodzona fryzjerka nie poznała, a potem ja jej fryzury😭 teraz mój rodzony syn przeglądając ślubne zdjęcia łapie sie za głowe mówiąc:" matka, coś zrobiła z włosami? teraz wyglądasz młodziej, niż 17 lat temu":o szczery nastolatek, co?:p

no co Ty papierófka-jestem w poważnym, ustabilizowanym materialnie związku-moi rodzice są katolikami i co niedziela dzwonią pytając czy byłam w kościele na co odpowiadam-owszem byłam:p:p:p a tak P.S. to czy nie kończyłyśmy podobnych studiów?:p

taaa, w przedprzedostatnie(to w duchu) nauczanie zintegrowane, a teraz podyplomowo kinezjologia edukacyjna😭 wrąbałam sie w nią przez dzieciaków z adhd, bo poszukiwałam niekonwencjonalnych metod na tych bogu ducha winnych ofiar cywilizacji-zaprzyjażniłam się z jednyą z tych ofiar i jestem z tego dumna:classic_cool: a właściwie czemu nie pracujesz w zawodzie? zbyt niskie płace?:o

no czesc kurde moja siostra niedlugo wychodzi za maz, z tego co wiem to chce mnie poprosic zebym byla jej swiadkiem(chociaz to jeszcze niepwne) najgorsze to ze mi sie to nie za bardzo widzi, ale slyszalam i wiem ze nie wypada odmawiac w takich sprawach, prawda ?

no wlansnie nigdy nie bylam i nie wiem czy mialbym jakies obowiazki, czy sa jakies tradycje, zwyczaje itp no niby fajnie tak jak u siostry, ale kednak wolalabym pojsc z os.towrzyszaca, popic troche :D

ehh, ugryze sie w jezyk :) Wreszcie, chyba , udalo mi sie moje najmlodsze dziecie przestawic na wlasciwy rytm dobowy! Rany, nawet nie wyobrazasz sobie papierowe, jaka to cudowna sprawa---CISZA :) ! Od tygodnia, wysypial sie poznymi popoludniami, a potem bawil sie nawet 23.30.!!