Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

to daj namiary, bo aj samotnam :( a tamtem to byl z forum filmowego, kolega, zonaty :)

ojjj desiree ja bym chyba poległa na wstępie na takich studiach ;)

a masz oskubany czy skubiesz... ile ja to sie najadlam keidys tego, przeszlo mi, ale jade w pon nad morze i w tym sklepiku obok byl w zeszlym roku, narobilas mi apetytu, lubie nieobrany, tylko potem nichlujnie to wyglada :P

i co bylo napisane? musialas wyslac sms czy jak? co Cie zainteresowalo w nim, przeciez foty nie bylo ;p

Dobra, jestem :) Ominęłam dwa wpisy :) Bruschka dawaj te foty. Pasztet jak my wszystkie i reszta dziewczyn na forum :) Nie wiesz, że tu taka opinia o nas jest?? Więc nie masz się czym przejmować :)

Nożyczki to niesamowite :) Chyba założę sobie profil na jakimś serwisie randkowym... Który najlepszy?? ;)

papierowe o Boze super!!!!!!!!! zazdroszcze, choc telefonu bym nie podala, bo nie umiem gadac odwazna ejstes :P

czy to byla stronka, gdzie sie ciagle zmienialo, tzn. jakby czat> cos takiego kojarze z telegazety

papierowe, ale jak wysylaliscie sobie sms rozumiem, jak dlugo, nie balas sie?????

Myrevin może też Nożyczki podrywaleś smsami?? :D To by była dopiero historia!!

haha, przed chwila z przyzwyczajenia lekkiego szukałam odświeżenia w winampie :P

Ja się z nikim z kafe nie widziałam. Szczerze mówiąc, to miałam problem z wysłaniem pierwszego zdjęcia, ale się przełamałam i jakoś szło :) Zawsze kafe było dla mnie taką oazą prywatności... Mogłam tu napisać naprawdę wszystko, szczerą prawdę, czego bym nie powiedziała nikomu na przykład... Dlatego nigdy nie chciałam być rozpoznana, specjalnie kojarzona czy coś takiego... A teraz się zdecydowanie otworzyłam i chętnie bym się spotkała z kimś :)